GNK Dinamo Zagreb
Re: GNK Dinamo Zagreb
Obruka se Dinamo.
Pojeo ih Paok.
Pojeo ih Paok.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
- Kontakt:
Izadjite na balkone pozdravite sampione.
Cestitke Dinamo , bravo Petko,bravo Jakire.
Madjarsko **** sviralo smijesan penal, oprostio drugi zuti siptarskom **** selahiju,**** im rijecanin Kustic zive i mrtve. Zdravko fali samo jer nije dao na Dinamo i pisao se u usta ovakvima poput Kustica i ostalih koji imaju fobiju od Dinama. Misevi su bili pod kontrolom.
Jos dugo cemo da vladamo. Nadam se Pjaci kao prvom pojacanju za iducu sezonu.
Cestitke Dinamo , bravo Petko,bravo Jakire.
Madjarsko **** sviralo smijesan penal, oprostio drugi zuti siptarskom **** selahiju,**** im rijecanin Kustic zive i mrtve. Zdravko fali samo jer nije dao na Dinamo i pisao se u usta ovakvima poput Kustica i ostalih koji imaju fobiju od Dinama. Misevi su bili pod kontrolom.
Jos dugo cemo da vladamo. Nadam se Pjaci kao prvom pojacanju za iducu sezonu.
Pjaca, onaj Milanovic iz Australije, Cavlina su prva pojacanja izgleda. Isto se nadam da ce dovest i Soticeka iz Lokosa kad je Kaneko otisa. Spominje se i neki Spanjolac koji je kao veliki talent ali je imao tesku ozljedu, novi Sutalo u najavi i pokusaj da se Pongracica dovede, odigrao je solidan euro, jedna dobra sezona u Dinamu i moze pronaci bolji klub od Leccea. Beljo otpisan u Augsburgu i dosao bi na posudbu, vjerojatno kao zamjena Petku.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
jakir malo teži mačak u vreći bez obzira na osvojeni naslov u sprdnji hnl-a,da ima imalo srama već bi večeras dao ostavku.nek uzme i preseratora iz napada sa sobom,dovoljno je bilo glumljenja šukera iz najboljih dana i preseravanja po igralištu a 3 utakmice igra,a 20 igra džepni biljar
već protiv onih jazavaca iz quarabega je bilo čudo da u maksimiru nisu popili 2-3 komada,ja se još sad čudim da gola tad nisu popili
vaha

vaha

Samo potrati neznalicu i ziheraša.
Želje za trenera 1. Bjelica, 2. Kovač, 3. Jurić. Svi su trenutno slobodni
Želje za trenera 1. Bjelica, 2. Kovač, 3. Jurić. Svi su trenutno slobodni
audere est facere!
Vise od rekordnog poraza me ljuti sta su izasli spustenih gaca i spremni da im ovi zabiju 5 komada do pol. **** borbu, veselje i sve one osjecaje koje imas kad izboris LP ako ces ovako nastupati.
Prevarant je jos sinoc trebao dobiti nogu, ne postoji niti jedan argument da ga sacuva, pa ni da je klub u najgoroj fin. situaciji u pov.
Prevarant je jos sinoc trebao dobiti nogu, ne postoji niti jedan argument da ga sacuva, pa ni da je klub u najgoroj fin. situaciji u pov.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Čestitam na novom oborenom rekordu u LP

Izišao miš iz rupe. Ružomberok ste brzo zaboravili. Čekaj bankrot brzo će
audere est facere!
Danas kad sam čuo tu vijest morao sam vam uputiti čestitke,stvarno respect hahahaha.
Čuj bankrot ha-ha,bolje ti je idi podmetni neko drvo ispod istočne tribine maksimira da se ne uruši stadion,bijedo....
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Evo nisi dugo cekao, dobi on nogu. Preuzeo je klub u stvarno nezahvalnoj situaciji i uzeo duplu krunu, izborio ligu prvaka, ali u 5 dana izgubiti na Maksimiru od Hajduka i onda oboriti neslavni rekord jeste za otkaza.Tritolone je napisao/la: ↑18 sep 2024, 10:24Vise od rekordnog poraza me ljuti sta su izasli spustenih gaca i spremni da im ovi zabiju 5 komada do pol. **** borbu, veselje i sve one osjecaje koje imas kad izboris LP ako ces ovako nastupati.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Bijeda? Što ne vratite milijun eura koje ste dobili zahvaljujuć Dinamu, ili bar navedite da vam je Dinamo glavni sponzor ove sezone

Ode Jakir pamtit će se po duploj u teškoj godini za Dinamo ali i ja ću ga više pamtit po europskim blamažama Sparta, Paok, Ballkani i Bayern mada je prošao Betis što je plus na njegovu stranu
audere est facere!
Meni se baš sviđa ovaj novi format LP,a vama? 
A nije ni HNL tako loš hahaha....laku noć purgeri

A nije ni HNL tako loš hahaha....laku noć purgeri

-
- Kontakt:
Ide raspad Dinama sada. Neka smo i to doživili
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Može vama lokomotiva skidat gaće i sudac vam navlačit u HNL-u ali vratit će vas u realnost Bayern,Hajduk i Slaven Belupo 

-
- Kontakt:
Ne treba provocirati, treba večeras preživjeti Rujevicu
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Uzimajući u obzir da je Monaco tresnuo Barcu prvo kolo LP i da su prvi na tabeli u francuskoj ligi,protiv dinama očekujem tvrdu utakmicu i prema mom skromnom mišljenju rezultat bi mogao biti 8:1 za kneževe

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.