Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

soko
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la soko » 12 dec 2013, 17:53

Cartman je napisao/la:
totasef1 je napisao/la:Pa veci nam je hendikep Zahirovic il Rahimic na def. veznom nego Vrsajevic na beku

Gdje ces poceti sa Zahirovicem il Rahimicem, nemaju zajedno 10 utakmica u godini dana.
Najveci hendikep je selektor. Umjesto da trazi rijesenja na poziciji zadnjeg veznog, on kuka po novinama.

Desni bek nije toliki problem, jer Vranjes moze bit zamjena Mujdzi. A ovaj ce valjda ozdravit do juna. Problem je ako ludi Susic opet bude forsirao Vrsajevica.
Kljucna rijec "VALJDA". Dilaver 22 god a igrao je vec u CL. Mensur je igrao u NK Zagrebu kad je imao 22.
Znaci svakog mladog igraca sto necemu valja ganjati. Ko zna sta ce biti za koju godinu. Mozda postane igracina mozda ne.

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 12 dec 2013, 17:56

Bešić, Dilaver, Prcić, Hrgota, Arslanagić, Burić IN

Ibričić, Stevanović, Zahirović, Sunjić, Vrsajević, Avdukić OUT
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 12 dec 2013, 17:58

soko je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
totasef1 je napisao/la:Pa veci nam je hendikep Zahirovic il Rahimic na def. veznom nego Vrsajevic na beku

Gdje ces poceti sa Zahirovicem il Rahimicem, nemaju zajedno 10 utakmica u godini dana.
Najveci hendikep je selektor. Umjesto da trazi rijesenja na poziciji zadnjeg veznog, on kuka po novinama.

Desni bek nije toliki problem, jer Vranjes moze bit zamjena Mujdzi. A ovaj ce valjda ozdravit do juna. Problem je ako ludi Susic opet bude forsirao Vrsajevica.
Kljucna rijec "VALJDA". Dilaver 22 god a igrao je vec u CL. Mensur je igrao u NK Zagrebu kad je imao 22.
Znaci svakog mladog igraca sto necemu valja ganjati. Ko zna sta ce biti za koju godinu. Mozda postane igracina mozda ne.
Nemoj ti meni te price mozda postane igrac, mozda ne. On treba da ceka nas poziv dok postane igracina i kada postane igracina, da se odazove i kraj price, do tada neka se Austrijanci brinu o njegovoj karijeri, Safet ide na gotovo, nema tu cile, mile.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 12 dec 2013, 18:05

DonCorleone je napisao/la:
soko je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Najveci hendikep je selektor. Umjesto da trazi rijesenja na poziciji zadnjeg veznog, on kuka po novinama.

Nemoj ti meni te price mozda postane igrac, mozda ne. On treba da ceka nas poziv dok postane igracina i kada postane igracina, da se odazove i kraj price, do tada neka se Austrijanci brinu o njegovoj karijeri, Safet ide na gotovo, nema tu cile, mile.
Slabo kontas lik!
Kao prvo ja sam gore napisao da svakog igraca sto valja treba ganjati. Znaci Dilaver valja, zvati ga u repku ako ne bude valjao poslije vozdra. Kao drugo ko si "TI" to mjkt :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 dec 2013, 18:13

soko je napisao/la:
Cartman je napisao/la:

Naravno, nisam mislio da nam ne treba Dilaver, samo sam govorio o kriticnim pozicijama za SP.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 12 dec 2013, 18:40

soko je napisao/la:
soko je napisao/la:Najveci hendikep je selektor. Umjesto da trazi rijesenja na poziciji zadnjeg veznog, on kuka po novinama.

Slabo kontas lik!
Kao prvo ja sam gore napisao da svakog igraca sto valja treba ganjati. Znaci Dilaver valja, zvati ga u repku ako ne bude valjao poslije vozdra. Kao drugo ko si "TI" to mjkt :mrgreen:
A ti slabo kontas ironiju i sarkazam
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 12 dec 2013, 18:41

soko je napisao/la: Slabo kontas lik!
Eh jesi budala :D . To je bio sarkazam ba :D .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 12 dec 2013, 18:49

soko je napisao/la: Slabo kontas lik!
Eh jesi budala :D . To je bio sarkazam ba :D .
Do mene je. ;)

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 12 dec 2013, 18:56

Salatic,Arslanagic,Dilaver,pa i Hadzic.T.Susic... moraju biti u najuzoj konkurenciji za SP u Brazilu! Rahimic-peMzioner amaterski trenira u svom klubu i ne igra 3 godine i nema logike uopste razmisljati o njemu,Zahirovic nazalost ne igra u drugoligasu Bohumu i njegov poziv nema smisla,i preostaju nam Salatic i Hadzic,obojica standardno dobro igraju u svojim klubovima,pogotovo Salatic koji je najbolji zadnji vezni svicarske lige,sto nije mala stvar... Arslanagic bi nam u buducnosti bio od velike koristi,mlad je a standardan u svojoj ekipi koja uopste nije slaba,cak sta vise....
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 12 dec 2013, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 dec 2013, 19:00

Moje razmišljanje je da će ova reprezentacija doživjeti samo jednog novog igrača do SP - a i to je naš najveći poraz, bez igranja najvećeg takmičenja.

