Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

bvb
Kontakt:

Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la bvb » 27 jun 2017, 02:59

Effenberg je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:dobri ovi islanšani majku im šta čekaš effe da tvoje pratim lad kod sebe ne mogubdo drugog para izdržat
Pajdo jesi li ti nepismen ili ti tastatura ne valja? :mrgreen:

Cvakam ga na sitno, jel mi banka 50 prebaci samo povlacim. DisZiplina! :mrgreen:
Znaci nisi vise high stakes kladionicar. :urnebes:

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 27 jun 2017, 03:11

bvb je napisao/la:
Sad sam high odds kladionicar. Ja sam vazda viko nesto mora biti visoko, kvota ili ulog.

Doce inshallah vrijeme kad ce se oboje utrefiti! Pa na onu 501 kvotu jedno 30-40 unita! :lol: :lol:

Evo Gauchosi bez gola, htio ih na PV jos staviti ali dobro je i ovo 2.7 i 2.2 sam ufatio, htio oba ne daju igrati na Aldosive al nema veze, sad samo Cubse docekati pobjedu a na drugi under 9.5 to bi trebalo lako bar sto se undera tice!

Jbg sta cu sad bez Argentine nema ih jel do Oktobra tamo, jos sad kad engleske divlje krenu u Avgustu valja im sve vracat!
Ti under oni over, ti over oni under, ti na Sheffield oni izgube 3:0 kuci, ti protiv Sheffielda oni dobiju Arsenala u kupu! :urnebes: :urnebes:
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 27 jun 2017, 03:14

Effenberg je napisao/la:
bvb je napisao/la:
Sad sam high odds kladionicar. Ja sam vazda viko nesto mora biti visoko, kvota ili ulog.

Doce inshallah vrijeme kad ce se oboje utrefiti! Pa na onu 501 kvotu jedno 30-40 unita! :lol: :lol:

Evo Gauchosi bez gola, htio ih na PV jos staviti ali dobro je i ovo 2.7 i 2.2 sam ufatio, htio oba ne daju igrati na Aldosive al nema veze, sad samo Cubse docekati pobjedu a na drugi under 9.5 to bi trebalo lako bar sto se undera tice!

Jbg sta cu sad bez Argentine nema ih jel do Oktobra tamo, jos sad kad engleske divlje krenu u Avgustu valja im sve vracat!
Ti under oni over, ti over oni under, ti na Sheffield oni izgube 3:0 kuci, ti protiv Sheffielda oni dobiju Arsenala u kupu! :urnebes: :urnebes:
Super. I ja se trudim isto. :D

Sretno s listicem!

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 27 jun 2017, 03:20

bvb je napisao/la:

Sretno s listicem!
Ko je dobar ovdje s bejzbolom? Valja nam dobro ih upratiti sad nista drugo vise i nema da se igra cijelo ljeto. Oni i ovi moto sportovi. Bog te dragi Ricciardo na 100 kvotu dodje vidi li ono? :urnebes:

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 27 jun 2017, 03:21

Effenberg je napisao/la:
bvb je napisao/la:

Sretno s listicem!
Ko je dobar ovdje s bejzbolom? Valja nam dobro ih upratiti sad nista drugo vise i nema da se igra cijelo ljeto. Oni i ovi moto sportovi. Bog te dragi Ricciardo na 100 kvotu dodje vidi li ono? :urnebes:
Bejzbol je zlo :mrgreen:
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 27 jun 2017, 03:25

Forster je napisao/la:
Ma treba pratiti jbg. Ja znam sebe kad lupetam i ljutis se normalno da pusis, ali snimio sam par ekipa i pogledao neke meceve i jbg vec mi se popravlja procenat kako gadjam o/u i hendije. Eh sad sto sam ja maymun i volim igrat po devetinama X i ta sranja to je drugo! Najgore u pm sto moras 6 sati cekati da zavrse mec. A oni SF majku yebali sjecam se proslih sezona hem sto su zapad tamo i kasno krenu hem gotovo svaku idu u extra devetine, ljudi igraju bude nekad i popodne po nasem vremenu! :wtf:

Al fakat je nekad ko rulet, mislim jbg vidis ti tu da nema nista logicno dodje covjek ide ga nabija moze doci over 20 runova, a kad nemogu meda moze i under 3.5 biti! :D

Dal da malo ogradim Cubse bog te 1:0 vode a skoro 8.a sta je ovo, pa ne mozes se uzdati da ti ovi nece zabiti, de jos koji nabij majku mu!

