Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- PeppermintSA
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Pa kod njega se sve svodi na ovakve postove. To sine, bravo legendo, pa ako koga i dovede savez, lik govori da je on sredio. Ako nema nikoga, usuti se dok nekoga ne doveduSetoKaiba je napisao/la: ↑02 apr 2025, 11:59Imaš li gdje drugo moliti za pažnju? Tipa roditelje?Imajednabrigada je napisao/la: ↑02 apr 2025, 11:12Puno smo ga priželjkivali, ponekad spominjali i konstatirali da bi bio pun pogodak, mlad je i igra u jakom klubu i srećom odlučio se za NAS.
Sinee bosanski![]()
![]()

Ali bitno je da je on "sredio" pola reprezentacije. Nije onda ni cudo sto godinu i po dana nemamo pobjedu.
Kad si vec faca i baratas tim informacijama (sto cisto sumnjam), daj ime igraca, stani iza svojih rijeci...
To sto uletis momcima u dm-ove i molis za informaciju, nije sredjivanje igraca.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma šega lik, baš se vidi da mu nije posvećivano dovoljno pažnje, pa dođe ovamo i izvaljuje ove gluposti.DamirT je napisao/la: ↑02 apr 2025, 13:39Pa kod njega se sve svodi na ovakve postove. To sine, bravo legendo, pa ako koga i dovede savez, lik govori da je on sredio. Ako nema nikoga, usuti se dok nekoga ne doveduSetoKaiba je napisao/la: ↑02 apr 2025, 11:59Imaš li gdje drugo moliti za pažnju? Tipa roditelje?Imajednabrigada je napisao/la: ↑02 apr 2025, 11:12Puno smo ga priželjkivali, ponekad spominjali i konstatirali da bi bio pun pogodak, mlad je i igra u jakom klubu i srećom odlučio se za NAS.
Sinee bosanski![]()
![]()
![]()
Ali bitno je da je on "sredio" pola reprezentacije. Nije onda ni cudo sto godinu i po dana nemamo pobjedu.
Kad si vec faca i baratas tim informacijama (sto cisto sumnjam), daj ime igraca, stani iza svojih rijeci...
To sto uletis momcima u dm-ove i molis za informaciju, nije sredjivanje igraca.
-
- Kontakt:
Polako djecaci, ne ponasajte se kao "uvrijeđena mlada"
Imaju neki koji ne zive u geto-u i znaju i ime hihihi
To sto ne zelim sa svakim komunikaciju ne znaci da vas mrzim ili da mi smetate, vec kad nekad procitam vase postove, skontao sam da bi mi komunikacija s vama vrijeđala inteligenciju
To sto ne zelim sa svakim komunikaciju ne znaci da vas mrzim ili da mi smetate, vec kad nekad procitam vase postove, skontao sam da bi mi komunikacija s vama vrijeđala inteligenciju
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Nego, de, uplatićemo ti turneju još nekim evropskim stadionom, pa ako nekad slučajno budemo dobili igrača iz tog kluba, možeš preuzeti zasluge. Inteligencijo.Imajednabrigada je napisao/la: ↑02 apr 2025, 14:04Polako djecaci, ne ponasajte se kao "uvrijeđena mlada"

Strasno
Nego, de nam koju info od stalkanja igraca po Instagramu. Tu si ekspert. Da nam nije tebe, ne bi ni imali reprezentacije.
Sta kaze, pricanje sa nama bi mu vrijedjalo inteligenciju, a pise 10 postova u vezi nekog "igraca" ne bi li mu neko odgovorio.

Nego, de nam koju info od stalkanja igraca po Instagramu. Tu si ekspert. Da nam nije tebe, ne bi ni imali reprezentacije.
Sta kaze, pricanje sa nama bi mu vrijedjalo inteligenciju, a pise 10 postova u vezi nekog "igraca" ne bi li mu neko odgovorio.

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ako nista bar je prestao pisati o ratu i braci palestincima na ovoj temi.

