PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Cocaine
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Cocaine » 28 jan 2016, 23:31

Ma samo ga ignorisite i ne odgovarajte mu sam ce otic. Upratio sam ga ja nedavno kad je provocirao s onim klipom prije finala vaterpola. Nek pise sam sa sobom

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 28 jan 2016, 23:32

[youtube][/youtube]
:kafa:

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 28 jan 2016, 23:33

Svaki dan prica o nacionalizmu.Zale se na druge sto su nacionalisti a oni veci nacionalisti od njih.Uvijek pocni od svoje avlije,pa nekom nesto reci.
Pun mi je klinac vise te price.Ja podrzavam ovog i mrzim ovu drzavu,ja podrzavam onog i volim ovu drzavu.A drzava mi nista nije dala.Kao ni tim herojima koji su je branili.Cao herooooooji ss.ba foruma
!

Vulture
Kontakt:

Post Postao/la Vulture » 28 jan 2016, 23:34

tuzlak1987 je napisao/la:
zeljeznicar1 je napisao/la:Vidi ovog Tuzlaka isto sranje, pa yebo te nije čudo da nas gaze kad smo stoka neviđena.
Gdje sam ga ja opravdao? :)

Fino rekao da brani nesto sto se ne moze braniti. Da postuje svoje zrtve i normalne ljude koji su bili za tu opciju ali da ne brani budale kao Mladic i ekstremiste.
Mogli bismo mi sad razviti pricu o ekstremistima, ko su, sta su, Pariz, Libija, Sirija, ali necu, ovo je sportski forum.

I tuzno je to sto vi covjeka koji su predvodili svoju vojksu da bi sacuvali svoj narod nazivate zlocincima i budalama, samo zato sto ste, eto, rodjeni u drugom entitetu za razliku od tog covjeka. A to je samo prica o jednoj strani, za drugu stranu, opet kazem, necemo ovdje, jer bi bilo potresno, i totalno neprimjerno za sportski, civilizovani forum, Zdravo! :salut:
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87

$ & " & & & '!

? ", $ $ " "!

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 28 jan 2016, 23:35

Lakoste je napisao/la:[youtube][/youtube]
Najaca ikad!! :clap:
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 28 jan 2016, 23:35

[youtube][/youtube]
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 jan 2016, 23:38

MosaaRajvosa je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Pa brani VRS tj momke koji su posteno i casno branili vas za svoje ciljeve, a bili su normalni samo ih rat zahvatio.

Ali nemoj braniti ove negativce, jer je to protiv zdravog razuma. Bio on osudjen ili ne iz aviona se vidi da nije cist lik bio sa glavom i da je krsio konvencije ratovanja tako da vam to ne moze biti nikako heroj.
Pa šta reći na ovo? Slucajno da nisi negdje u dijaspori bio ili nesto? e pa svasta...
Po vama sada u drugom entitetu svi isti.

Vulture je napisao/la:
zeljeznicar1 je napisao/la:Vidi ovog Tuzlaka isto sranje, pa yebo te nije čudo da nas gaze kad smo stoka neviđena.

Fino rekao da brani nesto sto se ne moze braniti. Da postuje svoje zrtve i normalne ljude koji su bili za tu opciju ali da ne brani budale kao Mladic i ekstremiste.
Mogli bismo mi sad razviti pricu o ekstremistima, ko su, sta su, Pariz, Libija, Sirija, ali necu, ovo je sportski forum.

I tuzno je to sto vi covjeka koji su predvodili svoju vojksu da bi sacuvali svoj narod nazivate zlocincima i budalama, samo zato sto ste, eto, rodjeni u drugom entitetu za razliku od tog covjeka. A to je samo prica o jednoj strani, za drugu stranu, opet kazem, necemo ovdje, jer bi bilo potresno, i totalno neprimjerno za sportski, civilizovani forum, Zdravo! :salut:
Kakve veze mi imamo sa njima? Mi smo vecinski svi za seklularne opcije i prvi nikada ne bi bili za vjersku drzavu. Mi bi prvi bili protiv njih.

Ja njega ne mrzim jer je predvodio svoju vojsku i jer sam iz drugog entiteta. Mrzim ga jer je pokrsio sve vojnicke principe koje neko treba imati da bi ga se postovalo.
Covjek je zlocinac i to je to.

