Mozda ja i japanac zadovolji ukuse Vojvode i ostane na Tusnju,koliko se moze vidjet brz je,sto bi nam odgovaralo

Samo da se zna da su zavrseni radovi u svlacionicama stadiona Tusanj !
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
ovo sve jedan te isti covjek sve piseHoomer je napisao/la:Došao vam je momak koji nije uspio ni u u UNISU iz Vogošće, igrao u Maleziji i vi se vec digli kao da vam dolazi extra mega bombastično pojačanjesta vam je ??
toliko mi je smiješno da ne moze dalje, jedina fora je sto je Japanac ma vam je mozda zato toliko zanimljiv pa mislite da su mu i igracke kvalitete na visokom nivou ...
Da je kod njih došao, onda bi bio novi Park a ovako qrcu nevalja.[/quote]Fkr.87 je napisao/la:Al smaraju brate dragi..VolimTz je napisao/la:Sigurno bi mu bilo draže da je došao u zeljznicar, mislim ipak ste vi svjetska klasa. A i njemu je zivotna zelja da dođe kod vas.Elegant je napisao/la:Iskreno se nadam da je ovaj japanac svijestan gdje je dosao u kakvu ligu i u kakav klub.
Treba prvo provjerit kolko su kineski i japanski jezik slicni, mozda ce se dzaba pjevat, ovaj nece nista razumit hahahahanekad^navijac je napisao/la:Moram se ovih dana uvratiti do one kinezke u gradu da mi pjesmicu jednu kratku prevedu, moramo covjeka ispostovati na kinezkom
Jedan te isti !? o čemu ti bgt ?? ko prica o Džeki i sta odma iz vratnih žila napinjanje i poredjenje, smijesno vasa euforija oko gluposti i nista vise to je sve ...SaltCityAttack je napisao/la:ovo sve jedan te isti covjek sve piseHoomer je napisao/la:Došao vam je momak koji nije uspio ni u u UNISU iz Vogošće, igrao u Maleziji i vi se vec digli kao da vam dolazi extra mega bombastično pojačanjesta vam je ??
toliko mi je smiješno da ne moze dalje, jedina fora je sto je Japanac ma vam je mozda zato toliko zanimljiv pa mislite da su mu i igracke kvalitete na visokom nivou ...
ma ebo vas ba japanac kinez ko je sta je...pa d aje dobar nebi ni dosao u nasu ligu da igra to je logicno..ne znam sa ste navrli ba vise pisat ovdje te gluposti gdje je on uspjeo, a gdje nije ...Pa nije ni Dzeko kod vas uspjeo pa eno ga sad gdje je sada.
Ja ne znam ko je ovdje uopste i furao japanca kao dobrog igraca izuzev sto su ljudi rekli da je na probi...ako je na probi onda ce imati priliku da pokaze sta zna, ako ne on ode vjerovatno ponovo vama u unis
Vidis da provociraju seljaci , jer nemaju druga posla, da li smo mi na zeljinoj stranici ili od sarajeva dobili bi svi po ban, al ovako covjek dosao na probu i odmah pocnu podje.bavati al hajde nema vezeTaRgEt_ je napisao/la:Prvo ako je smijesna sto pises, drugo gdje nasa euforija zafrkancija jeste bilo i to je to. Vi se odmah upalili e moj Hoomere
Pozdrav i vama Robijasi, i vam takodjer sretno u nastavku sezoneCrni gavran je napisao/la:Vozdra crveno crna braco.
Dolaze djeca iz Sarajeva i kod nas, ali mahom Zeljini navijaci (uvijek jedni te isti), s jedinom namjerom da provociraju. Ali ponavljam, radi se o obicnoj balavurdiji. Ozbiljniji Zeljini navijaci se ne bave tim glupostima i oni isto tako ne vole da ih neko provocira sa strane.
Pitari su kud i kamo kulturniji. Slazem se sa konstatacijom Fukare87.
Nego sretno vam u nastavku prvenstva
steta ako to nebude prenos na tv....bice itekako dobra tekmaharry_90 je napisao/la:Poceli su polako dolazit na temu Slobode,ocekujem potpunu invaziju 7 dana prije meca sa sarajevom navijaca istoimenog kluba.
Valjda bude prenos meca,kada su mogli prenosit sa Slavijom mogu i ovaj ..erminjo je napisao/la:steta ako to nebude prenos na tv....bice itekako dobra tekmaharry_90 je napisao/la:Poceli su polako dolazit na temu Slobode,ocekujem potpunu invaziju 7 dana prije meca sa sarajevom navijaca istoimenog kluba.
nekad^navijac je napisao/la:Jagodić nije pozvao J.Mešanovića u reprezentaciju na prijateljsku utakmicu s Srbijom. Navodno Jagodić sada vraća dug Mešanu zato što nije htio doći u Kozaru čiji je Jagodić trenerSRAMOTA !!!!!!!!!!
Nema, ovo je luda kuća. Ajde makar Bekić ima, al' je u zrinjifukara87 je napisao/la:nekad^navijac je napisao/la:Jagodić nije pozvao J.Mešanovića u reprezentaciju na prijateljsku utakmicu s Srbijom. Navodno Jagodić sada vraća dug Mešanu zato što nije htio doći u Kozaru čiji je Jagodić trenerSRAMOTA !!!!!!!!!!
![]()
bez komentara
e stvarno steta sto Mesa nije presao u g.o.v.nj.i.v.u kozaru il kako se vec zove taj miki maus klub...bas steta za njega i njegovu karijeru....a ako je ovo istina za ovog jazavca jagodica moze da ga globa i on i taj smijesni klub sto ga vodi...lihvar jednom..lihvar vazdanekad^navijac je napisao/la:Jagodić nije pozvao J.Mešanovića u reprezentaciju na prijateljsku utakmicu s Srbijom. Navodno Jagodić sada vraća dug Mešanu zato što nije htio doći u Kozaru čiji je Jagodić trenerSRAMOTA !!!!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.