FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Beduin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Beduin » 21 okt 2017, 12:19

Uzimamo Siroki, smijem se u porciju kavijara kladiti na to. :cool:

I Sarajevo bi palo da nismo na samom pocetku usrali sve sto se moglo usrati. Vrijeme je da jednonacionalni trce put selendre praznih dzepova.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 21 okt 2017, 12:19

75000 je napisao/la: Muminovic: Todorovic, Salihovic, Ignjatovic, Lazevski: Culum, Hairlahovic: Grahovac, Zilkic (Djordjilovic)?: Ordagic i Krpic.
Krpic mora igrati :!: Dao bih mu uslovnu, a drugi put ga, ako prekrsi pravila, onda kazniti duplo.
League Cup winners
Yugoslavia - ★

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 okt 2017, 12:24

NjonjoVam je napisao/la:
staragarda je napisao/la:20 ljudi od jutros pitam idu li na tekmu....nikome ne pada na pamet, kamen te j e b o....cccc...

pitaj dalje,nace se neko,mozda iz veterana ima neko...
Ma sto je najgore nisu to ljudi sa ulice.....ovo su redovni sa Tusnju....mos mislit sta tek misle ovi derbi navijaci.... tacno preslikana situacija ko prije sisoja.... Ljudima kad spomenes Slobodu hoce da povraćaju....jesu nam j e b a l i spasioci i nanu i nanulu....neznam stvarno
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 okt 2017, 12:30

staragrada i solinas stalno dolaze s ovako provjerenim info hehe

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 okt 2017, 12:32

Chinaglia je napisao/la:staragrada i solinas stalno dolaze s ovako provjerenim info hehe
De ako mozes zaobidji me danas ,ziv bio
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 okt 2017, 12:38

staragarda je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:staragrada i solinas stalno dolaze s ovako provjerenim info hehe
De ako mozes zaobidji me danas ,ziv bio
de ispitaj jos 20 ljudi, povecaj malo taj uzorak :kafa:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 okt 2017, 12:40

staragarda je napisao/la:
NjonjoVam je napisao/la:
staragarda je napisao/la:20 ljudi od jutros pitam idu li na tekmu....nikome ne pada na pamet, kamen te j e b o....cccc...

pitaj dalje,nace se neko,mozda iz veterana ima neko...
Ma sto je najgore nisu to ljudi sa ulice.....ovo su redovni sa Tusnju....mos mislit sta tek misle ovi derbi navijaci.... tacno preslikana situacija ko prije sisoja.... Ljudima kad spomenes Slobodu hoce da povraćaju....jesu nam j e b a l i spasioci i nanu i nanulu....neznam stvarno
Ma ljudima se izlizali dlanovi od cestitanja protivnicima. :lol: :lol: AL' danas ko plitak potocic. :salut:
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 21 okt 2017, 12:42

Valjda pobjedimo. ..ne bi valjalo drugacije. ..bas nikako. ..
Ako danas kiksamo komplet uprava neka podnese ostavku. ..jbt jedan kiks I mozes na poziciju za cvajtu. Pu
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 okt 2017, 12:44

solinas je napisao/la:Valjda pobjedimo. ..ne bi valjalo drugacije. ..bas nikako. ..
Ako danas kiksamo komplet uprava neka podnese ostavku. ..jbt jedan kiks I mozes na poziciju za cvajtu. Pu
Ako turci dogovore sa Celikom onda nam se ne pise dobro. Nece oni dozvoliti da Celik ispane, a mi smo do njih.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 okt 2017, 12:46

Probisvjet je napisao/la:Ako turci dogovore sa Celikom onda nam se ne pise dobro. Nece oni dozvoliti da Celik ispane, a mi smo do njih.
nece Faraon dozvolit da Sloboda ispadne, sredit ce sa tuzlanskim HDZ-om da GOSK posaljemo u cvajtu :kafa:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 21 okt 2017, 12:49

Probisvjet je napisao/la:
solinas je napisao/la:Valjda pobjedimo. ..ne bi valjalo drugacije. ..bas nikako. ..
Ako turci dogovore sa Celikom onda nam se ne pise dobro. Nece oni dozvoliti da Celik ispane, a mi smo do njih.
Necemo mi ispasti. ..ima ko nece dozvoliti. ...vjeruj mi znas to I sam.
Ali sramota je jbg. ..moramo pobjediti ba danas.
Yebe se faraona hocemo li ba ispasti. ..eno cir dobio sikira se. :roll:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 21 okt 2017, 12:50

Nemojte misliti da macak nece odvesti Slobodu u cvajtu a fukare mozda u nestanak kako je krenulo, a krenulo je pravo odobro....za neprijatelje Slobode....to tvrdi i mladi talentovani mackov netjak...
🔴⚫️

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 okt 2017, 12:51

Skver je napisao/la:Nemojte misliti da macak nece odvesti Slobodu u cvajtu a fukare mozda u nestanak kako je krenulo, a krenulo je pravo odobro....za neprijatelje Slobode....to tvrdi i mladi talentovani mackov netjak...
staragarda, hoces li reagovat na ovo, posto reagujes kada ja citiram Karadzica u izmjenjenom tekstu
pitanje je retoricko, naravno da neces, ti reagujes samo kada ja pisem neke stvari

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 okt 2017, 12:54

Chinaglia je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Ako turci dogovore sa Celikom onda nam se ne pise dobro. Nece oni dozvoliti da Celik ispane, a mi smo do njih.
nece Faraon dozvolit da Sloboda ispadne, sredit ce sa tuzlanskim HDZ-om da GOSK posaljemo u cvajtu :kafa:
Isto kao sto je i prije 6 godina sredio :mrgreen:

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 21 okt 2017, 12:55

Ocekujem od Garde,Woblya,Skver,Sloboda 72,Njonje da se danas dignu i povedu navijanje uprava napolje

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 21 okt 2017, 12:57

Probisvjet je napisao/la:
Turci prave dogovore samo sa Srbima tako da ne brines :D :D
Nista od Celika
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 21 okt 2017, 12:58

Zašto da tjeram dobrog prijatelja mačeta? Dok je on tu sa Slavkom, u dobrom smo rukama. :opaopa:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 okt 2017, 13:00

tuzlak1987 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
Isto kao sto je i prije 6 godina sredio :mrgreen:
Tada nas je bukvalno SDP vrhuska sa Bijedicem i Niksicem koji su bili na celu Veleza pomogli da odemo u cvajtaru.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 21 okt 2017, 13:04

Ja sigurno necu tjerati upravu :nene: :nene: , ne idem na utakmice.....nek ga tjeraju fukare, nisam se ja fotografisao u majici navijacke skupine kluba omrazenog im predsjednika....
🔴⚫️

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 21 okt 2017, 13:17

Ajmo pametolozi gdje su vam damu, ne smijete jelde, sada izgovori sve, ovaj ne ide na utakmice, onaj sarkisticno dobar mu macak, cekam i ostale ali znam samo jedno da samo ovdje smijete srati i nesto pisati ali kada bi trebalo nesto javno uraditi niko od vas nema muda

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: guillermo i 25 gostiju.