FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 19 feb 2012, 18:10

Crveni crno proljece se blizi :mrgreen: stvarno na pocetku sezone zabrljamo i izvlacimo se u proljetnom dijelu dovodjenjem dobrih igraca,zasto tako ne urade prije pocetka sezone ??

Mozda ja i japanac zadovolji ukuse Vojvode i ostane na Tusnju,koliko se moze vidjet brz je,sto bi nam odgovaralo ;)

Samo da se zna da su zavrseni radovi u svlacionicama stadiona Tusanj !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 feb 2012, 18:55

Hoomer je napisao/la:Došao vam je momak koji nije uspio ni u u UNISU iz Vogošće, igrao u Maleziji i vi se vec digli kao da vam dolazi extra mega bombastično pojačanje :mrgreen: sta vam je ?? :mrgreen: toliko mi je smiješno da ne moze dalje, jedina fora je sto je Japanac ma vam je mozda zato toliko zanimljiv pa mislite da su mu i igracke kvalitete na visokom nivou ... :mrgreen:
ovo sve jedan te isti covjek sve pise :)

ma ebo vas ba japanac kinez ko je sta je...pa d aje dobar nebi ni dosao u nasu ligu da igra to je logicno..ne znam sa ste navrli ba vise pisat ovdje te gluposti gdje je on uspjeo, a gdje nije ...Pa nije ni Dzeko kod vas uspjeo pa eno ga sad gdje je sada.
Ja ne znam ko je ovdje uopste i furao japanca kao dobrog igraca izuzev sto su ljudi rekli da je na probi...ako je na probi onda ce imati priliku da pokaze sta zna, ako ne on ode vjerovatno ponovo vama u unis
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 19 feb 2012, 19:46

Fkr.87 je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Iskreno se nadam da je ovaj japanac svijestan gdje je dosao u kakvu ligu i u kakav klub.
Sigurno bi mu bilo draže da je došao u zeljznicar, mislim ipak ste vi svjetska klasa. A i njemu je zivotna zelja da dođe kod vas.
Al smaraju brate dragi..
Da je kod njih došao, onda bi bio novi Park a ovako qrcu nevalja.[/quote]
Pa to je to.. ubi ljubomora jbg kakav je takav je igrac ako se pokaze dobar top ako ne nikom nista al mora to pocet kvocat odma..
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 19 feb 2012, 19:49

Moram se ovih dana uvratiti do one kinezke u gradu da mi pjesmicu jednu kratku prevedu, moramo covjeka ispostovati na kinezkom :mrgreen:
3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 19 feb 2012, 20:08

nekad^navijac je napisao/la:Moram se ovih dana uvratiti do one kinezke u gradu da mi pjesmicu jednu kratku prevedu, moramo covjeka ispostovati na kinezkom :mrgreen:
Treba prvo provjerit kolko su kineski i japanski jezik slicni, mozda ce se dzaba pjevat, ovaj nece nista razumit hahahaha :mrgreen:
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 19 feb 2012, 20:29

Ko naš i Mađarski :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 19 feb 2012, 20:40

Ma ispoštovat ga, mora skontat jeb* ga :mrgreen: :mrgreen:

[youtube][/youtube]

Idem od radnje do radnje zivota mi, ima da napunimo Sjever kinezima ;)
Fk Sloboda
Okk Sloboda

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 19 feb 2012, 21:09

SaltCityAttack je napisao/la:
Hoomer je napisao/la:Došao vam je momak koji nije uspio ni u u UNISU iz Vogošće, igrao u Maleziji i vi se vec digli kao da vam dolazi extra mega bombastično pojačanje :mrgreen: sta vam je ?? :mrgreen: toliko mi je smiješno da ne moze dalje, jedina fora je sto je Japanac ma vam je mozda zato toliko zanimljiv pa mislite da su mu i igracke kvalitete na visokom nivou ... :mrgreen:
ovo sve jedan te isti covjek sve pise :)

ma ebo vas ba japanac kinez ko je sta je...pa d aje dobar nebi ni dosao u nasu ligu da igra to je logicno..ne znam sa ste navrli ba vise pisat ovdje te gluposti gdje je on uspjeo, a gdje nije ...Pa nije ni Dzeko kod vas uspjeo pa eno ga sad gdje je sada.
Ja ne znam ko je ovdje uopste i furao japanca kao dobrog igraca izuzev sto su ljudi rekli da je na probi...ako je na probi onda ce imati priliku da pokaze sta zna, ako ne on ode vjerovatno ponovo vama u unis
Jedan te isti !? o čemu ti bgt ?? ko prica o Džeki i sta odma iz vratnih žila napinjanje i poredjenje, smijesno vasa euforija oko gluposti i nista vise to je sve ... ;)
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 19 feb 2012, 21:20

Prvo ako je smijesna sto pises, drugo gdje nasa euforija zafrkancija jeste bilo i to je to. Vi se odmah upalili e moj Hoomere :lol:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 19 feb 2012, 21:22

TaRgEt_ je napisao/la:Prvo ako je smijesna sto pises, drugo gdje nasa euforija zafrkancija jeste bilo i to je to. Vi se odmah upalili e moj Hoomere :lol:
Vidis da provociraju seljaci , jer nemaju druga posla, da li smo mi na zeljinoj stranici ili od sarajeva dobili bi svi po ban, al ovako covjek dosao na probu i odmah pocnu podje.bavati al hajde nema veze
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 19 feb 2012, 21:34

Vozdra crveno crna braco ;) .

