FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@shaman7
Tatomirović je bezkompromisni borac. Pravi kapiten i vođa ekipe. Međutim pored te borbenosti potrebno je još nešto. Kvalitet. Ne kažem da ga Tatko nema, ali nije dovoljan. Nebrojeno mnogo puta smo se u protekloj sezoni našli u situaciji da nam odbrana dopušta takve propuste da bi se i mnogo slabiji postidili. Kapitena prodati, zahvaliti mu se na svemu što je pružio Srajevu ( a Boga mi i mi njemu) a na njegovo mjesto dovesti kvalitetnijeg i iskusnijeg štopera pored kojeg će i ovi mlađi naučiti nešto više.
Tatomirović je bezkompromisni borac. Pravi kapiten i vođa ekipe. Međutim pored te borbenosti potrebno je još nešto. Kvalitet. Ne kažem da ga Tatko nema, ali nije dovoljan. Nebrojeno mnogo puta smo se u protekloj sezoni našli u situaciji da nam odbrana dopušta takve propuste da bi se i mnogo slabiji postidili. Kapitena prodati, zahvaliti mu se na svemu što je pružio Srajevu ( a Boga mi i mi njemu) a na njegovo mjesto dovesti kvalitetnijeg i iskusnijeg štopera pored kojeg će i ovi mlađi naučiti nešto više.
evo gledam slike..miske u repki igra se s loptom. trebao bi Ibrakovic ponovo vidjeti sa njim da se vrati. Sad smo prvaci, liga se uskoro skracuje i cini mi se imamo bolje karte u rukama za pregovore.
Ma niko normalan i dobronamjeran nece napadati ovu upravu,taman kad bi nam Comora vratili.
Opet kazem bolje osatati sa ovim igracki kadrom, nego biti brzoplet pa napraviti greske.Svi mi koji gledamo premijer ligu smo svjesni kvaliteta pojedinih igraca ove lige, i svi smo za to da u Sarajevu kao pojacanja mogu biti Hebibovic,Stubic,Zakarić.Znaci dovesti pojacanje, koje odmah moze uletjeti u prvih 11. Ako cemo dovesti igraca onakvog kakvog sad imamo, onda nam to pojacanja i ne terba .
I sa ovim igrackim kadrom bez pojacanja, mi smo u premijer ligi glavni favoriti,mada smo sad kroz cilj tijesno prosli.U ovoj sezoni nam ostaje okosnioca tima,sto znaci da cemo biti jos iskusniji i uigraniji, za jos jednu sezonu.U odbrani gdje smo najtanji dobicemo puno sa Mihojevicem i Kovacevicem, od kojih klub tek sad ocekuje prave partije.Siguran sam da i bez pojacanja u odbrani ,da cemo biti mnogo bolji sa ovom gore dvojicom nabrojanih.Isto tako ocekujem od Rustemovica,Bekica,Krste,Andzušića,a posebno od Meše da pokazu zašto nose dres najboljeg kluba u drzavi.
Još je rano za prognoze,ali ako pogledamo druge klubove ,vec sad mozemo garantovati da ce neki naši klubovi biti slabiji, nego proslu sezonu.Zrinjski bez Crnova nije ista ekipa.Zelji ode Zeljkovic,Hasanovic,ima tu jos problema unutar kluba,narocito finansijskih.Za ovu ligu, imamo tim sigurno za titulu,dok za LŠ i nemam neke ambicije kad pogledam protivnike, koji nas mogu zapasti.
Opet kazem bolje osatati sa ovim igracki kadrom, nego biti brzoplet pa napraviti greske.Svi mi koji gledamo premijer ligu smo svjesni kvaliteta pojedinih igraca ove lige, i svi smo za to da u Sarajevu kao pojacanja mogu biti Hebibovic,Stubic,Zakarić.Znaci dovesti pojacanje, koje odmah moze uletjeti u prvih 11. Ako cemo dovesti igraca onakvog kakvog sad imamo, onda nam to pojacanja i ne terba .
I sa ovim igrackim kadrom bez pojacanja, mi smo u premijer ligi glavni favoriti,mada smo sad kroz cilj tijesno prosli.U ovoj sezoni nam ostaje okosnioca tima,sto znaci da cemo biti jos iskusniji i uigraniji, za jos jednu sezonu.U odbrani gdje smo najtanji dobicemo puno sa Mihojevicem i Kovacevicem, od kojih klub tek sad ocekuje prave partije.Siguran sam da i bez pojacanja u odbrani ,da cemo biti mnogo bolji sa ovom gore dvojicom nabrojanih.Isto tako ocekujem od Rustemovica,Bekica,Krste,Andzušića,a posebno od Meše da pokazu zašto nose dres najboljeg kluba u drzavi.