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 27 jun 2017, 03:27

Effenberg je napisao/la:
bvb je napisao/la:

Sretno s listicem!
Helco. :kafa:

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 27 jun 2017, 03:29

Effenberg je napisao/la:
Forster je napisao/la:
Ma treba pratiti jbg. Ja znam sebe kad lupetam i ljutis se normalno da pusis, ali snimio sam par ekipa i pogledao neke meceve i jbg vec mi se popravlja procenat kako gadjam o/u i hendije. Eh sad sto sam ja maymun i volim igrat po devetinama X i ta sranja to je drugo! Najgore u pm sto moras 6 sati cekati da zavrse mec. A oni SF majku yebali sjecam se proslih sezona hem sto su zapad tamo i kasno krenu hem gotovo svaku idu u extra devetine, ljudi igraju bude nekad i popodne po nasem vremenu! :wtf:

Al fakat je nekad ko rulet, mislim jbg vidis ti tu da nema nista logicno dodje covjek ide ga nabija moze doci over 20 runova, a kad nemogu meda moze i under 3.5 biti! :D

Dal da malo ogradim Cubse bog te 1:0 vode a skoro 8.a sta je ovo, pa ne mozes se uzdati da ti ovi nece zabiti, de jos koji nabij majku mu!
Ja imao kec na Nationalse, al pao sam već :kafa:

Vidi ovo 1:0, a neki dan čekao Nationalse također, msm u Miamiu, bilo 6-0 nakon 4 inninga, siguran sam rek'o, kad za jedan inning 6-6 :opaopa:

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 27 jun 2017, 03:35

Forster je napisao/la: Ja imao kec na Nationalse, al pao sam već :kafa:

Vidi ovo 1:0, a neki dan čekao Nationalse također, msm u Miamiu, bilo 6-0 nakon 4 inninga, siguran sam rek'o, kad za jedan inning 6-6 :opaopa:
Ma kako pao vec? Da je meni biti tako ubjedjen da ce mi proci ovako kad mi vodi ko sto si ti da ce ti pasti! :mrgreen:
Kad god imam povoljnu situaciju samo mislim da ce neko nesto zasrat, i da ce im krenuti signalizacije u 9/9! Al bude fakat puno drame u zadnjoj ko i u svim americkim sportovima. Bacac pogodi onog na palici, pa nekim magicnim cudima vazda chokiranja na 2 strike 2 outa situacijama. Bas im cudno "opada koncentracija" u tim dijelovima meca.

Ma ja pratim redovno kvotu i po tome se orijentisem. Kad daju neobicajeno premalo na favorita dok gubi obicno i dodje tad, bukvalno primjetis po kvoti kome hoce pretegnuti. Mislim ipak da se necu nista graditi, jbg under je sad 99% dosao tu cekam 30 unita na 8 uloga, a na 4 cekam 45 pobjedu pa mozda samo vrlo sitno da pokrijem u zadnjoj. Ja im ne vjerujem dok zadnji out i strike ne budu nikome!

DBacksi su dobri pravo i za overe i hendije, Colorado ne znam sad kako ali jaho sam ih dosta dok su pobjedjivali, moze biti na vrijeme da sam se sklonio. Jel nesto postane previse popularno i zavrnute kvote samo bjezat od toga u neke nove vrijednosti! To je formula. I na sitno inace ce gace na stap! :rol:

EDIT: Evo ga 2:0 Cubsi, mada i to je labavo u bejzbolu ali mozda sad i ne bude, jer Natsi jedva baze dobijaju na svojoj palici.

Forster
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la Forster » 27 jun 2017, 04:05

Sad se pomoli @Effe :lol:

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 27 jun 2017, 04:08

Forster je napisao/la:Sad se pomoli @Effe :lol:
Sad sam uletio na +1.5 Natse nada je velika da se zavrsi 2:1 i da sve uleti a brani me.

Ma joj vjeruj mi da me nisu uzrujali, znam ja ove situacije, deja vu po ko zna koji put. Nema nista i u zadnje dvije rade sta hoce. Sad ce po 15 minuta reklama pa 5 minuta igre i tako ukrug dok im se ne kaze kako ce koji rezultat da prave! :D

Nek bar 9.5 ne prebace! :urnebes:

EDIT: Evo ga bronhi sad za mene, out nekako treci jedva bili su se zaletili opasno Natsi. Ne daj boze da je nabi van stadiona, 2:3 bi bilo. U bejzbolu je 3:0 4:0 ko 1:0 u fudbalu po meni ovako po slobodnoj procjeni. Nisam ih smio pred mec staviti u glavu, ma ni hendi +1.5 nisam smio, mada te su mi kvote glupe 2.5 skoro Cubsi a hendi taj 1.5, pa radije staviti da ce dobiti nego tu kukavicku okladu pred mec kad se kladi mislim naravno. Ne znam kako to tako procjenjuju. Onim majmunskim ekipama sto mogu primati ko Phila i Baltimore ma njima ne treba ni po 3.5 hendija davati to su sve stoke! :rol:

A sunce im drago koliko sam se fokusirao na ovu tekmu, i kako mi je krivo sto i Yankeese ne stavi pobjeda se kako Formula voli reci placala 1.75, reko necu puno mi toliko velikih kvoti cekati! :D Danas sve normalno doslo haman.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 27 jun 2017, 05:05

A ludila i kretenizma u 9. devetini. Ulaze Cubsi sa 1:0 u nju. RIP svima koji su undere imali.

