ja sam čuo da hoće gurbeti da ga doveduElCartel11 je napisao/la:sta kazete da vratimo Diattu iz Zvijezde? Lik je odigrao dobru sezonu i njihov je najbolji strijelac ili je 2 ne znam nisam gledao
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mosa RajvoSa
Kako napreduje izgradnja trening kampa ? Ima li neko fotografija ?
-
dzekooooTz
- Kontakt:
el istina da u slobodu dolazi berberovic?
Ok razumijem vas. Zato treba dobar trener da to sve malo prodrma i poslozi. ( ako je moguce )
Sto se tice evropskih utakmica mislim da ce Stojcev biti jedan od najboljih igraca na terenu.
Sto se tice evropskih utakmica mislim da ce Stojcev biti jedan od najboljih igraca na terenu.
ma mi ova pojacanja najbolje bi bilo kad bi uspjeli rijesiti u narednih 15 dana da idu na pripreme da se ne prikljjcuju kasnije,ali sad za sad nema ni mahalskih na nama je da vjerujemo upravi,a sto se tice igraca ako cemo iskreno,bandovic je jednini za sada koji nas napusta a ovi sto pricaju protiv igraca koji su nam donijeli titulu je malo neukusno ja licno bi volio da Dzemo odigrao je finis sezone na viskom nivou
Samo Sarajevo
To se moze reci za svakog naseg igraca izuzev njih par. Ono sto ja vidim ocima jesu ucinak, zalaganje, privrzenost... Da se svaki igrac na svojoj poziciji ponasa i drzi kao Bojan na svojoj zavrsili bi prvenstvo sa 10 plus bodova ispred mitomana.Pantelija je napisao/la:stvri koje nemaju veze sa fudbalom a uticu na istiSabinho je napisao/la:Mene tacno dusa zaboli bgm kad neko recimo Puzigacu spomene u ovakvom kontekstu.![]()
![]()
Hajde Milosu se moze zamjeriti nonsalantnost i voljni momenat ali sta se tacno Puzigaci zamjera jbt?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
duskajurisic
- Kontakt:
Evo bolji ti je Zajko Zeba (ko god kaže da nije lud je), OrdagićAjax je napisao/la:Nabroj 5 igraca da su kvalitetnijih od Stojceva i da su slobodni ??
Evo neka ozbiljnija imena jer vjerujem da naši ne zadovoljavaju : Mijat Gaćinović, Slavoljub Srnić, Nikola Jelišić, moj favorit iskreno, Luka Milunović, David Babunski (posudba), Valter Birsa od nerealnijih, mogu vjeruj mi da se zarovim još 10 imena ti reći, da ne govorim o brazilcima i južnoamerikancima koji bi igrali za miloševu platu, recimo Toni Silva on je inače igrač CSKA-sofia, koja je izbačena u 4. ligu,ima platu oko 10 000eura, njega možeš dovesti a za Stojčeva je Zidan, plus što bi bio dobar na njemu 2 miliona. AL et, neka polovnjaka iz Srbije **** ga
Zadnja izmjena: duskajurisic, dana/u 03 jun 2015, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
Pantelija je napisao/la:stvri koje nemaju veze sa fudbalom a uticu na istiSabinho je napisao/la:Mene tacno dusa zaboli bgm kad neko recimo Puzigacu spomene u ovakvom kontekstu.![]()
![]()
Hajde Milosu se moze zamjeriti nonsalantnost i voljni momenat ali sta se tacno Puzigaci zamjera jbt?
Iskreno b.oli me k.urac za takve neke stvari,NAVIJACE treba da zanima ono sto je na terenu i ono kako se igra i dali imas rezuultat ili nemas.Jel imamo rezultat sa njima? imamo,jesul na donijeli titulu? jesu...pa bolan treba da ih tetoviramo sve jednog po jednog ta ova dva pehara u ove dvije godine,a usta ih uzeti nesmijemo.
