Forster je napisao/la:
Ja imao kec na Nationalse, al pao sam već
Vidi ovo 1:0, a neki dan čekao Nationalse također, msm u Miamiu, bilo 6-0 nakon 4 inninga, siguran sam rek'o, kad za jedan inning 6-6

Ma kako pao vec? Da je meni biti tako ubjedjen da ce mi proci ovako kad mi vodi ko sto si ti da ce ti pasti!
Kad god imam povoljnu situaciju samo mislim da ce neko nesto zasrat, i da ce im krenuti signalizacije u 9/9! Al bude fakat puno drame u zadnjoj ko i u svim americkim sportovima. Bacac pogodi onog na palici, pa nekim magicnim cudima vazda chokiranja na 2 strike 2 outa situacijama. Bas im cudno "opada koncentracija" u tim dijelovima meca.
Ma ja pratim redovno kvotu i po tome se orijentisem. Kad daju neobicajeno premalo na favorita dok gubi obicno i dodje tad, bukvalno primjetis po kvoti kome hoce pretegnuti. Mislim ipak da se necu nista graditi, jbg under je sad 99% dosao tu cekam 30 unita na 8 uloga, a na 4 cekam 45 pobjedu pa mozda samo vrlo sitno da pokrijem u zadnjoj. Ja im ne vjerujem dok zadnji out i strike ne budu nikome!
DBacksi su dobri pravo i za overe i hendije, Colorado ne znam sad kako ali jaho sam ih dosta dok su pobjedjivali, moze biti na vrijeme da sam se sklonio. Jel nesto postane previse popularno i zavrnute kvote samo bjezat od toga u neke nove vrijednosti! To je formula. I na sitno inace ce gace na stap!
EDIT: Evo ga 2:0 Cubsi, mada i to je labavo u bejzbolu ali mozda sad i ne bude, jer Natsi jedva baze dobijaju na svojoj palici.