@bhfanatic14
Okej preokrećem stvari, dobro onda ću te citirati: znaci dao je dosta toga za Repku u fudbalskom smislu
Šta je to Emir Spahić dao dosta toga pa da bude najveći sin, patriota i šta mu sve ovdje pojedinci nisu smislili? Po čemu je on to veći od drugih i šta je to konkretno dao za repku u fudbalskom smislu da čujem. Djela, činjenice konkretne stvari osim znoja i krvi, to smo već čuli!

@bagrcavi
Znam da je on fudbaler jedino to i može biti u ovom momentu, za kasnije se nikad ne zna. Neki su ga ovdje i u pjevače gurali. Ali ako neko napiše da je dao za državu puno i da ga pljujemo ja očekujem da mi se pokaže koja su to djela i stvari prema kojim je on dao puno za Bosnu i Hercegovinu.
@Cartman
Loša ti priča ja i od tebe također očekujem da mi odgovoriš na postavljeno pitanje šta je to Emir uradio pa da ga tako dižeš u nebesa.
Očigledno da nije ništa osim što poljubi malo trave i poteče krv iz nosa pa je Emir Veličanstveni.

Ništa hajmo i mi kolektivno u parkove ljubiti travu, pasti na sedždu i razbiti koljeno da krv poteče pa da budemo najveći sinovi Bosne kako pojedinci tepaju Emiru.