I Sarajevo bi palo da nismo na samom pocetku usrali sve sto se moglo usrati. Vrijeme je da jednonacionalni trce put selendre praznih dzepova.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Krpic mora igrati75000 je napisao/la: Muminovic: Todorovic, Salihovic, Ignjatovic, Lazevski: Culum, Hairlahovic: Grahovac, Zilkic (Djordjilovic)?: Ordagic i Krpic.
Ma sto je najgore nisu to ljudi sa ulice.....ovo su redovni sa Tusnju....mos mislit sta tek misle ovi derbi navijaci.... tacno preslikana situacija ko prije sisoja.... Ljudima kad spomenes Slobodu hoce da povraćaju....jesu nam j e b a l i spasioci i nanu i nanulu....neznam stvarnoNjonjoVam je napisao/la:staragarda je napisao/la:20 ljudi od jutros pitam idu li na tekmu....nikome ne pada na pamet, kamen te j e b o....cccc...
pitaj dalje,nace se neko,mozda iz veterana ima neko...
De ako mozes zaobidji me danas ,ziv bioChinaglia je napisao/la:staragrada i solinas stalno dolaze s ovako provjerenim info hehe
de ispitaj jos 20 ljudi, povecaj malo taj uzorak :kafa:staragarda je napisao/la:De ako mozes zaobidji me danas ,ziv bioChinaglia je napisao/la:staragrada i solinas stalno dolaze s ovako provjerenim info hehe
Ma ljudima se izlizali dlanovi od cestitanja protivnicima.staragarda je napisao/la:Ma sto je najgore nisu to ljudi sa ulice.....ovo su redovni sa Tusnju....mos mislit sta tek misle ovi derbi navijaci.... tacno preslikana situacija ko prije sisoja.... Ljudima kad spomenes Slobodu hoce da povraćaju....jesu nam j e b a l i spasioci i nanu i nanulu....neznam stvarnoNjonjoVam je napisao/la:staragarda je napisao/la:20 ljudi od jutros pitam idu li na tekmu....nikome ne pada na pamet, kamen te j e b o....cccc...
pitaj dalje,nace se neko,mozda iz veterana ima neko...
Ako turci dogovore sa Celikom onda nam se ne pise dobro. Nece oni dozvoliti da Celik ispane, a mi smo do njih.solinas je napisao/la:Valjda pobjedimo. ..ne bi valjalo drugacije. ..bas nikako. ..
Ako danas kiksamo komplet uprava neka podnese ostavku. ..jbt jedan kiks I mozes na poziciju za cvajtu. Pu
nece Faraon dozvolit da Sloboda ispadne, sredit ce sa tuzlanskim HDZ-om da GOSK posaljemo u cvajtu :kafa:Probisvjet je napisao/la:Ako turci dogovore sa Celikom onda nam se ne pise dobro. Nece oni dozvoliti da Celik ispane, a mi smo do njih.
Necemo mi ispasti. ..ima ko nece dozvoliti. ...vjeruj mi znas to I sam.Probisvjet je napisao/la:Ako turci dogovore sa Celikom onda nam se ne pise dobro. Nece oni dozvoliti da Celik ispane, a mi smo do njih.solinas je napisao/la:Valjda pobjedimo. ..ne bi valjalo drugacije. ..bas nikako. ..
Ako danas kiksamo komplet uprava neka podnese ostavku. ..jbt jedan kiks I mozes na poziciju za cvajtu. Pu
staragarda, hoces li reagovat na ovo, posto reagujes kada ja citiram Karadzica u izmjenjenom tekstuSkver je napisao/la:Nemojte misliti da macak nece odvesti Slobodu u cvajtu a fukare mozda u nestanak kako je krenulo, a krenulo je pravo odobro....za neprijatelje Slobode....to tvrdi i mladi talentovani mackov netjak...
Isto kao sto je i prije 6 godina sredioChinaglia je napisao/la:nece Faraon dozvolit da Sloboda ispadne, sredit ce sa tuzlanskim HDZ-om da GOSK posaljemo u cvajtuProbisvjet je napisao/la:Ako turci dogovore sa Celikom onda nam se ne pise dobro. Nece oni dozvoliti da Celik ispane, a mi smo do njih.
Turci prave dogovore samo sa Srbima tako da ne brinesProbisvjet je napisao/la:Ako turci dogovore sa Celikom onda nam se ne pise dobro. Nece oni dozvoliti da Celik ispane, a mi smo do njih.solinas je napisao/la:Valjda pobjedimo. ..ne bi valjalo drugacije. ..bas nikako. ..
Tada nas je bukvalno SDP vrhuska sa Bijedicem i Niksicem koji su bili na celu Veleza pomogli da odemo u cvajtaru.tuzlak1987 je napisao/la:Isto kao sto je i prije 6 godina sredioChinaglia je napisao/la:nece Faraon dozvolit da Sloboda ispadne, sredit ce sa tuzlanskim HDZ-om da GOSK posaljemo u cvajtuProbisvjet je napisao/la:Ako turci dogovore sa Celikom onda nam se ne pise dobro. Nece oni dozvoliti da Celik ispane, a mi smo do njih.