Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Janez
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Janez » 11 nov 2014, 17:42

Previše ste se uhvatili mog spominjanja odbrane gradova, generala i rata iako sam ja to spomenuto kao shvatanje kad se spominje dao je ovoj državi najviše. Pa se pojedinci uhvatili samo tog dijela, ostalo ignorišu hladno. :roll:

@bhfanatic14

Okej preokrećem stvari, dobro onda ću te citirati: znaci dao je dosta toga za Repku u fudbalskom smislu

Šta je to Emir Spahić dao dosta toga pa da bude najveći sin, patriota i šta mu sve ovdje pojedinci nisu smislili? Po čemu je on to veći od drugih i šta je to konkretno dao za repku u fudbalskom smislu da čujem. Djela, činjenice konkretne stvari osim znoja i krvi, to smo već čuli! ;)

@bagrcavi

Znam da je on fudbaler jedino to i može biti u ovom momentu, za kasnije se nikad ne zna. Neki su ga ovdje i u pjevače gurali. Ali ako neko napiše da je dao za državu puno i da ga pljujemo ja očekujem da mi se pokaže koja su to djela i stvari prema kojim je on dao puno za Bosnu i Hercegovinu.

@Cartman

Loša ti priča ja i od tebe također očekujem da mi odgovoriš na postavljeno pitanje šta je to Emir uradio pa da ga tako dižeš u nebesa.

Očigledno da nije ništa osim što poljubi malo trave i poteče krv iz nosa pa je Emir Veličanstveni. :rol:

Ništa hajmo i mi kolektivno u parkove ljubiti travu, pasti na sedždu i razbiti koljeno da krv poteče pa da budemo najveći sinovi Bosne kako pojedinci tepaju Emiru. :damn:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 nov 2014, 17:50

Janez je napisao/la:Očigledno da nije ništa osim što poljubi malo trave i poteče krv iz nosa pa je Emir Veličanstveni. :rol:
Zaboravio si statuse na FB.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 11 nov 2014, 17:55

I pusu nakon himne.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 11 nov 2014, 18:01

Ma ja, u pravu ste, Emir je samo jak na riječima i ne zaslužuje apsolutno nikakvo poštovanje od vas :thumbup:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 11 nov 2014, 18:03

Pojavi li se Spaha, ba? :hmmmmm:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 11 nov 2014, 18:05

Spaha nije cvjećka, al' istina je da je on mnogo dao za ovu reprezentaciju (za Zemlju nisam suguran). Svi mu zamjere onaj penal protiv Francuske, al' ne shvataju da su Francuzi morali na to prvenstvo. Da nije bilo te situacije, svir'o bi ga na po' centra ako treba.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 11 nov 2014, 18:06

Centre forward je napisao/la:Spaha nije cvjećka, al' istina je da je on mnogo dao za ovu reprezentaciju (za Zemlju nisam suguran). Svi mu zamjere onaj penal protiv Francuske, al' ne shvataju da su Francuzi morali na to prvenstvo. Da nije bilo te situacije, svir'o bi ga na po' centra ako treba.
+1

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 nov 2014, 18:10

Bit ce interesantno vidjeti, da li ce sef odbrane Bayer Leverkusena doci i ponovo rizikovati svoju reputaciju za dobrobit reprezentacije ili ce pustiti stoku Susica da propadne.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 nov 2014, 18:14

Principatus je napisao/la:Bit ce interesantno vidjeti, da li ce sef odbrane Bayer Leverkusena doci i ponovo rizikovati svoju reputaciju za dobrobit reprezentacije ili ce pustiti stoku Susica da propadne.
Susic nije reprezentacija, ni Spahic nije reprezentacija. Treneri i igraci dolaze i odlaze a reprezentacija ostaje.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 nov 2014, 18:19

I sta sad? :hmmmmm:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 nov 2014, 18:24

Nedavno ga je pustio da propadne, pa ne propade. Sad nema izbora, mora doći ili će i onako poljuljanu reputaciju ponovo pomnožiti sa nulom.
Voli te tvoje Sarajevo.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 nov 2014, 18:28

Sta ce poljuljati Spahinu reputaciju? Mislis novinarske izmisljotine tipa "potukao se sa Ibisevicem" ili da "komanduje sa mafijom u Rusiji"? Pa dobro opasno mu se ljulja, ali ne reputacija... :lol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 nov 2014, 18:29

Spahic nikad nije imao veci respekt kao sada nakon ovih blamaza na startu kvalifikacija. Tako sve genije Svijeta, tek kad odu dobiju respekt kakav zasluzuju.

Hvala ti Emire.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 nov 2014, 18:33

Cartman je napisao/la:Spahic nikad nije imao veci respekt kao sada nakon ovih blamaza na startu kvalifikacija. Tako sve genije Svijeta, tek kad odu dobiju respekt kakav zasluzuju.

Hvala ti Emire.
Aferim sine Norveski, Jarle Osla. :salut:

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 11 nov 2014, 18:35

Na qrac mi se više popelo blaćenje Emira. Yebote kao da ga je regrutovala Yakuza. Smirite doživljaje, naš je najkvalitetniji štoper trenutno i molite Boga da dođe i da igra. A kako se priča o njemu ja lično i ne bih došao.
Čuj onog bisera, malo krvi, malo znoja i eto zašto ga gotive. Pa zbog čega ću ga gotivit drugo? Što vozi dobro auto? Što je prgav? Što nosi markiranu odjeću? Malo de pogledajte svoje riječi i količinu sranja koje pišete.
Istina iza svega ovoga je Emir nije cvjećka, ali nije ni ono što vi pišete. Neću čak ni da spominjem tuču sa Vedadom, mafije i slične stvari.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 nov 2014, 18:44

Principatus je napisao/la:Sta ce poljuljati Spahinu reputaciju? Mislis novinarske izmisljotine tipa "potukao se sa Ibisevicem" ili da "komanduje sa mafijom u Rusiji"? Pa dobro opasno mu se ljulja, ali ne reputacija... :lol:
Nedim Hasić.
Voli te tvoje Sarajevo.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 11 nov 2014, 18:51

Virtu4l je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Sta ce poljuljati Spahinu reputaciju? Mislis novinarske izmisljotine tipa "potukao se sa Ibisevicem" ili da "komanduje sa mafijom u Rusiji"? Pa dobro opasno mu se ljulja, ali ne reputacija... :lol:
Nedim Hasić.
Himzo Polovina.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 nov 2014, 18:53

Šta je sa njim? I on je pravio TV priloge o Spahiću?
Voli te tvoje Sarajevo.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 nov 2014, 18:54

Halid Beslic.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 11 nov 2014, 18:57

Jel to ne treba vjerovati novinarima kad prenesu neku Safetovu nebuloznu izjavu, a treba im vjerovati kada prave priloge o reprezentativcima? Samo pitam, pošto mi se i to učinilo kao neka vrsta kontradikcije. BIlo bi lijepo da se više odlučite. ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.