Kod nase raje je problem(pricam o forumasima) sto se utisak stice veze se kroz jedno pisanje nekoga bitnog,npr administrator ovog foruma lupam kaze ovaj igrac je levat iz tog i tog razloga,1001 ostali covjek ce se nadovezati na to i povrditi to bez pokrica a niko realno veze nema...jednostavno takvo stanje dugo vlada i niko vise nema sopstveno misljenje,odnosno na osnovu jedne price 100 ljudi se povuce i onda svi pušu u istu tikvu.
Pa ja garantujem da ni dva lupam 2 covjeka od 100 ljudi koji to pisu nikad nisu ni beknuli niti popricali sa pomenutim igracima,vecini ih nije ni srela na ulici.I takvi ljudi onda komentarisu to na osnovu onoga sto su procitali rekla kazala.Ovo znam i ovo je opcenito globalni problem ovog forumaskog svijeta,ima sam priliku sa mnogo forumasa popricati ne bas sa ovoga ali uglavnom se neki konacan zakljucak donosi iz onoga sto neko tamo nekad napise,nego sto su oni isti to vidjeli odnosno culi.
Svi fol seru po Puzigaci,Stojcevu onome ovome...kao svi sve znaju,sjedili svi tu kada su ono kao bojkotovali i srali po trenerima ovo ono,sve su to price rekla kazala koje je neko potegao i svi ostali se nadovezali jel je kod nas cilj srati po nekome,najtisi smo kada se treba faliti
Ovi momci su za mene heroji zbog svega sto su ostvarali ina terenu i tako treba da se gleda na igrace sopstvenog tima,i iskreno puca mi neka stvsr taman da ne spavaju po 10 dana ako ce sutra izaci na teren i pobjediti.Nekaze se dzaba na kraju se mrtvi broje.Ovi momci su nam donijeli trofeje i mi treba u nebesa da ih dizemo.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 03 jun 2015, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Uzimajući u obzir da je kod nas potpisao ugovor 1+1 i da su naši najavili pojačanja gdje za njega vjerovatno neće biti mjesta ni na klupi... Nije nemoguće.dzekooooTz je napisao/la:el istina da u slobodu dolazi berberovic?
Ja bih volio da nam dodje neko lijevonogo krilo koji ima i brzinu i centarsut, jer takvog igraca vec odavno nemamo. Svima je jasno za bekove i skoro svi se slazu da bi Subic i Hebibovic bili idealni, ali trenutno su nam Duljevic i Puric jedina krila, a obadvojica desnjaci. Je li uopce postoji takav jedan igrac na trzistu? Lijevonoga verzija Duljevica / Suljica / Stevanovica.
S obzirom da je Bandović na izlaznim vratima onda smo na pravom putu.duskajurisic je napisao/la:Subić i Galešić, manje plate nego ovoj dvojici 10 puta bolji igrači, eto na prvu sam ti rekao Galešić , mogu ti nabrojati 10 igrača koji bi bili kvalitetniji od Stojčeva, za iste pare. Previše ste vi sentimentalno se vezali za lika koji neće da se oznoji u dresu Sarajeva, dobar je igrač ali daleko od tog da ne možemo imati boljeg, vjeruj mi. A plus što više pije nego trenira, prodaje po 20 lopti na utakmici, bojkotuje 2 trenera, dok mu ne dozvole da prodaje 20 lopti i da ne igra odbranu i tako dalje.
Evo da me možete nekad citirati, dan kad odu Stojčev, Puzigaća, Tatomirović, Bandović i Berberović, postat ćemo 50% ozbiljniji klub.
Haj i prodavanje lopti, neka ipak prođe do napadača i to na kraju donese pobjedu, pa i to neigranje odbrane - ipak to nije njegov primarni posao. Ali brate mili da od 15 kornera koje on izvede ni jedan nije opasnost za gol protivnika
Fakat od Meše nisam očekivao ništa u ovoj polusezoni, ali sad molim Boga da što prije uđe u formu.
