Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Kakva odbrana De Gea, tucemo ih glavom 
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Vrlo vjerojatno da su oni pogrješili, kada se s onog linka zbroje svi golovi koje je Ronaldo zabio klubovima iz Primere dolazi se do brojke 30ak golova, a zabio ih je 80ak u stvarnosti.Portillo je napisao/la:Oni su pogrijesili. Ronaldo je zabio minimalno 5 golova Atleticu, dokazat cu ti to youtubeom kad se tekma zavrsi.
Dobra tekma do sada na ESB.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
Jel ono pjevaju: Slavit cemo tvoje ime..... Dok u nama srce bije... ??
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- Los_Blanos2
- Kontakt:
C.Ronaldo
sta brani De Gea...
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Jest da sam navijac Athletica ali brate mili ako se u odbrani ne uozbilje ima da ih Real nabije. 14:1 u kornerima ako se ne varam i jedno 100:1 u sutevima na gol...
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Golman Atletica sve živo brani, gol konstantno visi u zraku...gosti nisu u stanju zadržati loptu duže od par sekundi, jesu li došli u posjed odmah su je izgubili.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Izbaci loptu iz gola L.Filipe 
edit: Strasna tekma R.Madrida a 1-1 , moglo je biti minimalno 4,5 da nije na golu De Gea i L.Felipea sa linije
Atl.Madrid bez ideja, sve sto je uradio je gol iz ofsd..bekovi Atl.Madrida puno problema imaju, Di Maria gnjete...
edit: Strasna tekma R.Madrida a 1-1 , moglo je biti minimalno 4,5 da nije na golu De Gea i L.Felipea sa linije
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 13 jan 2011, 22:49, ukupno mijenjano 3 puta.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Sad ja kad pocnem gledati vi cete to dobiti,po obicaju ja cim to upalim Real zabija gol 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa zar je moguce da nismo poveli...16-1,67%-33%,8-0 korneri ma ko je gledao vidio je sve...De Gea...
Ma ovo dobivamo,ostaju lagano bez daha...
Ma ovo dobivamo,ostaju lagano bez daha...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- anonymousHD
- Kontakt:
Real Madrid vs De Gea 
- Los_Blanos2
- Kontakt:

R.Madrid vs De Gea
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Ala ih ubijamo po krilima jbt 
poduplana krila sa jedne strane Oezil i CR druga Di Maria i Marcelo samo sto se mijenjaju na stranama..
Xabi, Marcelo , Di Maria i Ozeil se nekako isticu..
Sad kad kaka umjesto Panjzeme uleti bit ce golijade
poduplana krila sa jedne strane Oezil i CR druga Di Maria i Marcelo samo sto se mijenjaju na stranama..
Xabi, Marcelo , Di Maria i Ozeil se nekako isticu..
Sad kad kaka umjesto Panjzeme uleti bit ce golijade
Sad ce Kaka' da pokaze kako se igra fudbal.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
De Gea nije normalan
dosad je trebalo biti 5-1 ... Odlicna igra
,vecerasnje izdanje Reala podsjeca me na igru nekadasnjih Galaktikosa ... Odlicno , samo De Gea J**+ stvar
Ma sramota je covjece da se Atletico na Bernabeu stigao braniti. Nisu imali nijednu dobru sansu i postigli su neregularan gol i pokusali iznuditi dva penala. Lose, lose i lose.
De Gea odlican, odbranio dvije-tri savrsene sanse, a to za Filipea ili Pereu, ne znam za koga ste rekli, da je izbio sa linije, nisam vidio jer mi je vjerovatno stream u tom trenutku zakocio kao obicno nakon svake dvije minute pa moram refresh :S
Mogli su i oni komotno suditi i da se Realu ponisti gol. Ako se ne varam, to su Atleticovci i trazili
De Gea odlican, odbranio dvije-tri savrsene sanse, a to za Filipea ili Pereu, ne znam za koga ste rekli, da je izbio sa linije, nisam vidio jer mi je vjerovatno stream u tom trenutku zakocio kao obicno nakon svake dvije minute pa moram refresh :S
Mogli su i oni komotno suditi i da se Realu ponisti gol. Ako se ne varam, to su Atleticovci i trazili
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Umijesto Benzeme ga treba ubaciti negdje oko 60 min.. C.Ronaldu, Ozilu, Di Maria odigrali su strasno 1.polvA_d_0 je napisao/la:Sad ce Kaka' da pokaze kako se igra fudbal.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Ma odmah ga fiknut ima on snage za 45.Los_Blanos2 je napisao/la:Umijesto Benzeme ga treba ubaciti negdje oko 60 min.. C.Ronaldu, Ozilu, Di Maria odigrali su strasno 1.polvA_d_0 je napisao/la:Sad ce Kaka' da pokaze kako se igra fudbal.
Benzema i veceras vrlo los i unatoc podatku da je Real razmontirao cijelu momcad Atletica osim De Gee. Imao je jednu sansu i lose prati akcije, nije toliko pokretan kao Pipita, a kako sad stvari stoje, vrlo vjerovatno ce napustiti teren oko 60. minute, osim ako je Mourinhu nesto drugo u planu.
Prognozirao sam tesku i neizvjesnu utakmicu i rezultat 2:2, no Atleti nije zasluzio da trenutno ima i ovako povoljan rezultat, a kamoli sta drugo. Zabili su gol i vise ih nije nista briga.
Ako dobijemo 2:1 ili ovako zavrsi, jadna li nam majka na Calderonu
Prognozirao sam tesku i neizvjesnu utakmicu i rezultat 2:2, no Atleti nije zasluzio da trenutno ima i ovako povoljan rezultat, a kamoli sta drugo. Zabili su gol i vise ih nije nista briga.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Pa mi ovakvim stavom, ovakom Atl.Madridu na V.Calderonu mozemo da zabijemo puno vise nego vacerasBrnjoo je napisao/la:Benzema i veceras vrlo los i unatoc podatku da je Real razmontirao cijelu momcad Atletica osim De Gee. Imao je jednu sansu i lose prati akcije, nije toliko pokretan kao Pipita, a kako sad stvari stoje, vrlo vjerovatno ce napustiti teren oko 60. minute, osim ako je Mourinhu nesto drugo u planu.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Sta nam radi ovaj sudija

edit: Ronaldo 2-1, Ozil strasna akcija
edit: Ronaldo 2-1, Ozil strasna akcija
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.