Pogan
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Samo disziplina bajo moj, disziplinabvb je napisao/la:![]()
Usput, fali ti disZiplina buraz.
josipmusa je napisao/la:evo japansko **** se povredilo, sad nece predat koda gledam nego ce popusit
Ovo si dobro reko. Tzv. nadu. Mene krenuse ubjedjivat novi Federer.Sarajevo29 je napisao/la:Veceg debila od kozlova rijetko ce majka opet roditi, tkz nadu
jedina mlada rpaava nada je onaj kanadjanin sto ga dzumi juce dobi, 2000 godiste mali i ubijat ce sigurno za koju godinu, kozlov je kepec i bice igrac za 3 kolo najviseEffenberg je napisao/la:Ovo si dobro reko. Tzv. nadu. Mene krenuse ubjedjivat novi Federer.Sarajevo29 je napisao/la:Veceg debila od kozlova rijetko ce majka opet roditi, tkz nadu
Ajmo sad Feli majstore!
Skautiraš li ih, vodiš li evidenciju brzi nemoj se zayebavatgonzales je napisao/la:@josipmusa
I Shapovalov, decko je odlican a 99.
Od zena Vondrusova Marketa, takodjer 99.
Skautiram po raznim osnovama.LjumanM95 je napisao/la:Skautiraš li ih, vodiš li evidenciju brzi nemoj se zayebavatgonzales je napisao/la:@josipmusa
I Shapovalov, decko je odlican a 99.
Od zena Vondrusova Marketa, takodjer 99.![]()
Prepisujem lave 1.56 mi daju taj kontrahendi, Alexa sam stavio 2:0, Mullera, Dimitrova i Konjuh.josipmusa je napisao/la:ja sam odigrao mayera da pokriva hendikep 5,5, sumnjam da ce ga fed bas razbit a zverev mi je poklon kvota protiv aguta. ostalo jako losa ponuda danas pa sam namlatio nekih gluposti uz ta 2 para
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.