Ta priča o bojkoto i ostalom me ne zanima, shvatam da igrač može imati loš dan, da padne u formi u određenom periodu, sve je to normalno u svijetu nogometa. Ali da bek u petnaest utakmica uputi jedan centaršut, iz trka, iz kojeg smo dali gol nije rezultat pijanki i bojkota nego nedostatak kvaliteta.miky_hz je napisao/la: Svi fol seru po Puzigaci,Stojcevu onome ovome...kao svi sve znaju,sjedili svi tu kada su ono kao bojkotovali i srali po trenerima ovo ono,sve su to price rekla kazala koje je neko potegao i svi ostali se nadovezali jel je kod nas cilj srati po nekome,najtisi smo kada se treba faliti
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 03 jun 2015, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
volio bi da dovedemo Stevanovica,klub mu je ispao u 3 ligu,i mislim da je on slobodan igrac.... po meni uz dobre pripreme moze se vratiti u formu, pod uslovom da potpise visegodisnji ugovor s nama. sto se nase lige tice,Tomic,Hebibovic,Subic su igraci koji bi mogli igrati u Sarajevu,ostali vrlo tesko.... Stevanovica ili Saida bi odmah doveo,i ukoliko ode Cimirot zamjenu za njega... Nadam se da ce nas uprava kluba uskoro pozitivno iznenaditi!?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
eh drug po meni su svi nerealni ako cemo iskreno i bez laganjaduskajurisic je napisao/la:Evo bolji ti je Zajko Zeba (ko god kaže da nije lud je), OrdagićAjax je napisao/la:Nabroj 5 igraca da su kvalitetnijih od Stojceva i da su slobodni ??
Evo neka ozbiljnija imena jer vjerujem da naši ne zadovoljavaju : Mijat Gaćinović, Slavoljub Srnić, Nikola Jelišić, moj favorit iskreno, Luka Milunović, David Babunski (posudba), Valter Birsa od nerealnijih, mogu vjeruj mi da se zarovim još 10 imena ti reći, da ne govorim o brazilcima i južnoamerikancima koji bi igrali za miloševu platu, recimo Toni Silva on je inače igrač CSKA-sofia, koja je izbačena u 4. ligu,ima platu oko 10 000eura, njega možeš dovesti a za Stojčeva je Zidan, plus što bi bio dobar na njemu 2 miliona. AL et, neka polovnjaka iz Srbije **** ga
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
duskajurisic je napisao/la:
Evo bolji ti je Zajko Zeba (ko god kaže da nije lud je), Ordagić
Grijesis po meni druze. Zajko kao ex. igrac Zelje neznam koliko je realan taj transfer sto se tice kvaliteta to ima dovoljno. Gacinovic bi bio jako skup. Ako se je mislilo toliko potrosit onda bi bilo bolje da se je doveo Crnov. Ovi ostali po meni nisu bolji od Stojceva. A za ove Brazilce to neznam. Meni je on igracki dobar i mislim da ce biti najbolji u najtezim utakmicama. I da je jako malo toliko kvalitetnih igraca a da nisu jako skupi u regiji.
-
duskajurisic
- Kontakt:
Imaš hejbet i malo more krila, to je skoro pa najpopunjenija pozicija u svijetu fudbala :Kenozoik je napisao/la:Ja bih volio da nam dodje neko lijevonogo krilo koji ima i brzinu i centarsut, jer takvog igraca vec odavno nemamo. Svima je jasno za bekove i skoro svi se slazu da bi Subic i Hebibovic bili idealni, ali trenutno su nam Duljevic i Puric jedina krila, a obadvojica desnjaci. Je li uopce postoji takav jedan igrac na trzistu? Lijevonoga verzija Duljevica / Suljica / Stevanovica.
