Planira njega Pape za pomocnika u Rusiji...

E moj Mirza...ti NISI Bosanac...ja takve ne poznam...vidis da stavim

Nije valjda da moram za svaki odgovor praviti strip da bi pojedini razumjeli...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
nisam, otkrio si meJuventinisimo je napisao/la: E moj Mirza...ti NISI Bosanac...ja takve ne poznam...vidis da stavima ti shvatis bukvalno...
Nije valjda da moram za svaki odgovor praviti strip da bi pojedini razumjeli...
BegovicCartman je napisao/la:Ko ce bit kapiten ako Dzeko ne bude igrao?
Nerminovic je napisao/la:BegovicCartman je napisao/la:Ko ce bit kapiten ako Dzeko ne bude igrao?![]()
Pa zar je dotle doslo...eh,Cartmane...razocarao si me..Cartman je napisao/la:Ko ce bit kapiten ako Dzeko ne bude igrao?
Do cega? Nadam se da ce Dzeko igrat, i ako bude igrao treba nastavit kao kapiten, ali ako ne bude igrao onda se otvara ovo pitanje. I Spaha je jedini normalni izbor. Nakaradno je svakako da Emir ne bude kapiten, ali eto spletom okolnosti je se povukao i sada bi bilo ponizenje za Dzeku da izgubi tu traku. Ali da sad Begovic ili neko treci bude kapiten ispred Emira...Nema smisla.Juventinisimo je napisao/la:Pa zar je dotle doslo...eh,Cartmane...razocarao si me..Cartman je napisao/la:Ko ce bit kapiten ako Dzeko ne bude igrao?
Naravno da bi...Cartman je napisao/la:Nerminovic je napisao/la:BegovicCartman je napisao/la:Ko ce bit kapiten ako Dzeko ne bude igrao?![]()
![]()
Pa to bi bila sramota. Ako ne bude igrao Dzeko, Spaha mora uzet traku.
Cartman je napisao/la:Vrati se kapitenu i digni nas iz ovog pakla. Samo nas ti mozes spasit.
Kakvo glupo pitanje!Cartman je napisao/la:Ko ce bit kapiten ako Dzeko ne bude igrao?
Ne bi mu bio prvi put.ibrakadabra je napisao/la:Izradit ce Spaha teleču glavu.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], hurem, Quartararo, zastitaIdentiteta i 26 gostiju.