NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: NBA 2019/2020

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Nail for Real
- Kontakt:
Je li citas ti ove postove sto pises?ReX je napisao/la: ↑13 jul 2020, 15:26Blejzeri da uspiju uci u playoff i da imaju Arizu.. pa usudio bi se reci da bi omjer bio 50/50, pa eto da ne pretjerujem mozda bi POR bio i blagi favorit.BosniaBoston je napisao/la: ↑13 jul 2020, 15:09Avery Bradley i Rondo nece igrati za Lakerse u Orlandu. Ne da sudbina da osvoje prsten sa rivalskom fransizom![]()
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Kako su dvojica pozitivni a nisu narušili karantin, a ušli negativni? cirkus.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bukvalno se svaka liga/sport dobro prilagodila na novonastalu situaciju samo NBA pravi cirkus
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Čuj frajko izašao po dostavu. 

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Koje pare bi liga okretala da je ovo reality show
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Lebron goat comfirmed
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Joj, al kenj.ate, majke mi moje.Zapamtite jednu stvar, nema bolje organizacije na svijetu od NBA.Ljudi napravili protkol od 100 stranica za ovaj "balon"!
Al sta znaju oni, bolje se ovdje zna. 
@Brokula Znao bi kako je moguce da su zarazeni, a nisu napustili karantin da si citao imalo procedure.
Svaka ekipa i njeni igraci po dolasku je morala ostati 48 sati u karantinu, pa tek onda moci slobodno setati "balonom".U tih 48 sati ponovo su testirani i sasvim je moguce da neko ko je bio negativan par dana prije polaska u medjuvremenu ima "aktiviran" virus.

@Brokula Znao bi kako je moguce da su zarazeni, a nisu napustili karantin da si citao imalo procedure.
Svaka ekipa i njeni igraci po dolasku je morala ostati 48 sati u karantinu, pa tek onda moci slobodno setati "balonom".U tih 48 sati ponovo su testirani i sasvim je moguce da neko ko je bio negativan par dana prije polaska u medjuvremenu ima "aktiviran" virus.
Ti ko da si licno piso' 100 stranica protokola kolko se uznemiravas.
NBA najbolja organizacija na svijetu
NBA najbolja organizacija na svijetu

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
druze, njima tamo uopste nije lose, ne borave samo u hotelima, vec idu na pecanje, aqua park itd
Iskreno yebe mi se kako im je, placeni su, da su zatvoreni u sobe nek izdrze
A onaj kompleks kakav je bgm uzivaju
A onaj kompleks kakav je bgm uzivaju
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.