FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pinki
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pinki » 18 maj 2013, 19:52

Da hoće Buba doć, dao bi za njega po ekipe!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 18 maj 2013, 19:53

Sta reci nakon svega? Cestitke svima, zaista... :D

Sto se posjete tice, jedini nacin je (posto ne mozemo napraviti stadion), neki iskorak na eurosceni, koji bi privukao publiku, drugacije ne. Ovo je postala realno, Zeljo prvak u BIH, Dinamo u Hrvatskoj, Maribor u Sloveniji, Partizan u Srbiji. Svi ovi navedeni klubovi imaju razocaravajuce posjete, zasto je to tako, vjerovatno jer vise nemaju adekvatne konkurencije u svojim ligama. Mi ovo osvojismo doslovno sa rezervistima, sto vam odmah sve govoriti kako drugi rade i razmisljaju...

Nadam se da ce se sljedece sezone vise timova ukljuciti u borbu za sami vrh, sto ce samim tim biti sve vise zanimljivije.

EDIT: Cujem prica se da je veceras neka pravi dernek?, predpostalvjam, Amarov Tuborg? Da li neko zna vise o ovome... Hvala

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 18 maj 2013, 19:57

DzoleZeljo je napisao/la:Sta reci nakon svega? Cestitke svima, zaista... :D

Sto se posjete tice, jedini nacin je (posto ne mozemo napraviti stadion), neki iskorak na eurosceni, koji bi privukao publiku, drugacije ne. Ovo je postala realno, Zeljo prvak u BIH, Dinamo u Hrvatskoj, Maribor u Sloveniji, Partizan u Srbiji. Svi ovi navedeni klubovi imaju razocaravajuce posjete, zasto je to tako, vjerovatno jer vise nemaju adekvatne konkurencije u svojim ligama. Mi ovo osvojismo doslovno sa rezervistima, sto vam odmah sve govoriti kako drugi rade i razmisljaju...

Nadam se da ce se sljedece sezone vise timova ukljuciti u borbu za sami vrh, sto ce samim tim biti sve vise zanimljivije.

EDIT: Cujem prica se da je veceras neka pravi dernek?, predpostalvjam, Amarov Tuborg? Da li neko zna vise o ovome... Hvala
u zagrebu se hapsi sve sto hoda oko maksimira situacija poznata,u beogradu padaju glave zbog untrasnjih problema navijaca situaciaj poznata,navijace ili imas ili nemas ! Zeljo ih ima al ni blizu onoliko kolko se zeli prikazati
sretno u europi

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 18 maj 2013, 20:15

@ciza - Zeljo ima najvise navijaca u BIH, i to je vise svakoj budali jasno. Problem Zelje kao i njegovih navijaca, su najvise neralna ocekivanja. Mi smo prvi, uredu, ali sada svi hoce da gledaju super Zelju u evropi a jednog pravog protivnika u ligi koji mu je konkurencija. Dakle, to vise nece niko da gleda. Kada bude zanimljivo, Zelju ce gledati minimalno po 8.000 kao sto je to bilo 2009, a do tada, bice sve gore i gore, ako se sta ne napravi po pitanju toga...

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 18 maj 2013, 20:25

ima vjerovatno uz sarajevo najvise,ali od deklarativnih navijaca,oni koji istinski vole njih je puno manje,tu su svi klubovi skoro pa priblizni,nisu jednaki ali priblizni,pazi zeljo je jednu sezonu imao prosjek 7 000 pohvala al sta je sa ostalim,ne moze se nesto sto je jednom bilo uzet kao standarda ,rezutlati su tu ,najvise u zadnjh godina u postajanju kluba

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 18 maj 2013, 20:32

ciza je napisao/la:ima vjerovatno uz sarajevo najvise,ali od deklarativnih navijaca,oni koji istinski vole njih je puno manje,tu su svi klubovi skoro pa priblizni,nisu jednaki ali priblizni,pazi zeljo je jednu sezonu imao prosjek 7 000 pohvala al sta je sa ostalim,ne moze se nesto sto je jednom bilo uzet kao standarda ,rezutlati su tu ,najvise u zadnjh godina u postajanju kluba
Zeljo i ovu sezonu ima najveci prosjek,ali malo je to za prvaka i sve ove trofeje,Dzole je dao jednu grubu analizu,u biti to je to.Takvi smo kao narod,brzo se raja zasiti svega.
SLOBODA NAVIJAČIMA

Istocnjak
Kontakt:

Post Postao/la Istocnjak » 18 maj 2013, 20:44

Dominantna dominacija dominantnih Plavih, što bi reko kolega -Paja, a šta drugo reći, nego još poželjeti da prođemo dobro u žrijebu za ligu prvaka i babo ručo.
Volim te Željo!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 18 maj 2013, 20:55

Napoli brat 8-)

Stole brat 8-) 8-)

samo, Hadžić je najjači kad mi rekosmo Zolotić kad su igrači izlazili, a on šuti, pa "Jamak!" :mrgreen: nervira me što 90% ljudi ne zna imena i prezimena igrača, znaju jedino Antolovića, Svraku, Adilovića i to je to... :oops:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Istocnjak
Kontakt:

