P.S. dajem supka za LB
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
Hvala ti puno 
P.S. dajem supka za LB
P.S. dajem supka za LB
<3 Vječna Ljubav Čeličnog Grada <3
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Treba mi ljudi pomoc sa portovima, ako neko zna jako dobro kako namjestiti portove nek mi se javi na pp 
SAMO ČELIK !
Ako si zainteresovan za Balzarettia? I jel Lass Diara na prodaju?delpy je napisao/la:Hvala ti puno
P.S. dajem supka za LB
- Papastathopoulos
- Kontakt:
pik samo ja !
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
MrHc je novi član saveza! Tako da savez sad broji 4 člana (Goalgetter, juventus 0244, Toxicity i MrHc)!
delpy je novi igrač u prvoj ligi, koji je ušao umjesto barce_87!
neo je novi igrač u prvoj ligi, koji je ušao umjesto zivojinamirica!
Liga pocinje od 01.10 (ponedjeljak)
delpy je novi igrač u prvoj ligi, koji je ušao umjesto barce_87!
neo je novi igrač u prvoj ligi, koji je ušao umjesto zivojinamirica!
Liga pocinje od 01.10 (ponedjeljak)
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Cestitam.Sretno

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
I ja bih na listu cekanja ali evo u cemu je problem:
Moj je modem Motorola SB5101NE a tamo ga nema na listi. Pokusao sam sa drugim motorolinim ali ne razumijem onaj korak kad default getawey moram ukucati u adress bar izbaci mi no page found, vjerovatno je do mene
Moj je modem Motorola SB5101NE a tamo ga nema na listi. Pokusao sam sa drugim motorolinim ali ne razumijem onaj korak kad default getawey moram ukucati u adress bar izbaci mi no page found, vjerovatno je do mene
SAMO ČELIK !
A jesi li siguran da ne mozes igrati bez zezancije s portovima ?
Ja sam iza routera i kablovskog modema i nikakav port forward nisam radio i ide bez problema.
Pokusao sam igrati online ali mi trazi ovaj portneo je napisao/la:A jesi li siguran da ne mozes igrati bez zezancije s portovima ?Ja sam iza routera i kablovskog modema i nikakav port forward nisam radio i ide bez problema.
SAMO ČELIK !
Postavi sliku s greskom pa cemo poksuati nesto uraditi. Ovako napamet nsita ti ne mogu reci dok ne vidim sta tacno pise.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Firewall jarane iskljuci,a ako ti je wirelles modem onda ne znam,to se tesko rijesi.
Btw.igro bi i ja al mi je smor uzimati ss,pogotovo uploadati pa namjestati tamo ono da bude 640x480 i jos sad ovi zuti kartoni
Btw.igro bi i ja al mi je smor uzimati ss,pogotovo uploadati pa namjestati tamo ono da bude 640x480 i jos sad ovi zuti kartoni
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Nije wirelles, pokusacu sad sa iskljucivanjem firewalla a moze li na pp kako se iskljucujeSenaid L.F.C je napisao/la:Firewall jarane iskljuci,a ako ti je wirelles modem onda ne znam,to se tesko rijesi.
EDIT: To kralju! Evo uspjesno, jos samo da se registrujem, i odradim sta vec ono treba
SAMO ČELIK !
@senaide pa de da namjestimo da ti ne uzimas ss-ove kad ti je smor, nek uvijek to radi ko igra protiv tebe
@viper nece naskodit, ukljuci kad se izigras, mislim ako uspijes
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
e pa dziza dobra ti ideja,ma to je 3 sekunde frapsom,i haj upload brzo al kad me sjebe ono link za forum stavi u liniju smanji ovako,smanji onakodziza_23 je napisao/la:@senaide pa de da namjestimo da ti ne uzimas ss-ove kad ti je smor, nek uvijek to radi ko igra protiv tebe![]()
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
ma razumijem te, pretesko je to sve skupa 
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Viper je napisao/la:Pokusao sam igrati online ali mi trazi ovaj portneo je napisao/la:A jesi li siguran da ne mozes igrati bez zezancije s portovima ?Ja sam iza routera i kablovskog modema i nikakav port forward nisam radio i ide bez problema.
pa da , trebas portove namjestiti jer ti je takav ruter ..
Sloboda Tuzla !!!
Evo, sve sam sredio, ne moram namjestiti portove nego samo iskljuciti firewallpesmaster je napisao/la:Viper je napisao/la:Pokusao sam igrati online ali mi trazi ovaj portneo je napisao/la:A jesi li siguran da ne mozes igrati bez zezancije s portovima ?Ja sam iza routera i kablovskog modema i nikakav port forward nisam radio i ide bez problema.
pa da , trebas portove namjestiti jer ti je takav ruter ..
SAMO ČELIK !
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
et vidis kontas me a da nema tih 300x postupaka igro bi ja,na nekom se i gol razlika mora nabijati
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.