Ovaj lik necim hipnotise ovu djecu.

Kospo je prava bosanska faca, ne mogu ga zamisliti sa svicarskim grbom na prsima u dresu seniorske reprezentacije.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ovaj lik necim hipnotise ovu djecu.
suti, sad ce @mogli:-)Ghuraba je napisao/la: ↑31 mar 2025, 19:21Ovaj lik necim hipnotise ovu djecu.Frajer ima kontakte bukvalno sa svima. I to ne samo da ima kontakte, vec je ocito da ga svi itekako cijene i otkrivaju mu neke svoje 'tajne'. Poslusao sam intervjue svih reprezentativaca kod Marjana i iznenadio se koliko je dobar i s ovim nesto starijim igracima (Kulenovic i Barisic, recimo).
Kospo je prava bosanska faca, ne mogu ga zamisliti sa svicarskim grbom na prsima u dresu seniorske reprezentacije.![]()
Tacno, momak je uradio gomilu posla, stvarno mi nije jasno zasto ga ovdje neki ne podnose i smatraju ulizicom i sl.Ghuraba je napisao/la: ↑31 mar 2025, 19:21Ovaj lik necim hipnotise ovu djecu.Frajer ima kontakte bukvalno sa svima. I to ne samo da ima kontakte, vec je ocito da ga svi itekako cijene i otkrivaju mu neke svoje 'tajne'. Poslusao sam intervjue svih reprezentativaca kod Marjana i iznenadio se koliko je dobar i s ovim nesto starijim igracima (Kulenovic i Barisic, recimo).
Kospo je prava bosanska faca, ne mogu ga zamisliti sa svicarskim grbom na prsima u dresu seniorske reprezentacije.![]()
Ma meni ga nekad bude zao, polomi se jadan da skrene paznju na sebe u ovom virtuelnom zivotu, mada 95% njegovih postova preskocim.
Dobar je topnik grejvis, nije lako sa toliko profila biti svima zanimljivGhuraba je napisao/la: ↑31 mar 2025, 19:39Ma meni ga nekad bude zao, polomi se jadan da skrene paznju na sebe u ovom virtuelnom zivotu, mada 95% njegovih postova preskocim.
Allah razi olsun, brate; Bajram mubarek i tebi! Ima li te s djecom na ovom nekom skupu, vidjeh na fbu da se dijele paketici u nekom trznom centru?Haman se pola Zenice okupilo i haman je Peza centralna licnost.
![]()
Ljubomora, takvi smo mi. Mi pljujemo i ono sto je pozitivno. Beli ima povjerenje kod igraca.231983 je napisao/la: ↑31 mar 2025, 19:29Tacno, momak je uradio gomilu posla, stvarno mi nije jasno zasto ga ovdje neki ne podnose i smatraju ulizicom i sl.Ghuraba je napisao/la: ↑31 mar 2025, 19:21Ovaj lik necim hipnotise ovu djecu.Frajer ima kontakte bukvalno sa svima. I to ne samo da ima kontakte, vec je ocito da ga svi itekako cijene i otkrivaju mu neke svoje 'tajne'. Poslusao sam intervjue svih reprezentativaca kod Marjana i iznenadio se koliko je dobar i s ovim nesto starijim igracima (Kulenovic i Barisic, recimo).
U onom podcastu je puno ugodnije njega nego Marijana slusati, tako da mozda nadje i jos neki posao hehe..
Upravu si, bas se vidi da ga gotive momci. Vidis kako kazu kad im se nesto desi odmah njega zovu brale.