Još je rano za prognoze,ali ako pogledamo druge klubove ,vec sad mozemo garantovati da ce neki naši klubovi biti slabiji, nego proslu sezonu.Zrinjski bez Crnova nije ista ekipa.Zelji ode Zeljkovic,Hasanovic,ima tu jos problema unutar kluba,narocito finansijskih.Za ovu ligu, imamo tim sigurno za titulu,dok za LŠ i nemam neke ambicije kad pogledam protivnike, koji nas mogu zapasti.
Sreća pa mi s foruma ne sastavljamo ekipu 
@amypitar
Nemoj Čomora života ti
Samo kada ga se sjetim propadne mi dan. Tačno kao na mrve da ograjišem
Nemoj Čomora života ti
Samo kada ga se sjetim propadne mi dan. Tačno kao na mrve da ograjišem
Sada nešto razmišljam o Čomoru i ja mislim da mu je potez karijere bio u našem dresu protiv Olimpica. Čini mi se da je to bila 2011. godina.
Podor uz liniju i centrašut u stilu najboljih bekova svijeta. Kako god, halal mu sve smo neka je daleko od nas

Podor uz liniju i centrašut u stilu najboljih bekova svijeta. Kako god, halal mu sve smo neka je daleko od nas
Moje tri zelje za ovaj prelazni rok su: lijevo krilo, desni bek i stoper. Na ostalim pozicijama smo kvalitetno popunjeni.
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
Ja pojedine likve sa ovoga foruma fakat ne kontam, neki idu korak dalje pa osuđuju nekog iz uprave, prije nego su ikoga doveli
sačekajte raja malo još, već pregovaramo sa velikim kapitalcem tipa Benkare, ako slučajno urodi plodom zaspaće svi živi samo lakapo 
Mosa RajvoSa
Ja ne znam za vas al ja bi malom Mihojevicu davao sto vise sanse, u kojoj god utakmici, pa taman da ulazi sa klupe. Mislim da bi on mogao da bude nasa zlatna koka.
https://****.com - Secret Dating - No Selfie - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Verified Girls Chat [/url]
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
To je veci dio posla SD-apitarlOOk je napisao/la:Ja pojedine likve sa ovoga foruma fakat ne kontam, neki idu korak dalje pa osuđuju nekog iz uprave, prije nego su ikoga dovelisačekajte raja malo još, već pregovaramo sa velikim kapitalcem tipa Benkare, ako slučajno urodi plodom zaspaće svi živi samo lakapo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ne znam jel se zajebavas ili si ozbiljan kad to pitas?Evo samo jedno pitanje .Jel znas kakav je on ugovor imao po pitanju Cimirota i jos nekih igraca.I nista on nije dao Sarajevu sve mu je debelo vraceno.A on sto je bio u Sarajevu u to vrijeme je i naplatio budi siguran.Ali nema potrebe naglabati o nekim proslim losim vremenimaamorovski je napisao/la:Sta je radio? Uputi me.. Radio je u klubu u kojem marke nije bilo tad, al si opet imo Saida, Sesara, Belosevica.. Sad imas pare, a dovodis Mitrevskog, Kostica, Protica...Ado76 je napisao/la:Šta je sve IR radio i pokušavao da radi može se roman napisati
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Isti slucaj ko sa Ibrakom, budi siguran. Ne znam za taj ugovor sa Cimirotom, nit me zanima. On je proslost, isto ko sto ce bit i Ibrakovic.Ado76 je napisao/la:Ne znam jel se zajebavas ili si ozbiljan kad to pitas?Evo samo jedno pitanje .Jel znas kakav je on ugovor imao po pitanju Cimirota i jos nekih igraca.I nista on nije dao Sarajevu sve mu je debelo vraceno.A on sto je bio u Sarajevu u to vrijeme je i naplatio budi siguran.Ali nema potrebe naglabati o nekim proslim losim vremenimaamorovski je napisao/la:Sta je radio? Uputi me.. Radio je u klubu u kojem marke nije bilo tad, al si opet imo Saida, Sesara, Belosevica.. Sad imas pare, a dovodis Mitrevskog, Kostica, Protica...Ado76 je napisao/la:Šta je sve IR radio i pokušavao da radi može se roman napisati
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Vlaado jagodic ili jesic za trenera gotovo sigurno od njih dvojce jedan preuzima klupu sarajeva,a kao pojacanja kao pregovara se sa vesovicem,hebibovic,subic,bekic,skahic,bunoza,mesanovic,husic(buducnost banovici).
