Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la MortemHz » 05 jun 2016, 00:59

KEC je napisao/la:kako sam cuo od sutra ppocinje prodaja ulaznica
dali neko zna na kojem mjestu se moze uzet
edit sazno sam inf na prethodnoj stranici
MortemHz je napisao/la:Ulaznice se mogu nabaviti u uličnoj prodaji, u ulici Ferhadija ispred gradske tržnice, a od 5. juna će se moći kupiti i na platou ispred KSC Skenderija.

Cijena ulaznice je 10 KM.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 05 jun 2016, 10:57

Bio na skenderiji tek od sutra ulaznice ev sad obisio ovu gradsku trznicu nema nidje natpisa da se prodaju ulaznice hrr
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 05 jun 2016, 12:06

Vjerovatno danas ne rade ispred tržnice, ali već duže prodaju tu karte.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 05 jun 2016, 13:08

eh nakon neuspjeha za ulaznicom zamolio bih nekog ako ima s Ilidze,Kasindovske,Stupa ili Rajlovca da se u pp dogovorimo ako neko bude uzimao karte do petka da uzme jendu vise pa da se dogovorimo gdje da preuzmem od te osobe jer radim svakim danom do 17 00 i nisam u prilici uzet kartu osim nedjeljom a nedjeljom jbg ne prodaju se karte pa ak nekom nebi bio prob da se dogovorimo..hvala unaprijed
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 05 jun 2016, 19:26

Selektor rukometne reprezentacije BiH Dragan Marković najavio je da će napustiti tu funkciju nakon utakmica baraža za Svjetsko prvenstvo 2017. u Francuskoj protiv Švedske.
Marković je “Zmajeve” vodio od 2011. a prošle godine plasmanom na Svjetsko prvensto u Kataru postigao je najveći uspjeh u istoriji bh. rukometa. -U dogovoru sa mojom porodicom i novim klubom, odlučio sam da nakon baraža protiv Švedske neću više biti selektor BiH, rekao je Marković. U kvalifikacijama za SP sljedeće godine, BiH je takmičenje u grupi završila na prvom mjestu ispred Slovačke, Litvanije i Kosova sa skorom od pet pobjeda i samo jednim remijem. Do drugog uzastopnog prvenstva svijeta, bh. tim pokušaće doći preko Švedske.
Skandinavci su domaćini u prvom meču u Vekšeu 12. juna, dok je revanš tri dana kasnije u sarajevskoj “Skenderiji”. Svjetsko rukometno prvenstvo će biti održano u Francuskoj od 11. do 29. januara 2017. godine.

Pročitajte više na: http://****/dragan-markovic-odlazi ... selektora/
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 06 jun 2016, 21:40

BiH - Crna Gora 31:30

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 06 jun 2016, 21:48

Ko je bio dobar , a ko los :kafa:

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 06 jun 2016, 22:59

Nevjerojatno kako mediji već godinama zaobilaze rukometnu reprezentaciju :thumbdown:
''Neka me mrze samo da me se boje''

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 06 jun 2016, 23:08

cipiripi je napisao/la:Nevjerojatno kako mediji već godinama zaobilaze rukometnu reprezentaciju :thumbdown:
Jednostavno nemamo pametne ljude za taj sport. Jedva ko strucan prati rukomet a da je novinar. A ne kvazi novinar. Ja kada gledam repku i slusam komentatore sa BHT1 koji jedva znaju osnovne stvari fudbala a kamoli rukometa, meni dodje da placem. Samo se znaju derati a la Baho. Nazalost tako je kako jeste. Pa cak i u kosarci nemamo dva strucna covjeka za taj sport...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 06 jun 2016, 23:15

sajo10 je napisao/la:
cipiripi je napisao/la:Nevjerojatno kako mediji već godinama zaobilaze rukometnu reprezentaciju :thumbdown:
Jednostavno nemamo pametne ljude za taj sport. Jedva ko strucan prati rukomet a da je novinar. A ne kvazi novinar. Ja kada gledam repku i slusam komentatore sa BHT1 koji jedva znaju osnovne stvari fudbala a kamoli rukometa, meni dodje da placem. Samo se znaju derati a la Baho. Nazalost tako je kako jeste. Pa cak i u kosarci nemamo dva strucna covjeka za taj sport...
Ima i ta, ali da su barem napisali da je evo danas bila prijateljska. Trebaju uzeti to u obzir, u nekim drugim sportovima objavljuju i dosta stvari koje uopće nisu važne.
''Neka me mrze samo da me se boje''

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 jun 2016, 23:18

shaman7 je napisao/la:BiH - Crna Gora 31:30
:clap:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 jun 2016, 23:50

Raduje to da je Prce zabio 12 komada.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 06 jun 2016, 23:57

Samo da kazem da ce nasi rukometasi imati veliku podrsku u Växjöu. Cak ja mislim ocekuje se ispunjena dvorana a ako sam cuo dobro kada je rijec o nasim navijacima ovdje, karte su skoro pa rasprodate vec prije nekoliko dana.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 07 jun 2016, 00:44

