Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Iz Gradačca svi se protivnici vraćaju sa nečim od plijena.
Ispadanje na vidiku.
Ispadanje na vidiku.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Koji divljaci su ove Fukare pa to niDJe na svijetu nema. 'naci Boze!
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ma tuzlaci ko tuzlaci nisam nista bolje ni ocekivao od njih 
Ali najvise vole nas i kone to je cudo nevidjeno

Ali najvise vole nas i kone to je cudo nevidjeno

04.10.2009 !!
- Evolution87
- Kontakt:
Jesi to uhvatio wi fi pri povratku iz tuzle?HercUSrcu je napisao/la:Tako je, branite vi sve samo ne prava navijaca.
Bas ste svi objektivni boli glava!
Bas me zanima kako bi vi reagirali na ovako nesto da vam se dogodi 2 puta na 4 gostovanja.
Sad ste **** face jer ili nemate navijace ili vas svugdje pustaju.

Veze s vezom nemas o ovakim stvarima, tako da ti je bolje da sutis.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Citam na temi Zrinjskog kako pojedini forumasi braneci prava huligana,vrijedjaju nasu domovinu.Lafo ugrozena prava njihovih navijaca zato sto ih nisu pustili na Tusanj,a mozemo samo pretpostaviti sta bi se desilo u stadionu ili neposredno poslije utakmice u gradu.Da je pala mrtva glava jutros bi vjerovatno bila mobilizacija u Zapadnoj Hercegovini,jer bi bila prica da je to atak na Hrvate.I sad se misevi kriju iza ublehaskih prica i vrijedjaju moju domovinu,laju kao psi.Nadam se iskreno da ce administracija djelovati ucinkovito i obrisati njihove bljuvotine i malo ohladiti njihove primitivne umove
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Zasto bi pala mrtva glava? Imas policiju koja je duzna da sve drzi pod kontrolom. Nitko nema pravo da vrijedja drzavu, al ja sam misljenja da su drzavni organi obicna ku*cina i da ne rade svoj posao, jer bi u suprotnom na tribinama i oko stadiona vladao red i mir, a gostovanja nebi bila neki bauk. Ultrasi imaju pravo na nezadovoljstvo, samo sto to nezadovoljstvo pokazuju na pogresan nacin.
Dobro sad ti kao bošnjački ekstremista daješ svoje mišljene. I to je legitimno i imaš pravo.rodjenisa je napisao/la:Citam na temi Zrinjskog kako pojedini forumasi braneci prava huligana,vrijedjaju nasu domovinu.Lafo ugrozena prava njihovih navijaca zato sto ih nisu pustili na Tusanj,a mozemo samo pretpostaviti sta bi se desilo u stadionu ili neposredno poslije utakmice u gradu.Da je pala mrtva glava jutros bi vjerovatno bila mobilizacija u Zapadnoj Hercegovini,jer bi bila prica da je to atak na Hrvate.I sad se misevi kriju iza ublehaskih prica i vrijedjaju moju domovinu,laju kao psi.Nadam se iskreno da ce administracija djelovati ucinkovito i obrisati njihove bljuvotine i malo ohladiti njihove primitivne umove
I još onako voajerski ćuriš kibicaš šta se piše.
I, jesi li išao na društvene mreže o mrskom ti klubu uli samo vjerske stranice pregledavaš

bošnjački ekstremista 

ti si puko, idi u siriju, irak ili palestinu ako su ti takvi filmovi u glavirodjenisa je napisao/la:Citam na temi Zrinjskog kako pojedini forumasi braneci prava huligana,vrijedjaju nasu domovinu.Lafo ugrozena prava njihovih navijaca zato sto ih nisu pustili na Tusanj,a mozemo samo pretpostaviti sta bi se desilo u stadionu ili neposredno poslije utakmice u gradu.Da je pala mrtva glava jutros bi vjerovatno bila mobilizacija u Zapadnoj Hercegovini,jer bi bila prica da je to atak na Hrvate.I sad se misevi kriju iza ublehaskih prica i vrijedjaju moju domovinu,laju kao psi.Nadam se iskreno da ce administracija djelovati ucinkovito i obrisati njihove bljuvotine i malo ohladiti njihove primitivne umove
goveđigulašmajka
yebote ovaj naš fudbal je gori od ISIL-a
da možete neki bi se šaketali, umjesto o fudbalu pisali. zato NIKADA i nećemo imati neki Evropski uspjeh, bolje saditi paprike i krompir na stadionima, jer nam ide gladna jesen i zima. Nije fudbal za nas...

