Ja sam svoje misljenje izgradio na osnovu igre FKS koja je zaizta plijenila lijepim i ofanzivnim stilom.Inace sam jedan od starijih koji se jako dobro sjeca utakmica ljepotica i fudbalskih velicina koji su igrali na ovim prostorima.Samim tim obozavam napadacki fudbal,mozda zvuci glupo al volim vidjeti velemajstorski potez ponekad nego sam rezultat.Nazalost postala je prava rijetkost na nasim terenima vidjeti dobar potez ili gol kakav si nekad redovno gledo kad igra Pape,Mesa,Baka itd.Istina je da su se pojedini forumasi ponasali prepotentno ali i medju njima ima razlike,tako da imas grupu onih hinja koji jako malo znaju ali eto da lupaju i imas grupu jakih forumasa koji dobro vladaju situacijom u klubu ali istovremeno zele iz sebe izbaciti frustracije koje su se godinama kupile u njima zbog prevelikih ocekivanja.Posteno je navijati i voliti svoj klub ali pritom se nesmije zaboraviti na lijepo ponasanje i postovanje drugih.hilmo je napisao/la:Izgleda da je najveći problem kod navijača drugih timova što su sliku o Sarajevu stekli na osnovu pisanja nekih likova, koji se evo ne javljaju od sinoć, znaju oni ko su i vjerovatno će sad osuti drvlje i kamenje na mene.
Mi imamo dosta kvelitetnu ekipu sa većim brojem igrača slične kvalitete, nema tu nekog velemajstora, jer velemajstor ima konstantu u igrama a ne oscilacije.
Što se tiče odnosa kvaliteta sa ostalim klubovima sve je to tu negdje, ali i ako si kvalitetetniji od ostalih ne znači da ćeš biti šampion.
Mi smo na početku igrali dopadljivo i napravili neke fine rezultate, ali je umor stigao ključne igrače i zato su igre sada takve kakve jesu. Umor može opravdati lošu igru pojedinca ali ne može opravdati stručni štab, jer nije vršio rotacije u utakmicama u kojima je trebao.
EDIT Zamalo zaboravih spomenuti i pofin broj vrlo korektnih i objektivnih ljudi sa ovog foruma koji uticu na stvaranje normalne diskusije medju svim forumasima.Za njih poseban pozdrav