Sad mozes misliti koliko ste zanimljivi ...195 je napisao/la:http://www.****.ba/slike/fotorep ... 742132.jpg
http://www.****.ba/slike/fotorep ... 739361.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
Eagles_OldSchool
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Anti Nakarada
Baš sam ovo htio prokomentarisati...195 je napisao/la:http://www.****.ba/slike/fotorep ... 742132.jpg
http://www.****.ba/slike/fotorep ... 739361.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Navijanje ove grupe od juče je bilo bolje nego kad bio ova tribina puna bila !
Svaka čast Red Army !
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
*p!p!t@* je napisao/la:Baš sam ovo htio prokomentarisati...195 je napisao/la:http://www.****.ba/slike/fotorep ... 742132.jpg
Navijanje ove grupe od juče je bilo bolje nego kad bio ova tribina puna bila !
Svaka čast Red Army !
90 minuta bez prestanka !
MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
Vita_Novalis
- Kontakt:
Ima li igdje snimak golova?
volio bih da u četvrtfinalu izbjegnemo Sarajevo, Čelik i Široki.. Ovamo ostaju: Zeljo, borac, krajišnik i branitelj..
- el-fighter
- Kontakt:
Cestitke momcima na pobjedi i prolazu dalje. Nakon veoma lose igre protiv Olimpica, uslijedila je jedna dobra partija nasih nogometasa. Sada slijedi gostovanje Zelji i nadam se da cemo bar bod uzeti na Grbavici, gore smo uvijek dobro igrali.
FORZA VELEZ
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
autogolomAdin_BiH je napisao/la:sjeti se proslogisnjeg duela sa Zejom na Grbavici , tad su igrali pretezno juniori i igraci sa klupe , izgubili smo taj mec , znamo svi kako .bagrcavi je napisao/la:HAHAHAHAHAAdin_BiH je napisao/la:
U petak bi trebao biti . Ako na Grbavici bude sve regularno , mislim da se moze uzeti bar bod .
šališ se ??? pa OlimpiC vas pobijedi na vašem terenu, i vi kontate uzeti "bar" bod na Grbavici ?![]()
NO PYRO NO PARTY
Nada umire...ali nadati se OK.el-fighter je napisao/la:Cestitke momcima na pobjedi i prolazu dalje. Nakon veoma lose igre protiv Olimpica, uslijedila je jedna dobra partija nasih nogometasa. Sada slijedi gostovanje Zelji i nadam se da cemo bar bod uzeti na Grbavici, gore smo uvijek dobro igrali.
FORZA VELEZ
Ali ipak realno, častan poraz i ništa drugo i ništa drugo...
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
[youtube][/youtube]
0:34 "Mala" grupa pokazala kako se navija !
0:34 "Mala" grupa pokazala kako se navija !
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- BRIGATA_ROSSA
- Kontakt:
odj_ebi mazlume i nista drugo i nista drugo...England je napisao/la:Nada umire...ali nadati se OK.el-fighter je napisao/la:Cestitke momcima na pobjedi i prolazu dalje. Nakon veoma lose igre protiv Olimpica, uslijedila je jedna dobra partija nasih nogometasa. Sada slijedi gostovanje Zelji i nadam se da cemo bar bod uzeti na Grbavici, gore smo uvijek dobro igrali.
FORZA VELEZ
Ali ipak realno, častan poraz i ništa drugo i ništa drugo...
MOSTAR U SRCU, VELEŽ DO GROBA!!!
-
BICE GUSTO
- Kontakt:
Povrijedjeni ili ne, Mrkva i Okic na klupu.Ima mladje raje koja zna zabit gol.I Dema i Durakovic moraju igrat od prve minuta.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Prvo - ne vjerujem da je tu bilo rasizma.
Majmun je rijec koja se u Mostaru koristi ko postapalica - svak svakog zove majmun. Kad smo igrali lopte ispred zgrade, koliko su nas puta zvali majmunima kad razbijemo nekom prozor loptom ili sta vec.
