Bas zbog igraca koji fkt vole klub svim srcem kao sto je Dzemo ima ona nasa "on voli Sarajvo,pravi je hordash,....... JEDAN JE OD NAS"..sve receno..ja mogu Dzemici jbt mater al ja znam da on u svakom trenutku pati koliko i ja i raduje se koliko i ja za tim Sarajevom..uNbx je napisao/la:
Svaka ti cast burazeru!miky_hz je napisao/la:Nemislim ni da lazes ili da ne,nego mi se nesvidja nacin na koji pises o igracu naseg kluba to izmedju ostalog.
A vezano za Dzemu opcenito od prvog njegovog koraka u Sarajevu do sada,i njegove ljubavi prema ovome klubu,vrlo dobro se ja sjecam i prvih onih mandata,i kad je lomio noge po turnirima na malom fudbalu zbog Sarajeva u Skenderiji,pa kad je odbijao kule i vile da promjeni dres ovdje ali nikad izdao Sarajevo nije,jedini igrac sada na proslavi koji je zaplakaooo,mi da imamo jos 5 takvih igraca koji toliko vole ovo sto mi svi volimo mi bi bili sampioni svemira sto se kaze.Vjeruj mi da je mi nikad veceg bolesnika nismo imali za Sarajevom od Berberovic Dzemala unazad neznam kolko,slazem se ja sad da se on zajebaje,pri kraju je igracke karijere sve to stoji,mada je zadnjih 5 utakmica najbolji bio kad je igrao nebitno.Ali popljuvat se takav covjek nemoze,mada je to nas problem opcenito popljuvat cemo svakoga i nema toga koga nismo,nazalost tako je nevezano za njega sada,zato jos mnogo mnogo treba vremena da se izdignemo iznad mahalskog kluba
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Sarajevo zaintersovano za mladog reprezentativca Miljana Govedaricu trenutno igraca Slavije...mada za momka se interesuje i Lilesotrm sa kojima je pregovarao jos zimus...
Govedarica je mlad i pravo dobar igrac.Mene licno je odusevio bas kad je igrao protiv nas.Mislim da nemamo snjim sta izgubiti,mlad je,nema ugovora ,a nije sigurno ni skup.Mislim da na njemu mozemo samo dobro zaraditi
Nakon Papine posjete teren se nece oporaviti narednih 2 mjeseca,jos ono i Merlin koncert ima jel de?? a jbt jos samo treba da u Nicaze igramo..
FK SARAJEVO.
Sjetim se izjave pred.Kusturice kad kaze da organizator svugdje u svijetu mora zastiti objekat ili platit ostecenja koja eventalno naprave.Samo to kod nas nije slucaj.Mogli smo iskoristiti dolazak Pape i koncert Merlina i zamjeniti travu.
govedarica je dobar mlad perspektivan igrac dovesti njega jopste nebi bilo lose,a sto se tice ovog subica i mi navijaci mu dizemo cijenu kao samo subic i niko vise nakon 3 utakmice koje smo gledali i to gdje je pokazao da je prema naprijed dobar,tako da ja ga nebi po svaku cijenu dovodio kao sto neki pisu puzi za nase uslove nasu ligu je alaba ionako ove godine cemo tesko napraviti iskorak u evropi.
Samo Sarajevo
- FrancescoTotti
- Kontakt:
A cuj Govedarica brate. Od njega je Baric napravio igraca ociju mi..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
amorovski je napisao/la:A cuj Govedarica brate. Od njega je Baric napravio igraca ociju mi..
ma kakav miljan brate nista od toga

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
amorovski je napisao/la:A cuj Govedarica brate. Od njega je Baric napravio igraca ociju mi..
Vala ima ti,i ta mjesta.
Frajer je prolazio po njegovoj strani kad je htio.Ali ima taj dug korak,solidnu brzinu,meni licno interesantan igrac.Mlad, a jos dzaba vrijedi pokusati snjim.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:

E yebem te zivote
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Đe će nam Subic valjat nema ni klip na youtube

Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Valjda si ironičanShofaII je napisao/la:Đe će nam Subic valjat nema ni klip na youtube![]()

Pa nećemo igrati za 5 dana, ima još vremena da teren se uredi.. mene više birne što će ga Dino Merlin sjebat sa svojim koncertom negdje prije ili u sred kvalifikacija ??
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Aerodromsko
- Kontakt:
moj uzor-S.G je napisao/la:
E yebem te zivote

The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
Papa 97 dosao, mi titulu uzeli..
Dosao ev opet, opet titulu uzeli..
Dodji ti nama cesto papaa
Dosao ev opet, opet titulu uzeli..
Dodji ti nama cesto papaa

ko zna mozda bude sad grupna faza:)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Zar nije van mogao bar Dino taj koncert na grbavici
Napraviti..ili nesto..ako vec mora i taj starac doci
Makar da van pomognu to sanirat il nesto
Fakat CE sjebat Stadion maksimalno
Napraviti..ili nesto..ako vec mora i taj starac doci
Makar da van pomognu to sanirat il nesto
Fakat CE sjebat Stadion maksimalno
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Aerodromsko
- Kontakt:
"Izborom da danas bude na južnoj strani stadiona Koševo, papa Franjo je potvrdio svoje opredjeljenje da daje podršku slabim, nemoćnim i siromašnim."

The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
Travnjak se mjenja nakon pape.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bhfanatic14, MrPink, perodeformero i 54 gosta.