Neka doza samopostovanja mora postojati, za mnogo manje stvari neki drugi ne igraju i nisu igrali..ako ga pozove pogazio bi i sebe i reprezntaciju i drzavuNoDi80 je napisao/la: ↑31 mar 2025, 17:45Ne znam sta da kazem
Meni on nikad nije smetao
Upoznao sam ga i uzivo korektan je bio
Kad je trebao nisu ga stavili da brani, a sad pored Vasilja tesko, ali hajde znaju Barbarez i SS sta treba
Nije Barbarez ni bio tu kad je to sve biloinvincible1921 je napisao/la: ↑01 apr 2025, 10:48
Neka doza samopostovanja mora postojati, za mnogo manje stvari neki drugi ne igraju i nisu igrali..ako ga pozove pogazio bi i sebe i reprezntaciju i drzavu
Nije to ni ljubomora Niti ista drugo nego Belmina ne podnose navijaci sarajevskih klubova jer nemogu svoje propalitete gurati u repku dok god je Belmin na misiji pronalaska novih igraca za repku. Nadam se da Belmin dobija platu za ovo..Sindikat12 je napisao/la: ↑01 apr 2025, 07:59Ljubomora, takvi smo mi. Mi pljujemo i ono sto je pozitivno. Beli ima povjerenje kod igraca.231983 je napisao/la: ↑31 mar 2025, 19:29Tacno, momak je uradio gomilu posla, stvarno mi nije jasno zasto ga ovdje neki ne podnose i smatraju ulizicom i sl.Ghuraba je napisao/la: ↑31 mar 2025, 19:21
Ovaj lik necim hipnotise ovu djecu.Frajer ima kontakte bukvalno sa svima. I to ne samo da ima kontakte, vec je ocito da ga svi itekako cijene i otkrivaju mu neke svoje 'tajne'. Poslusao sam intervjue svih reprezentativaca kod Marjana i iznenadio se koliko je dobar i s ovim nesto starijim igracima (Kulenovic i Barisic, recimo).
U onom podcastu je puno ugodnije njega nego Marijana slusati, tako da mozda nadje i jos neki posao hehe..
Upravu si, bas se vidi da ga gotive momci. Vidis kako kazu kad im se nesto desi odmah njega zovu brale.
Nadam se da ovaj dzikan nikad nece ni prismrditi reprezentaciji bih. Ali poznavajuci barbu I koliko voli petokolonase nebi me cudilo da ga pozove. Ako mu slucajno uputi poziva dignuti takvih medijsku hajku da pseto samo odustane poput onog vukovica..invincible1921 je napisao/la: ↑01 apr 2025, 10:48Neka doza samopostovanja mora postojati, za mnogo manje stvari neki drugi ne igraju i nisu igrali..ako ga pozove pogazio bi i sebe i reprezntaciju i drzavu
arman zulum odlucio za igrati bosnu i hercegovinu i otpisao srbiju i spaniju!Imajednabrigada je napisao/la: ↑02 apr 2025, 11:12Puno smo ga priželjkivali, ponekad spominjali i konstatirali da bi bio pun pogodak, mlad je i igra u jakom klubu i srećom odlučio se za NAS.
Sinee bosanski![]()
![]()
Imaš li gdje drugo moliti za pažnju? Tipa roditelje?Imajednabrigada je napisao/la: ↑02 apr 2025, 11:12Puno smo ga priželjkivali, ponekad spominjali i konstatirali da bi bio pun pogodak, mlad je i igra u jakom klubu i srećom odlučio se za NAS.
Sinee bosanski![]()
![]()
boatenkk je napisao/la: ↑02 apr 2025, 11:21arman zulum odlucio za igrati bosnu i hercegovinu i otpisao srbiju i spaniju!Imajednabrigada je napisao/la: ↑02 apr 2025, 11:12Puno smo ga priželjkivali, ponekad spominjali i konstatirali da bi bio pun pogodak, mlad je i igra u jakom klubu i srećom odlučio se za NAS.
Sinee bosanski![]()
![]()
SetoKaiba je napisao/la: ↑02 apr 2025, 11:59Imaš li gdje drugo moliti za pažnju? Tipa roditelje?Imajednabrigada je napisao/la: ↑02 apr 2025, 11:12Puno smo ga priželjkivali, ponekad spominjali i konstatirali da bi bio pun pogodak, mlad je i igra u jakom klubu i srećom odlučio se za NAS.
Sinee bosanski![]()
![]()