ovako post ne treba izgledati jer nema ss-a igraca koji su dobili kartone
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Da, tako je. Znači ako neki od igrača dobije karton potrebno je uslikati radi evidencije.KK_Bosna je napisao/la:ovako post ne treba izgledati jer nema ss-a igraca koji su dobili kartone
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nije ni ista tekma na sva tri skrinšota 

Dobio sam informaciju (
) da je jasmin odustao tako da ja upadam. Kada mogu igrati utakmicu?
SAMO ČELIK !
Nije ni bitnoDonnie Darko je napisao/la:Nije ni ista tekma na sva tri skrinšota
Jeste treba i ss od zuti-crveni kartona, ali ima napisano u tekstu, samo čitati
Ljudi treba mi pomoc..
Nisam dugo igrao PES 6 online bas dugo i sad mi padne na pamet...
Skinem PES 6 instaliram kako pisu instrukcije i kad ga pokrenem samo mi crn ekran, znaci igra kao da je pokrenuta ali na monitoru nista ne pokazuje
?
Skinem PES 6 instaliram kako pisu instrukcije i kad ga pokrenem samo mi crn ekran, znaci igra kao da je pokrenuta ali na monitoru nista ne pokazuje
?
nisi lijepo instalirao ili si skinuo sa pogrešnog linka odnosno linka koji ne radi ..
Sloboda Tuzla !!!
Probaj promijeniti rezoluciju igre. Meni se to dešavalo kada sam stavio neku rezoluciju koju mi ne podržava.Vlado PD je napisao/la:Ljudi treba mi pomoc..
Skinem PES 6 instaliram kako pisu instrukcije i kad ga pokrenem samo mi crn ekran, znaci igra kao da je pokrenuta ali na monitoru nista ne pokazuje![]()
?
FK Pjetlovi
Probao sam sve tri ponudjene rezolucije i nema sanse, samo crno i kada tipkam po tastaturi cuje se da prebacujem al slike nista nema.
Da nema veze sto mi je Win 7 starter 32bit sistem?
Jel treba nesto posebno da odradim?
Jel treba nesto posebno da odradim?
Direct x ? :/
Update graficke ? Probaj
Update graficke ? Probaj
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
sve odradjeno ne pomaze nista...pih
Pes sam skinuo kao i uvek sa provjerenog torenta, onaj gdje mjenjas ime foldera RipForGames.7z i instaliras, i evo sad drugaru instaliram na XP i ladno ide, ali na xp ni da makne ?pesmaster je napisao/la:odakle si skino pes ?
- Donnie Darko
- Kontakt:
To ti je do drivera od graficke najvjerovatnije.
Nekako instalira na stari komp i sve ok...ali sada slijedi veci problem, online igranje...
Skinuo sam Demazz patch 7 i onaj luncher, jel mogu samo luncher da pokrenem i da mi on sve apdejtuje ili...
Posto kako mi pise da ekstraktujem sam rucno onaj patch 7 to ne mogu jer nemam gdje da zamjenim one fajlove posto je ovo zip verzija pesa i niej klasicna instalacija pa nije ni kreirao na C disku
joooj smori ja vas al ako neko boga zna nek pomaga
Skinuo sam Demazz patch 7 i onaj luncher, jel mogu samo luncher da pokrenem i da mi on sve apdejtuje ili...
Posto kako mi pise da ekstraktujem sam rucno onaj patch 7 to ne mogu jer nemam gdje da zamjenim one fajlove posto je ovo zip verzija pesa i niej klasicna instalacija pa nije ni kreirao na C disku
joooj smori ja vas al ako neko boga zna nek pomaga
jao momak , ne igramo mi na pes6j.net , već na fiveserveru i ne treba ti nikakav launcher .. čitaj malo
Sloboda Tuzla !!!
delpy je kaznjen sa 100.000 za nepravilno postavljanje ss, a kako sam mu poslao pp da ispravi post, a on to nije uradio, ostavljam rok još do večeras 23:59 da ispravi post, u suprotnom ćemo postupiti kako pravila nalažu!
Kazna za pravilo br. 1.9 - Ukoliko se utakmica odigra , a SS ne postavi , utakmica se smatra ne odigranom i piše se službeni rezultat 0-0. Ukoliko član ne uslika SSova , strijelci se neće priznati. Ukoliko član postavi ss suprotno od kako je savez predvidio bit će kaznjen sa 100.000 , ali i pored toga duzan je pravilno postaviti ss, ako to ne uradi utakmica će biti registrovati službenim rezultatom 0-0.
KO ME JE I ZASTO IZBACIO IZ GRUPE NA FEJSU ?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.