Ne prdikontrasviju je napisao/la: ↑29 jan 2020, 21:31Ne mogu da vjerujem da ima idiota i neznalica kojima je GLAVNI argument to što je Begović nekada, ponavljam: NEKADA branio za Stoke i Chelsea?
Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Zar je branio za Celzi?kontrasviju je napisao/la: ↑29 jan 2020, 21:31Ne mogu da vjerujem da ima idiota i neznalica kojima je GLAVNI argument to što je Begović nekada, ponavljam: NEKADA branio za Stoke i Chelsea?
Show me your donuts 0 0
vise ne prima golove, to je dobra stvar
- kontrasviju
- Kontakt:
Ma jeste. Čak 18 od nekih 120 utakmica koliko je Chelsea odigrao u te dvije sezone.Krofna je napisao/la: ↑29 jan 2020, 22:15Zar je branio za Celzi?kontrasviju je napisao/la: ↑29 jan 2020, 21:31Ne mogu da vjerujem da ima idiota i neznalica kojima je GLAVNI argument to što je Begović nekada, ponavljam: NEKADA branio za Stoke i Chelsea?
Al' barem su mu na treningu pucali Hazard, Costa i slični.
1921
Edit.19 je branio zaboravio si brojati prijateljsku protiv Vlasenice.kontrasviju je napisao/la: ↑29 jan 2020, 22:29Ma jeste. Čak 18 od nekih 120 utakmica koliko je Chelsea odigrao u te dvije sezone.Krofna je napisao/la: ↑29 jan 2020, 22:15Zar je branio za Celzi?kontrasviju je napisao/la: ↑29 jan 2020, 21:31Ne mogu da vjerujem da ima idiota i neznalica kojima je GLAVNI argument to što je Begović nekada, ponavljam: NEKADA branio za Stoke i Chelsea?
Al' barem su mu na treningu pucali Hazard, Costa i slični.
Show me your donuts 0 0
zamisli sta bi neki golmani dali da su imali priliku braniti 18 tekmi za chelsea
helem, ja mu chelsea halalim ali milan ne mogu nikako.
pred baraz, vrlo vjerovatno i euro, uradis sebi ovo. Ponavljam se ali bas mi nejasan, jos mi teze kako i sinoc nije dobio sansu u kupu, cak se i di marzio prevario:-).
nadati se da ce sehic nazad u 1. ligu, bila bi sramota da nam na euru brani turski drugoligas:-)
helem, ja mu chelsea halalim ali milan ne mogu nikako.
pred baraz, vrlo vjerovatno i euro, uradis sebi ovo. Ponavljam se ali bas mi nejasan, jos mi teze kako i sinoc nije dobio sansu u kupu, cak se i di marzio prevario:-).
nadati se da ce sehic nazad u 1. ligu, bila bi sramota da nam na euru brani turski drugoligas:-)
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
hehehe cuj EURO... Druze EURO je 50% sanse da prodjemo. Valja dobiti dvije vezane utakmice, kad smo to zadnji put uradili?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Upravo to, dosta tezak posao je pred strucnom stabu i igracima. Nekako imam osjecaj da se previse olahko shvata u javnosti opcenito posto igramo obadvije kuci. Ali kao sto je i Bajevic rekao, kako je i drugima tako je i nama.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑29 jan 2020, 22:55hehehe cuj EURO... Druze EURO je 50% sanse da prodjemo. Valja dobiti dvije vezane utakmice, kad smo to zadnji put uradili?
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 29 jan 2020, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
U ligi nacijaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑29 jan 2020, 22:55hehehe cuj EURO... Druze EURO je 50% sanse da prodjemo. Valja dobiti dvije vezane utakmice, kad smo to zadnji put uradili?
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Godina i 4 mjeseca, dobri smo.
Valjda prekinemo taj post.
Valjda prekinemo taj post.
⚜️~⚜️~⚜️
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
kazem vjerovatno a 50% je dobra vjerovatnoca:-)DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑29 jan 2020, 22:55hehehe cuj EURO... Druze EURO je 50% sanse da prodjemo. Valja dobiti dvije vezane utakmice, kad smo to zadnji put uradili?
ma ja generalno optimizam gradim na novom treneru i naravno, domacem terenu. Nisu ovo ekipe koje se kuci ne mogu dobiti.
strah me samo da sa sranjesom sve ne zayebe.
Naravno da su nam sanse vece od 50% i to prije svega zahvaljujući cinjenici da igramo obije kod kuce!
Da igramo finale u gostima sanse bi nam bile spustene recimo na max 30%.
U ovom slucaju domaci teren je OGROMNA prednost ali naravno ne mora biti i presudan.
U ovom slucaju domaci teren je OGROMNA prednost ali naravno ne mora biti i presudan.
mene je strah tvog optimizma jos od kvalifikacija..kad se sjetim koliko si ti sansi zutom davao, svaki prozor je bilo zasluzuje jos jednu sansu jer matematicki mozemo,mi cemo dobijati a grci/finci kilsati:-)hurem je napisao/la: ↑29 jan 2020, 23:47Naravno da su nam sanse vece od 50% i to prije svega zahvaljujući cinjenici da igramo obije kod kuce!
ali fakat, ove ekipe ako ne uzmemo sa novim, ozbiljnim i autoritativnim trenerom, na domacem terenu, onda ovo i nije za nas.
Crknite Sehicani
Big Beg se vratio 
Trenutno korisnika/ca: CudanLik, General505, Sveti, Turo i 17 gostiju.