Cubsi prave 5:0 i na palicu dolaze Natsi. Prave brzo 5:1 pa double na 5:3 idu. Kvota se od 1.005 vratila na 1.25 - 4 za mec.
Baze se pune. 3-2 i 2 outa onaj konj bacac nabija lopticu prelijece 5 metara i u sirinu i u visinu od strike zone, oni krenuse trcat sreca samo 1 run napravise i osta na 2-2-2 i sreca ziva strike uleti za rezultat koji je meni perfektan!

Under 9.5, Cubs pobjeda, Nats +1.5

Cubs - Nats 5:4 Hvala sto ste mi nabili pritisak na 220-140 na sabahu! :D

Zelenila se gora! :mrgreen: :mrgreen:

slika

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 27 jun 2017, 09:40

eh danas ako do 25 minute bude nula roknut iduci go u prvom na santa kolomu i ovu ti ga koledž evropu. jedna ce upletit da ga yebeš

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 27 jun 2017, 10:35

josipmusa je napisao/la:eh danas ako do 25 minute bude nula roknut iduci go u prvom na santa kolomu i ovu ti ga koledž evropu. jedna ce upletit da ga yebeš
Treba pazit s ovim imenima ekipa. Sad gledam Vikingur igra, a ja sinoc igro keca na njeg i dobili 2:0, reko pa nece u 24 sata igrat nisu roboti. Kad ono ovi s F.Otoka. A jos ce gore biti kad krene masovno s istoka, kad dodje u istoj rundi, 60 Dinama, Sahtara i Spartaka! :urnebes: :urnebes:

Treba na ove Kosovare, Trepca to je gdje je rudnik zlata, vjerovatno imaju kesa. Ali pazljivo neki x2 ili mozda da ne prime go igrati!

Evo ovdje jedan lagani jutarnji, uz kaficu ga bacim, reko sl.go na vecu kvotu jer su gamad, steta sto na 11 ne stavi da ce domaci preokrenuti, haja nije ih Rus dzaba istjero na meraju ovako rano, vec da mogu sriktati iz 1 u 2! :lol:

Ne moze se bas reci babo ruco, al moze babo doruckovo! :urnebes: :urnebes:

slika

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 27 jun 2017, 10:48

Danas Tenisa metar šta ihrat pitanje je
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 27 jun 2017, 10:56

Penaltiky je napisao/la:Danas Tenisa metar šta ihrat pitanje je
samo muske kvalifikacije, ovi tiurniri se gube namjerno, malo da osjete travu prije wimbledona a pobjeda im je nebitna, sto se ena tice tu je isto odigrao 1,10 ili 5 kvotu tako da to treba izbjegavat za ozbiljen tikete

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 27 jun 2017, 11:02

Pitanje je hoće li se išta muškaraca na Wimby-u danas odigrati, kiša je cijeli dan najavljena a oni bi svakako tek popodne trebali poslije žena igrati. Najbolje sačekati do 4-5 i vidjeti kako se razvija situacija
ZELJEZNICAR 1921!

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 27 jun 2017, 12:16

hamzaTM87 je napisao/la:Pitanje je hoće li se išta muškaraca na Wimby-u danas odigrati, kiša je cijeli dan najavljena a oni bi svakako tek popodne trebali poslije žena igrati. Najbolje sačekati do 4-5 i vidjeti kako se razvija situacija
A yebem li im kisu krvavu! Opet tikete po 3 dana cekati. Prosle sedmice Majorku 3 meca mi preko noci isla! :lol:

Treba probati ovu Podorosku live i Amanmuradovu jedno ce doci kao outsajder mislim!
Blinkova, Vickery i Martincova, Ahn kao favoriti. Malo da se zagrije do muskih. Zenske evo uveliko igraju nista od kise bar ne jos!

EDIT: Abduraimova a ne Amanmuradova, pardon!

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 27 jun 2017, 12:23

dobra je amanmuradova bila, metar i cunga lunga a 100 kila, na travi vazda ubijala :D

i ona tamarin tanasugarn

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 27 jun 2017, 12:35

Evo večeras po meni MLB

Was Nat-Cubs [email protected] 7/10
Toronto Baltimore [email protected] 5/10
Houston Oaklamd 1 @1.5 7/1O
LA Dodgers LA Angels 1@ 1.4 7/10
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.