da možete neki bi se šaketali, umjesto o fudbalu pisali. zato NIKADA i nećemo imati neki Evropski uspjeh, bolje saditi paprike i krompir na stadionima, jer nam ide gladna jesen i zima. Nije fudbal za nas...
Ljudi imaju pravo. Savez treba uvoditi sankcije za klubove koji nisu u stanju obezbjediti sigurnost gostujućim navijačima. I na kraju krajeva kod nas 5 drotova su u stanju isprazniti tribinu, a da 100 njih nije u stanju održati red i mir na utakmicu to je već smiješno i jadno.
NO PYRO NO PARTY
- RockyMaivia
- Kontakt:
- dr.van nostrand
- Kontakt:
74 minut susreta, idemo momci, dosta vas je
gdje to jos ima

gdje to jos ima

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
svoje frustracije ispoljavas od pocetka SP-a ovo ljeto, probaj si stimulirati prostatu, mozda ti pomogneRockyMaivia je napisao/la:@,idi sadi luk u Donjem Ogradjeniku

goveđigulašmajka
Fakat kad sam procitao,kontam jel se zeza ili je ozbiljanChinaglia je napisao/la:bošnjački ekstremista

SLOBODA NAVIJAČIMA
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
Nije na klubovima to nego na muriji, ona treba da osigura to sve ne klubBuu je napisao/la:Ljudi imaju pravo. Savez treba uvoditi sankcije za klubove koji nisu u stanju obezbjediti sigurnost gostujućim navijačima. I na kraju krajeva kod nas 5 drotova su u stanju isprazniti tribinu, a da 100 njih nije u stanju održati red i mir na utakmicu to je već smiješno i jadno.

I glupa prica pravo, vratili su vas jer ste bili gostujuci navijaci, ne sto ste navijači zrinjskog, veze to nema sa nacionalnim opredjeljenjem, a niste jedini koje vraćaju i drugim grupama se to dešavalo

ako su uvedena gostovanja navijača onda je ovo smiješno što se događa oko vraćanja bilo čijih navijača..
ili opet zabrani ista i gotovo..svi mirni..ionako je ovo natjecanje smiješno dok se netko ne pobrine oko njega i prvo ga smanji, poštuje pravila oko licenci i kažnjava, a ne uvijek neka sranja..liga niti ne krene tamo već problemi, neregularnosti itd

ili opet zabrani ista i gotovo..svi mirni..ionako je ovo natjecanje smiješno dok se netko ne pobrine oko njega i prvo ga smanji, poštuje pravila oko licenci i kažnjava, a ne uvijek neka sranja..liga niti ne krene tamo već problemi, neregularnosti itd

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
I Bosnjacki je eksremizam sto upozoravam ljude na vrijedjanje Bosne i Hercegovine.I to bi se trebalo povezati sa Irakom,Sirijom itd.Tu vasu suplju pricu prosipajte po sijelima i politickim skupovima na kojima se velicaju razne tvorevine i neki likovi o kojima ovdje nije mjesto da se govori.Dakle da vam ponovim
JA MRZIM LJUDE KOJI VRIJEDJAJU MOJU DOMOVINU I TAKVE SMATRAM MOJIM NEPRIJATELJIMA
JA MRZIM LJUDE KOJI VRIJEDJAJU MOJU DOMOVINU I TAKVE SMATRAM MOJIM NEPRIJATELJIMA
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Ovaj Paradzik je zaluto u sudjenje, covjek sudi 10 godina premier ligu i jos je odron 

Ti vjeruješ u islamsku državu i to ne kriješ,rodjenisa je napisao/la:I Bosnjacki je eksremizam sto upozoravam ljude na vrijedjanje Bosne i Hercegovine.I to bi se trebalo povezati sa Irakom,Sirijom itd.Tu vasu suplju pricu prosipajte po sijelima i politickim skupovima na kojima se velicaju razne tvorevine i neki likovi o kojima ovdje nije mjesto da se govori.Dakle da vam ponovim
Ok neka ali što se pravdaš i stidiš tog. Ono javno...