Pehilj i nije neki talenat, to ćemo tek da vidimo (da jeste, davno bi njega Amar gurao u vatru). Hodžić će nas možda napustiti, nažalost. Po mom mišljenju momak je pravio razliku na terenu u dosta situacija. Volio bih da ostane. Sadiković nije loš igrač, iako ima boljih u omladinskom pogonu (moje mišljenje). Hasanović se pokazao kao okej igrač, samo da se malo trzne, da krene naprijed ili sl. Znam da zna, samo izgleda ili ga Amar limitira, ili ga je strah. Od ostalih, najviše bih volio da Antolovića nekako zadržimo i Smajića (zadnje 2 tekme je unio svježinu i izgleda da su povrede stvar prošlosti). Pojačanja, koliko sam upoznat, a jesam, finansijska situacija nije bajna. Ne možemo očekivati neka pojačanja prava (jedino ako pristanu na manju platu), ali treba ovu ekipu osvježiti sa nekoliko imena. Toliko od mene.Alipasino je napisao/la:Halo carsijasi sta ima kod vas,bice bolje bice te i vi sampioni ko ceka taj doceka,malo sabura i to je to.Mi cemo iducu sezonu prosetat ligom jer garant ce doc pojacanja a nasa mladost Hodzic,Sadikovic,Hasanovic i Pehilj su dovoljna garancija za to.
VOLIM TE ŽELJO!