Taj igrač će da bude Tinček, koji nam apsolutno ništa novo ne donosi, osim nepotizma u reprezentaciji.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 12 dec 2013, 19:01

zizu1991 je napisao/la:Moje razmišljanje je da će ova reprezentacija doživjeti samo jednog novog igrača do SP - a i to je naš najveći poraz, bez igranja najvećeg takmičenja.

Taj igrač će da bude Tinček, koji nam apsolutno ništa novo ne donosi, osim nepotizma u reprezentaciji.
Ako on dodje, ja cu ga licno isutati na prvom treningu :lol: .

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 dec 2013, 19:05

zizu1991 je napisao/la:Moje razmišljanje je da će ova reprezentacija doživjeti samo jednog novog igrača do SP - a i to je naš najveći poraz, bez igranja najvećeg takmičenja.

I meni sve mirisi na to, nazalost.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 12 dec 2013, 19:09

ima li mozda ko kakav HD link za maribor wigan?

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 dec 2013, 19:42

slika

Osman Hadzikic (17 godina, golman) potpisao profesionalni ugovor sa Austria Wien do 2018 godine, i 7. Januara ce se prikljuciti A-timu. Igrao je vrlo uspjesno ove sezone za Austriju u UEFA Youth League.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 12 dec 2013, 19:46

Evo kako to naše komšije rade.

Federico Ivan Rasic (originalno Rašić) 21-godišnji je argentinski napadač u kojem aktualni hrvatski izbornik vidi potencijal za reprezentaciju. Za njega su zainteresirani i neki europski klubovi, a navodno i Dinamo.

Priča mladog Rasica podsjeća na onu Daniela Bilosa, još jednog argentinskog Hrvata kojeg je HNS lovio prije nekoliko godina. Djed Federica Ivana stigao je u Argentinu iz Hrvatske pa s dobivanjem putovnice ne bi trebalo biti problema. Njegov otac igrao je za argentinske niželigaše, nogomet mu je u krvi otkako je prohodao, a zbog visine (196 centimetara) ubojit je u igri glavom. Hrvatski izbornik Niko Kovač već je uspostavio prvi kontakt s mladim napadačem.

"Hrvatski nogometni savez poslao je čovjeka da razgovara sa Ivanom o opciji igranja za hrvatsku reprezentaciju i rekli su mu da je Niko Kovač zainteresiran za njegove kvalitete", rekao je igračev menadžer Pablo Ceijas koji je potvrdio konkretan interes moskovskog Spartaka te upite iz Portugala, Ukrajine i zagrebačkog Dinama.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 dec 2013, 20:13

Gos'n Bunoza se trpa li trpa. Svako malo članak s njegovom izjavom.

Jbt., nisam znao da toliko voli ovu selekciju, ovu reprezentaciju, koju je donedavno stavljao u rang sa Hrvatskom po pitanju izbora za koga će igrati, i kazivao da nije prekrižio istu. Okretni i brzi Bunoza je izabran nekoliko puta u tim kola Ekstraklasse :shock:

Jako mi je žao što gos'n Sušić nije primjetio. :mrgreen:

Da se ja pitam, ne bih mu dao igrati ako ne bude pjevao himnu :!:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 dec 2013, 20:19

zizu1991 je napisao/la:Gos'n Bunoza se trpa li trpa. Svako malo članak s njegovom izjavom.

Jbt., nisam znao da toliko voli ovu selekciju, ovu reprezentaciju, koju je donedavno stavljao u rang sa Hrvatskom po pitanju izbora za koga će igrati, i kazivao da nije prekrižio istu. Okretni i brzi Bunoza je izabran nekoliko puta u tim kola Ekstraklasse :shock:

Jako mi je žao što gos'n Sušić nije primjetio. :mrgreen:

Da se ja pitam, ne bih mu dao igrati ako ne bude pjevao himnu :!:
Zagrmili bi oni svi i "Jedna si jedina" za tu kartu za Brazil. 8-)
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 dec 2013, 20:27

Ma to je samo bila opaska na Mihu i njegove metode. :mrgreen:
Ma ajmo svi po par dolara s foruma, i kupiti mu kartu za Brazil, nek' ide k'o turista jbt, ako mu je toliko stalo da vidi Brazil.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 dec 2013, 20:29

Svi su oni isti. Bunoza, Salatic... Dali bi guzicu za Brazila.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 dec 2013, 21:06

Ljudi igraju, nije na njima da vriste po medijima kako hoce u Brazil, vec je Papetovo da ih prati. Neko je tvrdio da je Izrael daleko pa da se ne moze pratiti Coca, je l' i Poljska isto tako :? I mnogi bi za svakakve stvari davali guzice, tako sam ja mrzio Hrgovica zbog one izjave nakon meca sa Hrvatskom na Kosevu pa kad ga covjek metnu Grcima onom bombom zavoljeh ga ludo :) I Maletica isto tako nakon sto je izjavio da se dvoumi ali kad odigra onako protiv Turaka na Kosevu i kad obezbjedi Albaniju zavoljeh ga isto tako.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Argentina, CAGarfia, Google Adsense [Bot] i 48 gostiju.