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 28 jan 2016, 23:42

Nije ova priča za ovog foruma, ali sve dok je takvih kao ti uvijek ce nam se ista sranja dešavati.zivio.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 jan 2016, 23:44

mos mislit kad ste OVU temu uspjeli s j e b a t :urnebes: :urnebes: :tokralju: :tokralju: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Vulture
Kontakt:

Post Postao/la Vulture » 28 jan 2016, 23:47

tuzlak1987 je napisao/la:Kakve veze mi imamo sa njima? Mi smo vecinski svi za seklularne opcije i prvi nikada ne bi bili za vjersku drzavu. Mi bi prvi bili protiv njih.

Ja njega ne mrzim jer je predvodio svoju vojsku i jer sam iz drugog entiteta. Mrzim ga jer je pokrsio sve vojnicke principe koje neko treba imati da bi ga se postovalo.
Nisam ja gneralizovao sve iz Federacije, ni slucajno. I kakve to vojnicke principe je pokrsio? I po cemu bi bio zlocinac? A s druge strane nije kao bilo zlocinaca, ne, gdje bi... I o cemu mi sad pricamo...
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87

$ & " & & & '!

? ", $ $ " "!

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 28 jan 2016, 23:48

staragarda je napisao/la:mos mislit kad ste OVU temu uspjeli s j e b a t :urnebes: :urnebes: :tokralju: :tokralju: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Sta ti imas parkinsonovu pa svaki put kad ove smajlice stavljat slucajno kliknes jos 10 puta na istog?
goveđigulašmajka

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 jan 2016, 23:49

Chinaglia je napisao/la:samo bih nešti da kažem, iliti napišem, bez ikakve želje da ulazim u raspravu, TM znaju spomenut' oduzet' trans Fukarama, ili akciju u Tuzli, pa onda ismijavat' i podjebavat', a kad se njima spomene njihova bježanija na Alipašinom od Fukara, ili oduzet trans od istih (to znaju ovi stariji, neka oni kažu, ja samo prenosim šta sam pročitao), ili oduzete transove od drugih navijačkih skupina, to se elegantno iskulira, ili poput svih imaju neko objašnjenje
Malo je grupa gubilo trans u toku utakmice dok traje veoma malo ..jedna ipak jeste..vjerovatno je to i razlog silnih pokusaja osvete i td..ali dobro neko se kurci na betu, neko ne mi smo uvjek birali ovo prvo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 jan 2016, 23:51

Vulture je napisao/la:
dejavu je napisao/la:Vulture, brisu sliku sa ratnim zlocincem
RATKO MLADIĆ JE HEROJ, NE RATNI ZLOČINAC!
Ides li ti na gostovanja ? Jel te sramota?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 28 jan 2016, 23:52

Ljudi gledam vas nista normalni,o cemu vi raspravljate?Niko nije kompetentan da prica o toj tekmi osim onih koji su bili tamo i kraj price!Ko je bio nek iskreno kaze sta je bilo i mirna Bosna.A vi ste budale sta ista i pisete sa manjinom,svima isti isprani mozgovi niko svojom glavom ne razmislja ograditi bodljikavom zicom i zdrao

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 jan 2016, 23:54

Vulture je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Kakve veze mi imamo sa njima? Mi smo vecinski svi za seklularne opcije i prvi nikada ne bi bili za vjersku drzavu. Mi bi prvi bili protiv njih.

Nisam ja gneralizovao sve iz Federacije, ni slucajno. I kakve to vojnicke principe je pokrsio? I po cemu bi bio zlocinac? A s druge strane nije kao bilo zlocinaca, ne, gdje bi... I o cemu mi sad pricamo...
Treca i cetvrta Zenevska konvencija.
Treca sititi zarobljene vojnike i postupati prema pravima koja imaju trecom Zenevskom konvencijom.
Cetvrta konvencija- zastititi civilno stanovnistvo u okupiranom dijelu ili dijelu gdje se vodi rat.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 28 jan 2016, 23:56

:lol: :lol:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 28 jan 2016, 23:57

Nije jos salonac banovan?
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 28 jan 2016, 23:58

joj ti fedelta avatara, zaboli me glava :lol:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 28 jan 2016, 23:58

Evolution87 je napisao/la:joj ti fedelta avatara, zaboli me glava :lol:
Jos nisi pod dejstvom suti :lol: otac ga *ebo ko pokvaren semafor
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 28 jan 2016, 23:59

DoeTz je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:joj ti fedelta avatara, zaboli me glava :lol:
Jos nisi pod dejstvom suti :lol: otac ga *ebo ko pokvaren semafor
preskocil' se koja noc doe :lol:
Nad tobom sunce najljepše sja

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.