Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
ima li neki način da uklonim reklame sa chrome browsera.
morao sam instalirati operu jer opera automatski blokira.
ili još bolje pitanje dal da ostanem na operi? samo se moram malo naviknuti.
koje browsere koristite na android telefonima.
Bila je ko neka aplikacija koja koristi cini mi se svoje dnsove pa blokira tako reklame, jer druge opcije za Chrome nemascorpy je napisao/la:ima li neki način da uklonim reklame sa chrome browsera.
Samsungov browser je pravo dobar + ima adblock da instaliras kao na Chromeu na pcu
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Brave browser
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Samsung A20?
Neko imao iskustva, mišljenja - dobro bi došlo

Misljenje, ostavi to plasticno smece i kupi Redmi Note 7AA23 je napisao/la:Samsung A20?
VGS je napisao/la:Misljenje, ostavi to plasticno smece i kupi Redmi Note 7AA23 je napisao/la:Samsung A20?
De ne zezaj ne čini se loš

Nije za mene doduše, poklon je, a imam fina iskustva sa Samsungom već (J5 i dalje funkcioniše odlično nakon 3 godine intenzivnog korištenja)
Pogledaću i Redmi naravno ako pripada određenom budžetu
Ne zezam se brate, tu su negdje cijene a dobijes poprilicno bolji telefon. Eto skontaj sam, Redmi Note 7 se poredi u recenzijama sa A50....
VGS je napisao/la:Ne zezam se brate, tu su negdje cijene a dobijes poprilicno bolji telefon. Eto skontaj sam, Redmi Note 7 se poredi u recenzijama sa A50....
Vidim, ali ima samo Note 8 u radnji gdje planiram uzeti, naravno pogledaću u drugim takodjer, šta je sa Honor 7A 3/32?
kako se uvijek uzmu updateati aplikacije dok se puni mobitel, uzmem ga u ruke isto Dzehennem vruc
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
podesivoharden je napisao/la:kako se uvijek uzmu updateati aplikacije dok se puni mobitel, uzmem ga u ruke isto Dzehennem vruc

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Gdje to? Koliko sam vidio po postavkama nema, developer options mozda?Denchi je napisao/la:podesivoharden je napisao/la:kako se uvijek uzmu updateati aplikacije dok se puni mobitel, uzmem ga u ruke isto Dzehennem vruc
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
play store, pod moje aplikacijeharden je napisao/la:Gdje to? Koliko sam vidio po postavkama nema, developer options mozda?Denchi je napisao/la:podesivoharden je napisao/la:kako se uvijek uzmu updateati aplikacije dok se puni mobitel, uzmem ga u ruke isto Dzehennem vruc
možeš ugasit automatski update, pa ručno da klikneš da updateuje kad hoćeš ili da zakažeš vrijeme kad će....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Da me yebes ne vidim nigdje opciju da zakazem vrijeme, samo da iskljucim auto updateDenchi je napisao/la: play store, pod moje aplikacije
možeš ugasit automatski update, pa ručno da klikneš da updateuje kad hoćeš ili da zakažeš vrijeme kad će....

kod mene je tu odma, da ti nije u postavkama u play store....harden je napisao/la:Da me yebes ne vidim nigdje opciju da zakazem vrijeme, samo da iskljucim auto updateDenchi je napisao/la: play store, pod moje aplikacije
Pa najbolje i jeste bar meni da se Update sve dok se puni 

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
- alan_kardec
- Kontakt:
jel ovaj xiaomi mi a3 toliko dobar kao što se priča/piše? 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
zar pisu da je dobar? taj telefon je jedno veliko razocarenje od xiaomijaalan_kardec je napisao/la: ↑30 okt 2019, 15:06jel ovaj xiaomi mi a3 toliko dobar kao što se priča/piše?![]()
- alan_kardec
- Kontakt:
QUARESMA 18<<< je napisao/la: ↑30 okt 2019, 17:04zar pisu da je dobar? taj telefon je jedno veliko razocarenje od xiaomijaalan_kardec je napisao/la: ↑30 okt 2019, 15:06jel ovaj xiaomi mi a3 toliko dobar kao što se priča/piše?![]()
pa gledao sam neke recenzije po yt i čitao neke komentare po forumima, ljudi ga uglavnom hvale. kako sam shvatio, ništa spektakularno ali fon koji je jako dobar za taj cjenovni rang.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
- Kontakt:
alan_kardec je napisao/la: ↑30 okt 2019, 15:06jel ovaj xiaomi mi a3 toliko dobar kao što se priča/piše?![]()
Ja sam imao xiaomi samo ne sjecam se koji je tacno bio. Najbolji mobitel koji sam ja imao do sad. Samsung mi je 0 za taj mobitel. I sljedeci koji budem uzimao bice Xiaomi.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Obrati ko pise u tim komentarima. Indijcima kad gofno fino upakujes, njima je dobro. Oni su sad preplavili internet.alan_kardec je napisao/la: ↑30 okt 2019, 18:12QUARESMA 18<<< je napisao/la: ↑30 okt 2019, 17:04zar pisu da je dobar? taj telefon je jedno veliko razocarenje od xiaomijaalan_kardec je napisao/la: ↑30 okt 2019, 15:06jel ovaj xiaomi mi a3 toliko dobar kao što se priča/piše?![]()
pa gledao sam neke recenzije po yt i čitao neke komentare po forumima, ljudi ga uglavnom hvale. kako sam shvatio, ništa spektakularno ali fon koji je jako dobar za taj cjenovni rang.
Ja bih a3 izbjegao ove godine, pa cak bih isao i na a2.
U tom cjenovnom rangu ne bih dalje gledao od Note 7.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.