Post Postao/la Istocnjak » 18 maj 2013, 21:00

anonimni je napisao/la:Napoli brat 8-)

Stole brat 8-) 8-)

samo, Hadžić je najjači kad mi rekosmo Zolotić kad su igrači izlazili, a on šuti, pa "Jamak!" :mrgreen: nervira me što 90% ljudi ne zna imena i prezimena igrača, znaju jedino Antolovića, Svraku, Adilovića i to je to... :oops:
Napoli je orio cijelu tekmu, al na poluvremenu kad zove Amara :lol:
Volim te Željo!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 18 maj 2013, 21:01

najjači lik :lol:

samo tebi pjevam ja :mrgreen:

Kapiten Blue Traina

Istocnjak
Kontakt:

Post Postao/la Istocnjak » 18 maj 2013, 21:08

Znam ja njega dok sam jos kao klinjo dolazio na Grbavicu, a i zivjeli smo u istom naselju, covjek koji je dovodio navijace Napolija u kafice po Hrasnom ;)
Volim te Željo!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 18 maj 2013, 21:10

ma dobar je on, s obzirom na njegovu ljubav prema Želji, ne može mu niko ni riječ reći ;)

usput, otkad je XIX 29 ? :mrgreen:

Kapiten Blue Traina

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 maj 2013, 21:36

eto zamislite da redovno igramo ligu evrope i da svake godine po par puta u četvrtak dolaze ekipe tipa lyon, everton, dinamo moskva, celtic...bi li u nedjelju poslije tog četvrtka bilo više raje protiv travnika nego što je sad, ili manje?

ja tipujem manje.

a da smo peti na tabeli i da se čupamo iz petnjih žila za treće mjesto koje vodi u evropu - bilo bi duplo više nego ovako, i kod kuće i na strani. **** balkanac nije ni englez ni nijemac...

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 18 maj 2013, 21:45

ChWilla je napisao/la:eto zamislite da redovno igramo ligu evrope i da svake godine po par puta u četvrtak dolaze ekipe tipa lyon, everton, dinamo moskva, celtic...bi li u nedjelju poslije tog četvrtka bilo više raje protiv travnika nego što je sad, ili manje?

ja tipujem manje.

a da smo peti na tabeli i da se čupamo iz petnjih žila za treće mjesto koje vodi u evropu - bilo bi duplo više nego ovako, i kod kuće i na strani. **** balkanac nije ni englez ni nijemac...
varas se kad ste se metiljali po sredini imali ste slicnu posjetu ,tad su razlozi bili rezutlati,sad kad imate razultate to je smetnja za posjetu ;) jednostavno je laske nac razlog

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 18 maj 2013, 21:46

zašto horde nisu bile u gradu ? :mrgreen: :mrgreen:

ćao ćao vozdrica
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 18 maj 2013, 21:48

Sto se tice proslave tko je htio doci dosao je,ko nije nije i zavrseno.Ne mogu da shvatim neke ovdje da neko nekoga treba pozivati na proslavu.Za nase uslove dobra posjeta,dobra festa,za nesto vise se treba para kojih ocito nema i sada treba oplesti po svima.Navijacka grupacija treba poraditi na nekim stvarima da bi bilo bolje ali nije mjesto ovdje o tome.Pogledajte u komsiluk pa pricajte o nezadovoljstvu -Zagreb sampion Dinamo ljudi i nemaju proslave,isto tako Beograd 2miliona stanovnika-Partizan nema proslave,nego je Zeljo posto nocna mora mnogima u BIH pa kada vec nemas o cemu srati onda pricaj o posjeti-SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN-ZELJEZNICAR SAMPION ;) ;)
Muharemovicu odlazi iz Zelje

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 18 maj 2013, 21:49

anonimni je napisao/la:najjači lik :lol:

samo tebi pjevam ja :mrgreen:
o sole mio :lol: :lol:
Željeznicar za život cijeli !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 maj 2013, 21:49

ciza je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:eto zamislite da redovno igramo ligu evrope i da svake godine po par puta u četvrtak dolaze ekipe tipa lyon, everton, dinamo moskva, celtic...bi li u nedjelju poslije tog četvrtka bilo više raje protiv travnika nego što je sad, ili manje?

ja tipujem manje.

varas se kad ste se metiljali po sredini imali ste slicnu posjetu ,tad su razlozi bili rezutlati,sad kad imate razultate to je smetnja za posjetu ;) jednostavno je laske nac razlog
pa poenta onoga što sam napisao i jeste i da je rezultat mnogo manje bitan nego što se to popularno misli. al' lakše je pročitati nego razumjeti...

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 18 maj 2013, 21:53

rezutlat i osjecaj napredka,i svijetla buducnost su osnova sto svakog tjera na stadion, ne bi imali dupolo vise da ste 5 bili ste i niste imali duplo vise,ex-yu samo dva kluba mogu imat i imaju posjetu ostalo je od sezone do sezone i zanemarivo

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 maj 2013, 21:56

pa ovako monotonija ubi. a da čupamo za zadnje mjesto za evropu sigurno bi bilo dosta više raje.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.