Bandovic,protic,baric i puric napustaju.
Puzigaca ima ponudu iz grcke,cimi iz hsv i basela,okic slovacke,krste i stojcev zanimkjivi kinezima.
Puzigaca ima ponudu iz grcke,cimi iz hsv i basela,okic slovacke,krste i stojcev zanimkjivi kinezima.
Zadnja izmjena: kanarinac, dana/u 05 jun 2015, 18:09, ukupno mijenjano 3 puta.
Samo Sarajevo
Puric,Vusljanin,Protic,Mitrevski,Kostic,Ivkic,Baric itd. sve promasaji a dovedeni su kao igraci koji ce unaprijediti igru kluba.
Dosta vise ovoga, trosimo pare kojima mozemo placati puno bolje igrace i ne zelim da vidim da sa mojim klubom koji treba da igra kvalif. za LP i koji je sampion pregovaraju igraci iz Slobode koji nisu odigrali jednu utakmicu da valja, propali talenti, i napadaci koji u 30 utakmica zabiju 3-4 gola.
Dovesti igrace koji su bolji od onih koje trenutno imamo a ne iste pa i slabije.
Dosta vise ovoga, trosimo pare kojima mozemo placati puno bolje igrace i ne zelim da vidim da sa mojim klubom koji treba da igra kvalif. za LP i koji je sampion pregovaraju igraci iz Slobode koji nisu odigrali jednu utakmicu da valja, propali talenti, i napadaci koji u 30 utakmica zabiju 3-4 gola.
Dovesti igrace koji su bolji od onih koje trenutno imamo a ne iste pa i slabije.
Ti si opet šampion !
Ne damo vam Krstu p1cke kineske!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
http://www.transfermarkt.co.uk/marko-ve ... eler/98101 ?kanarinac je napisao/la:Vlaado jagodic ili jesic za trenera gotovo sigurno od njih dvojce jedan preuzima klupu sarajeva,a kao pojacanja kao pregovara se sa vesovicem,hebibovic,subic,bekic,skahic,bunoza,mesanovic,husic(buducnost banovici).
http://www.transfermarkt.co.uk/gordan-b ... eler/67999 ?
http://www.transfermarkt.de/anel-husic/ ... ler/238067 ? Ipak tačno šta AK Ageny napisao ?
Ja ne ocekujem neka mega,giga pojacanja ni ove ni narednih sezona jer Tanu nije cilj,bar zasada,da napada grupe u euro kupovima vec mu je prvenstveni cilj 'proizvodnja' igraca kroz akademiju kao i dovodenje i afirmisanje mladih igraca iz manjih sredina a zatim njihov plasman u europske klubove uz dobru zaradu. U ekipu ce se vjerovatno ulagati onoliko koliko je dovoljno da se redovno uzimaju naslovi u domacim takmicenjima i da se ubiljeze solidni nastupi u LŠ/EL.
Mosa RajvoSa
-
Oploditelj
- Kontakt:
aleksandar_veliki je napisao/la:Sve su vam to samo spekulacije vezane za transfere ili pak necije zelje. Na kraju ce se vidjeti sta i kako. Amy, naravno da ne mozes dovesti najbolje igrace PL jer su uglavnom ugovorima vezani za svoje klubove, a ti trenutno nemas 200.000 km da bi ih dao na ime obestecenja. Cifru sam samo lupio proizvvoljno, ali razumijes sta sam ti htio reci...
Ima se i vise para , ne brini ti ali zna se cija je zadnja po pitanju potrosnje.
- trunks1946
- Kontakt:
Danas bio u butmiru, odlicno sve napreduje, jedan teren zavrsen(umjetna) to je perverzija
Dva sto su ostala bit ce zavrsena za 20-tak dana, nazalost ne moze se slikat jos uvjek, tek za 20 dana kad bude otvorenje...
PS; Kaze mi covjek sto radi tu, da su dolazili ovi iz Cardiffa i da su se sjebali za teren s umjetnom, kaze Slade(trener Cardiffa)da je bolji nego njihov
Uskoro ide i gradnja objekata ....
PS; Kaze mi covjek sto radi tu, da su dolazili ovi iz Cardiffa i da su se sjebali za teren s umjetnom, kaze Slade(trener Cardiffa)da je bolji nego njihov
Uskoro ide i gradnja objekata ....
orde del male
Trenutno korisnika/ca: bvsic, GradKamena1 i 15 gostiju.