FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 15 feb 2012, 00:14

Sta se Enes Mesanovic (vojnik Slobode) vrti oko kluba,vidim otisao sa onom dvojicom momaka u Manchester..

Svaka mu cast sto je ustupio balon igracima Slobode,al ce to debelo naplatit.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 15 feb 2012, 00:21

TaRgEt_ je napisao/la:Albert Racic bio na probi preko Alena Mesanovica, ali sta se desilo ne znam. A ovaj bek je raskinuo ugovor sa Olimpijom iz Ljubljane, ne trazi puno love, trazi priliku da igra i proda se dalje. Cak se i Husnija Arapovic jednom prilikom pohvalno izrazio o njegovim kvalitetama.
Da nije Alen Vuckic ?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 15 feb 2012, 00:26

Ne nije rijec o Alenu Vuckicu. Stvarno nije da ja njega kritikujem ili nesto nego njegovi roditelji zamolili da se nista ne objavljuje dok on ne dogovori ili ne. Alen Vuckic je bio u kombinacijama da dođe na posudbu ali to je propalo.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 feb 2012, 00:29

Evo dio intervjua Denisa Sadikovica sa drugog portala :

Kako sada gledate na stanje u Slobodi?

- Svi znamo da je klub u izuzetno teškoj situaciji, Sloboda je moj klub, klub koji je meni dao mnogo toga i žao mi je zbog trenutnog stanja. Međutim, moram reći da Slobodi treba mnogo toga, prije svega pomoći od struktura vlasti u gradu Tuzli, koje su jednostavno digle ruke od Slobode. Ne samo Slobode kao fudbalskog kluba, vidite i da je nekadašnji gigant, KK Sloboda ugašen, što je velika sramota. Sport u Tuzli proživaljava veoma teške trenutke, ponajviše iz razloga jer se grad ne brine o sportu, kaže Sadiković te dodaje:

- Kada smo kod FK Slobode, nije tu više bitan kvalitet u ovom trenutku. Jer, svejedno je da li će Sloboda biti 5. ili 14. na tabeli. Sloboda će u ligi ostati i sa domaćim igračima, sa svojim juniorima, isto kao što će ostati sa igračima koji dolaze sa strane. Mnogo toga je do organizacije u samom klubu, za Slobodu su uvijek igrali igrači sa područja Tuzlanskog kantona i Sloboda je odgojila mnogo kvalitetnih igrača. Ali, o čemu da govorimo kada meni od 2002. godine nije uplaćeno penziono i zdravstveno? Teško je uopšte pričati o tome kada klub nekim igračima ne može platiti autobusne karte da dolaze na trening, a da ne govorimo o tome što plate kasne po nekoliko mjeseci

Imate li Vi želju da se jednog dana vratite u Slobodu?

- Ja ću se jednog dana u Slobodu sigurno vratiti, to je moja želja i moj cilj. Ali, vratit ću se onog dana kada bude bolja situacija u klubu i nastavit ću tamo gdje sam stao. A kada se vratim u Slobodu, postat ću prvak BiH. Budite uvjereni u to, stvorit ću ekipu koja će biti prvak BiH. A doći će i to vrijeme.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 15 feb 2012, 00:34

Ma Sadikovic je jedan od najboljih trenera u BIH , covjek kad je preuzeo Slobodu napravio je dosta toga dobrog, cak su poceli pobjedjivati u gostima, ali nazalost nije ostalo zbog nekih ljudi u klubu. posle Sadikovica mozda najbolji trener u Slobodi poslije rata.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 feb 2012, 00:42

kad se sjetim te utkamice protiv Jedinstva kad mu tadasnji reprezentativac Mehadzic slomi nogu :(..mi smo tad bili smjesteni navijaci na A tribini nismo bili na stajanju iz nekih razloga, a to se desilo na nasoj strani ...pa ja mislim da se onaj volej Mehadzica na kojeg je nasjeo Sadikovic cuo se na slatini :(...fakat ga je razvalio da mu je slomio nogu na dva djela ebote...mislim ebeno je bilo taj dan biti navijac Slobode i gledati onakvu povredu Sadikovica :(
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 16 feb 2012, 12:26

Maksumić i Čejvanović kandidati za mjesto stopera u Slobodi
Ekipa tuzlanske Slobode gotovo je pa kompletirala igračku križaljku za nastavak sezone u Premijer ligi.
Pojačanja poput Bekića, Hadžića, Šmigalovića i Demića, za sada obećavaju koliko toliko, sigurnije proljeće.

Međutim, Darka Vojvodića muči još samo pozicija stopera koja je u ovom trenutku, najdeficitarniji dio tima. Naime, Samir Jogunčić prije nekoliko dana operisao je prepone i sa terena će izbivati mjesec dana.