moj favorit je Elvir Maloku, inače sad će dobiti raskid ugovora sa Hajdukom, jer ne igra, jer kod njih igraju menadžerski podobni a on im je sigurno top 5 igrača, Said će ti doći tako da ne kontam što će ti lijevo krilo
Maloku je super izbor. Samo izgleda da se je odlucio probati nametnuti kod novog trenera.duskajurisic je napisao/la:moj favorit je Elvir Maloku, inače sad će dobiti raskid ugovora sa Hajdukom, jer ne igra, jer kod njih igraju menadžerski podobni a on im je sigurno top 5 igrača,
-
duskajurisic
- Kontakt:
Nisu ljudi bogami nerealni, pola Benkine plate svaki od ovih što sam nabrojao.. Da se ja pitam Nikola Jelišić i završiš svaku priču na tu temu, a on je itekako realan.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Crnov i Gacinovic ne mogu u istu recenicu, da se ne lazemo... Eh sad pitanje je da li bi Jelisic dolazio iz Njemacke da igra za Sarajevo. Postao je mladi reprezentativac i sigurno moze sebi naci barem angazman u 2. BundesliguAjax je napisao/la:duskajurisic je napisao/la:
Evo bolji ti je Zajko Zeba (ko god kaže da nije lud je), Ordagić
Grijesis po meni druze. Zajko kao ex. igrac Zelje neznam koliko je realan taj transfer sto se tice kvaliteta to ima dovoljno. Gacinovic bi bio jako skup. Ako se je mislilo toliko potrosit onda bi bilo bolje da se je doveo Crnov. Ovi ostali po meni nisu bolji od Stojceva. A za ove Brazilce to neznam. Meni je on igracki dobar i mislim da ce biti najbolji u najtezim utakmicama. I da je jako malo toliko kvalitetnih igraca a da nisu jako skupi u regiji.
Eh da je tako, ja bih odmah potpisao sve za Jelisicaduskajurisic je napisao/la:Nisu ljudi bogami nerealni, pola Benkine plate svaki od ovih što sam nabrojao.. Da se ja pitam Nikola Jelišić i završiš svaku priču na tu temu, a on je itekako realan.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
-
bordobijeli
- Kontakt:
evo moja neka analiza za svakog igraca Delac ono sto nam je trebalo sigurnost medju stativama ,Bandovic imao dobri utakmica loš na procjeni centarsuta unosio nemir u odbranu ,Oštrakovic nije branio, u Velezu bio odlllican ima kvalitet . Kalasi puno se ocekivalo nista specijalno borben takticki jako loš ,Baric suprotno od Kalasia bolje se postavlja ali dosta nesiguran i spor sto je za beka porazavajuce ,Puzigaca ma odlican naravno u okviru svoji mogucnosti nema se sta momku prigovoriti brzo ostane bez daha al kapa dole puzi ,Protic malo minuta nista posebno ,Tatomirovic kapitenski ,borben ,uvijek bi ga volio vidjeti na stoperu .Berberovic puno mjenjao pozicije definitivno na stoperu odlican kako je Dzeno na klupi ,izvukao sezonu s posljednji 5-6 utakmica . Mihojevic mlad solidan bio treba ga gurati buducnost nasa ,Kovacevic me pozitivno iznenadio par posljednji utakmica ,stvarno odlican . kad se sjetim kako je protiv drine bio izgubljen ovo je sad
.Cimorot motor ekipe ,Radovac puno napredovao ocekujem puno od njeg,Stojcev ocajan pa blistav puno je oscilirao kao i citava ekipa igrac poteza ali koji iza sebe mora imati 2-3 trkaca ,Alispahic on mi je najveci
,Duljevic igrac koji pravi razliku mora popraviti duel igru i defanzivu al on je klasa ,Krste ma majstor 12 golova 8 asistencija ,Okic prvu polusezonu odlican u drugoj totalni pad koristan igrac ,pomaze odbrani i zabije ali se izgubio skroz , Bekic borac,koristan dobar igrac za rotacije ,Puric
,Bilbija imao bi sta pisati 3 stranice al meni jako jako drag igrac ima on nesto u sebi ,moze jos bolje ,Bnko TENK koji zabija 
-
duskajurisic
- Kontakt:
Kaažu nit im daju priliku nit ih plaćaju adekvatno i svim silama hoće da to razjebe, nemoj misliti da sam mahalac, poznajem bar 100 krila, ne bi baš njega napisao da ne znam da se moože dovesti. Oni su tamo dovedeni na buku i frku, nikad nisu ozbiljno računali na njeg, Elvir je trebao dobiti neke papire jer je maloljetan, to su igrači iz pogona Rijeke, i Hajduk hoće da raskine vjeruj mi.
Trenutno korisnika/ca: endeende, Jet2Holiday, Paromlinac i 35 gostiju.