Bio sam na utakmici i bacit cu mali komentar. Za mene nimalo obecavajuca igra. Gubili smo citavu utakmicu, a onda uz par dobrih odbrana Blazevica stigli i prestigli crnogorce. Igra taktički nije losa i Markovic je to odlicno zamislio i bas se vidi da se uigrava s ciljem. Brza igra, tranzicija iz odbrane u napad djeluje fino, medjutim mi nemamo dovoljan kvalitet i dovoljno kompetentne igrače da podrze tu igru. Kad spomenem izraz "tehnicke greske", najezim se i ne mogu da vjerujem da jedna reprezentacija ima toliko bacenih lopti u aut, u bunar, da ispadaju, gadjaju u noge i slicno.

Buric i Blazevic - Po meni su golmani na visini zadatka, Buric je odlicno otvorio utakmicu, Blazevic odlicno zatvorio i donio preokret (po meni)

Ovcina - nula bodova

Zulfic - nula bodova

Becic - Nesto je malo i odradio, par kontri istrcao, ali nista previse vrijedno pomena

Prce - :tokralju: :tokralju: Fantasticni golovi, penali, asistencije, blokovi u odbrani, vise nego solidna odbrana od onog sto sam ocekivao. Najbolji igrac trenutno

Karacic - Za mene vec duze vremena nedefinisan igrac. Ima mi kretnje beka sutera, a srednji je bek. Odradio je dosta posla, ali nekako mi to nije to sto bih volio gledati na sredini (naravno svako svoje misljenje ima)

Savic - Boze sacuvaj...

Panic - Najbolja utakmica od kad ga ja pratim. Odbrana standardni beton, u napadu je jak ko stijena, zabija, probija, razbija, dijeli lopte. Dade po par golova s obje ruke, sto niko ne ocekuje, pa ono i vrijedi imati u ekipi. U formi je jednoj finoj i nadam se da ce koristit

Tarabochia - Moze se reci da je odigrao nesto, koristio je lijepe promjene pravca i spustao na pivotu. Izvukao 2 sedmerca, cini mi se. Neka prolazna ocjena.

Terzic - svaka rijec suvisna, veliki profesionalac, u neka doba je i 2 igraca cuvao, trecem faul na ruku pravio. Odbrana fenomenalna. U napadu mu zamjerim sto nece da je osuta i rastereti Prcu, Panica, Tarabochiu (u ovoj utakmici) , nego do centra ispepa, eventualno u faul i na izmjenu. Pritom ima cist prolaz ili "napad u leđa" , medjutim stane. Jedina zamjerka na njegovu igru, ali ako se koristi kao specijalista u odbrani onda je ok.

Peric - Za onog momka se samo nadam da ce iduci selektor mu dati pravu priliku. Usao 10 minuta , dao je najmanje 4 asistencije (zapamtio sam ih jer su fantasticne) , zabio penal ili dva te ubrzao igru. Inace budem na treninzima rep. BiH , po meni momak koji je u treningu i koji je definitivno kondiciono najspremniji tamo.

Milas - Vratite se na Kostu Savica

Vranjes i Buric - Na visini zadatka, vise mi povjerenja ulijeva Vranjes. Desilo se par cistih lopti da Buricu ispadne, medjutim i on je jako fin posao uradio i mislim da su spremni za Svedsku.

To je odprilike 15 igrača koji i idu za Svedsku + Malinovic koji odmara rame i nije igrao veceras. Radio je sa strane neke vjezbice, malo s gumom, doktor bio s njim masirao itd.
Zadnja izmjena: shaman7, dana/u 07 jun 2016, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 jun 2016, 00:52

Malinović nije igrao?

Ostalo sve isto kao i prije sa tim da Prce diže formu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 jun 2016, 01:13

sajo10 je napisao/la:Samo da kazem da ce nasi rukometasi imati veliku podrsku u Växjöu. Cak ja mislim ocekuje se ispunjena dvorana a ako sam cuo dobro kada je rijec o nasim navijacima ovdje, karte su skoro pa rasprodate vec prije nekoliko dana.
Bitnije je napuniti Skenderiju ;)
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 07 jun 2016, 04:24, ukupno mijenjano 1 put.

High

Post Postao/la High » 07 jun 2016, 01:25

Koji su termini utakmica?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 07 jun 2016, 02:52

High je napisao/la:Koji su termini utakmica?
12.06. Svedska-BiH 13:30 h
15.06. BiH-Svedska 20:15 h
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 07 jun 2016, 09:05

Koliko raduje 12 golova Nikole Prce toliko i zalosti jer ako njega zaustave mi smo tapija.
Pobjedi se ne gleda u zube i nadam se da ce Marka pokusati izvuci maksimum iz ove repke koju je zvao.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 07 jun 2016, 11:17

Malinović će isto trebati preuzeti odgovornost, pogotovo ako zatvore Nikolu.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.