Upravo zbog toga, Slobodi je u ovom trenutku neophodan igrač u odbrani. Među kandidatima se za sada nameću dva imena, Kenan Čejvanović, bivši igrač Karlovca te Ajdin Maksumić koji je nosio dres Sarajeva.

Čejvanović je već trenirao sa Slobodom, ali je otputovao u Antalyu na probu u jedan inostrani klub. Ukoliko ne zadovolji, trebao bi se vratiti i potpisati ugovor sa Slobodm. Šanse za Maksmumićev dolazak u tim sa Tušnja za sada su nešto manje, ali ne i nemoguće, tako da bi situacija mnogo jasnija trebala biti u narednoj sedmici.

Inače, fudbaleri Slobode još uvijek treniraju u Tuzli a u subotu će biti gosti u Osijeku, sa istoimenim domaćinom odigrat će drugu provjeru pred nastavak prvenstva.

Sve više se govori i o odlasku u toplije krajeve, a kao najvjerovatnija destinacija spominje se Makarska, gdje bi crveno-crni trebali otputovati u narednih nekoliko dana.

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 16 feb 2012, 19:26

SaltCityAttack kupi koju viška, eto me ako ukradem šta para .. Nadam se da ću imati smještaj :mrgreen: :mrgreen:
3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 feb 2012, 23:01

nekad^navijac je napisao/la:SaltCityAttack kupi koju viška, eto me ako ukradem šta para .. Nadam se da ću imati smještaj :mrgreen: :mrgreen:
mislis zza utakmicu BiH-Mexico?..ma imas bujrum ako dolazis bice i ulaznica nije frka
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 17 feb 2012, 20:49

ovdje forumasi bas spavaju, nego sutra igramo sa Osijekom jos jedna dobra prijateljska prije nego sto odu u Makarsku za 2 dio priprema, sve blizi povratak Cejvanovica.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 feb 2012, 00:31

Danas sa Osijekom rezultat nije bitan koliko je bitnije da se ekipa pomalo uigrava ;)

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 18 feb 2012, 02:45

fukara87 je napisao/la:ovdje forumasi bas spavaju, nego sutra igramo sa Osijekom jos jedna dobra prijateljska prije nego sto odu u Makarsku za 2 dio priprema, sve blizi povratak Cejvanovica.
Lagano Cejvan po Vivi veceras kulira, znaci vratio se sa te probe i ocito nije zadovoljio :D
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

SaltBoY
Kontakt:

Post Postao/la SaltBoY » 18 feb 2012, 12:25

harry_90 je napisao/la:Danas sa Osijekom rezultat nije bitan koliko je bitnije da se ekipa pomalo uigrava ;)
Imali gdje da se prati utakmica ?
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 feb 2012, 12:31

Evo bas trazim hoce li se imat gdje pratit mec,ali nigdje nista.Isao sam na stranicu Osijeka al i tu nema nista,mozda nakon zavrsetka meca ubace rezultat i koju sliku sa meca ??

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 18 feb 2012, 15:42

2-0 vodi Osijek, kako sam cuo dosta bolje igraju od nas.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 feb 2012, 18:18

Porazeni u Osijek,al haj nema veze ionako su ljudi kvalitetniji od nas ..

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 18 feb 2012, 18:34

Samo jedno da kazem, Vojvoda je kombinirao sigurno 18-20 igraca, jer mu treba prva postava a eto pocetka sezone jos 20.ak dana ;)
3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 feb 2012, 18:51

Početnih 11: Mujkić, Likić, Čivić, Zoletić, Salihović, Jahić, Demić, Šmigalović, Bekić, J. Mešanović i A. Mešanović. Još su igrali: Divković, Pršeš, Jusufović, Rahmanović, Kasapović, Avdić, Jašarević, Zonić, Hadžić, Aljukić.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 18 feb 2012, 18:57

nekad^navijac je napisao/la:Samo jedno da kazem, Vojvoda je kombinirao sigurno 18-20 igraca, jer mu treba prva postava a eto pocetka sezone jos 20.ak dana ;)
Kad pogledas da HNL liga pocinje 26 februara , onda je razumljivo da je Osijek ranije krenuo sa pripremama i naravno vise spremniji, opet ovo je samo prijateljska i treba dobro ekipu pripremit, vidim nema Nikolica, a kako nam samo fali stoper u ekipi, nadam se da ce se to rijesit do pocetka sezone

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 feb 2012, 19:31

Koga briga za rezultat.
Cilj je sto brze pronaci idealnih 11 koji ce se na najbolji nacin uigrati i u tom formatu krenuti u proljetni dio sezone.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.