Dolaze djeca iz Sarajeva i kod nas, ali mahom Zeljini navijaci (uvijek jedni te isti), s jedinom namjerom da provociraju. Ali ponavljam, radi se o obicnoj balavurdiji. Ozbiljniji Zeljini navijaci se ne bave tim glupostima i oni isto tako ne vole da ih neko provocira sa strane.

Pitari su kud i kamo kulturniji. Slazem se sa konstatacijom Fukare87.

Nego sretno vam u nastavku prvenstva ;)
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 19 feb 2012, 21:51

Crni gavran je napisao/la:Vozdra crveno crna braco ;) .

Dolaze djeca iz Sarajeva i kod nas, ali mahom Zeljini navijaci (uvijek jedni te isti), s jedinom namjerom da provociraju. Ali ponavljam, radi se o obicnoj balavurdiji. Ozbiljniji Zeljini navijaci se ne bave tim glupostima i oni isto tako ne vole da ih neko provocira sa strane.

Pitari su kud i kamo kulturniji. Slazem se sa konstatacijom Fukare87.

Nego sretno vam u nastavku prvenstva ;)
Pozdrav i vama Robijasi, i vam takodjer sretno u nastavku sezone

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 feb 2012, 21:59

Poceli su polako dolazit na temu Slobode,ocekujem potpunu invaziju 7 dana prije meca sa sarajevom navijaca istoimenog kluba.

erminjo
Kontakt:

Post Postao/la erminjo » 19 feb 2012, 22:05

harry_90 je napisao/la:Poceli su polako dolazit na temu Slobode,ocekujem potpunu invaziju 7 dana prije meca sa sarajevom navijaca istoimenog kluba.
steta ako to nebude prenos na tv....bice itekako dobra tekma

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 feb 2012, 22:10

erminjo je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Poceli su polako dolazit na temu Slobode,ocekujem potpunu invaziju 7 dana prije meca sa sarajevom navijaca istoimenog kluba.
steta ako to nebude prenos na tv....bice itekako dobra tekma
Valjda bude prenos meca,kada su mogli prenosit sa Slavijom mogu i ovaj ..

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 19 feb 2012, 23:03

Jagodić nije pozvao J.Mešanovića u reprezentaciju na prijateljsku utakmicu s Srbijom. Navodno Jagodić sada vraća dug Mešanu zato što nije htio doći u Kozaru čiji je Jagodić trener ;) SRAMOTA !!!!!!!!!!
Fk Sloboda
Okk Sloboda

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 19 feb 2012, 23:05

nekad^navijac je napisao/la:Jagodić nije pozvao J.Mešanovića u reprezentaciju na prijateljsku utakmicu s Srbijom. Navodno Jagodić sada vraća dug Mešanu zato što nije htio doći u Kozaru čiji je Jagodić trener ;) SRAMOTA !!!!!!!!!!
:oops: :oops: bez komentara

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 19 feb 2012, 23:14

fukara87 je napisao/la:
nekad^navijac je napisao/la:Jagodić nije pozvao J.Mešanovića u reprezentaciju na prijateljsku utakmicu s Srbijom. Navodno Jagodić sada vraća dug Mešanu zato što nije htio doći u Kozaru čiji je Jagodić trener ;) SRAMOTA !!!!!!!!!!
:oops: :oops: bez komentara
Nema, ovo je luda kuća. Ajde makar Bekić ima, al' je u zrinji ;)
Fk Sloboda
Okk Sloboda

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 20 feb 2012, 00:02

e stvarno steta sto Mesa nije presao u g.o.v.nj.i.v.u kozaru il kako se vec zove taj miki maus klub...bas steta za njega i njegovu karijeru....a ako je ovo istina za ovog jazavca jagodica moze da ga globa i on i taj smijesni klub sto ga vodi...lihvar jednom..lihvar vazda
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 feb 2012, 00:32

Sramota za Jagodica fuj fuj fuj :(...Neka nema veze Mesanovic ce **** Kozaru ako bog da...cuj moras doci u kozaru da igras u reprezentaciju...hajde nekad je bilo moras otici u Sarajevo ili Zelju, ali sa tim se mogu nositi, ali bas da odes u Kozaru i da igras u reprezentaciji ili ako neces onda neces dobiti poziv , pa na to sam se zgrozio
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.