Majmun je mozda rasisticki izraz u Engleskoj - ali ovo je drugo govorno podrucje i taj izraz ne znaci istu stvar kod nas. Pa milion puta sam cuo da neko nekom kaze "majmune" sa dedarske tribine - jel ga to nazvo nigerom?
De svega vam.
Majmun je rijec koja se u Mostaru koristi ko postapalica - svak svakog zove majmun. Kad smo igrali lopte ispred zgrade, koliko su nas puta zvali majmunima kad razbijemo nekom prozor loptom ili sta vec.
Majmun je mozda rasisticki izraz u Engleskoj - ali ovo je drugo govorno podrucje i taj izraz ne znaci istu stvar kod nas. Pa milion puta sam cuo da neko nekom kaze "majmune" sa dedarske tribine - jel ga to nazvo nigerom?
De svega vam.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Željin sjever, pitaski istok i ova naša dedarska su najveći izvor gluposti. Tu možeš najgore stvari čuti i svaki put ima gore od goreg. Ne znam šta se čudite tome.
Who dares, wins !
-
samosarajvo
- Kontakt:
Nas istok je neprevazidjen, bar u zadnje 2 godine kad je klub i najvise potresen, prvo neizlazak u europu pa one afere itd..Prije toga je Istok bio kolko tolko normalna tribina.Povremene psovke ali nista strasno dok se sad igracima djeca psuju...:SNeToBoLa je napisao/la:Željin sjever, pitaski istok i ova naša dedarska su najveći izvor gluposti. Tu možeš najgore stvari čuti i svaki put ima gore od goreg. Ne znam šta se čudite tome.
Protiv Želje nam opet sudi onaj "klempavi" Dominković, mislim da goreg sudije Bosna od rata pa na ovamo nije vidjela, sramota, opet će uprskati utakmicu, kao protiv Sarajeva..

šta sve čujem sa CENTRALNE tribine lijepo me bude stid što sam došao na utakmicu, tako da je majmune samo jedan blaži pridjev za linijskog sudiju koji se eto u zadnje vrijeme prenosi i na igrače pa bilo to Veleža, Zrinjskog, petog desetog..
to je već u domenu psihologije...shaman7 je napisao/la:šta sve čujem sa CENTRALNE tribine lijepo me bude stid što sam došao na utakmicu, tako da je majmune samo jedan blaži pridjev za linijskog sudiju koji se eto u zadnje vrijeme prenosi i na igrače pa bilo to Veleža, Zrinjskog, petog desetog..
Isto kao da se tjeraju jedan drugog ko ce gore opsovati...NeToBoLa je napisao/la:Željin sjever, pitaski istok i ova naša dedarska su najveći izvor gluposti. Tu možeš najgore stvari čuti i svaki put ima gore od goreg. Ne znam šta se čudite tome.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
U potpunosti se slažem s tobom. Dominković je sigurno jedan od najgorih sudija, koji je u većini slučajeva naklonjen domaćinu.AlemC85 je napisao/la:Protiv Želje nam opet sudi onaj "klempavi" Dominković, mislim da goreg sudije Bosna od rata pa na ovamo nije vidjela, sramota, opet će uprskati utakmicu, kao protiv Sarajeva..![]()
![]()
Sjećam se jedne tekme prije osam godina kada se Željo borio sa Leotarom za titulu. Na Policama nam nije dao igrati, ali također i jedne na Grbavici, kada nam je sudio protiv Posušja. U prvom poluvremenu skroz regularan u nastavku, jedno 15 minuta malo za nas, a ostatak utkmice kao da je najvatreniji Željin navijač. Ne volim takve sudije.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Takvu trbinu ima skoro svaki ex jugoslavenski klub.NeToBoLa je napisao/la:Željin sjever, pitaski istok i ova naša dedarska su najveći izvor gluposti. Tu možeš najgore stvari čuti i svaki put ima gore od goreg. Ne znam šta se čudite tome.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.