Lijepi ignore, pa mu ne moram citati postove, osim kad ga neko citira...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Košpo starter za Barcelonu u 1/4 finalu omladinske Lige prvaka protiv Stuttgarta.
Jest da imamo loša iskustva kod preotimanja igrača Švicarskoj ali kad je on u pitanju ubijeđen sam da će zaigrat za nas.

Jest da imamo loša iskustva kod preotimanja igrača Švicarskoj ali kad je on u pitanju ubijeđen sam da će zaigrat za nas.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Iz svih država možemo natjerati igrače da igraju za nas (Švedska, Austrija, Njemačka), samo ove iz Švicarske ne možeš ni mitraljezom natjerati da igraju za nas, tako da dok ga ne vidim da uči fatihu pored linije i sprema se za ulazak u igru, ja ne vjerujem za tog malog ništa.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Btw. Sta je prica sa ovim Ćatovićem,vidim isto je starter za Stuttgart? U nekoj je šemi bio za nas pa na kraju odustao koliko se sjecam

-
- Kontakt:
Zato sto ovi iz Svicarske imaju kvalitet i igraju u solidnim ligama, dok su ovi iz Svedske, Njemacke i Austrije vecinom cvajtasi i prosjecni igracibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 15:07Iz svih država možemo natjerati igrače da igraju za nas (Švedska, Austrija, Njemačka), samo ove iz Švicarske ne možeš ni mitraljezom natjerati da igraju za nas, tako da dok ga ne vidim da uči fatihu pored linije i sprema se za ulazak u igru, ja ne vjerujem za tog malog ništa.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Po cemu su Kolasinac, Ahmedhodzic, Dedic prosjecni igraci? Mislim da bi ih rado Njemacka, Svedska i Austrija prihvatili.19vendetta87 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 15:11Zato sto ovi iz Svicarske imaju kvalitet i igraju u solidnim ligama, dok su ovi iz Svedske, Njemacke i Austrije vecinom cvajtasi i prosjecni igracibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 15:07Iz svih država možemo natjerati igrače da igraju za nas (Švedska, Austrija, Njemačka), samo ove iz Švicarske ne možeš ni mitraljezom natjerati da igraju za nas, tako da dok ga ne vidim da uči fatihu pored linije i sprema se za ulazak u igru, ja ne vjerujem za tog malog ništa.
Zadnja izmjena: Hansestadt, dana/u 02 apr 2025, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.
Pojma nemam, i ja sam ga tek nedavno upratio. Sve utakmice u oml. Ligi prvaka je bio starter za Stuttgart ove sezone a poceo je u 2025. Igrat i za 2. Ekipu Stuttgarta, ima i 1 gol. Djeluje da je talentovan uglavnom.Imperator98 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 15:10Btw. Sta je prica sa ovim Ćatovićem,vidim isto je starter za Stuttgart? U nekoj je šemi bio za nas pa na kraju odustao koliko se sjecam![]()
- Goalgetter
- Kontakt:
Odbio poziv nase mlade reprezentacije i zeli igrati za Srbiju.Imperator98 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 15:10Btw. Sta je prica sa ovim Ćatovićem,vidim isto je starter za Stuttgart? U nekoj je šemi bio za nas pa na kraju odustao koliko se sjecam![]()
-
- Kontakt:
Najvise od ovih iz Svicarske nas je izradio onaj papak Jakupovic
- PeppermintSA
- Kontakt:
I Haris “istetoviro sam ljiljane” SeferovicHansestadt je napisao/la: ↑02 apr 2025, 15:43Najvise od ovih iz Svicarske nas je izradio onaj papak Jakupovic
Ne bi se on Bog zna naigrao za nas. Čak vjerujem da su mogli izganjati kasnije da igra za nas.Hansestadt je napisao/la: ↑02 apr 2025, 15:43Najvise od ovih iz Svicarske nas je izradio onaj papak Jakupovic
Ali, do dolaska Begovića na naš gol, on i nije imao neku karijeru. Najznačajnije kroz Grasshopers i eventualno polusezona u Lokomotivi iz Moskve. Ok, onaj jedan dio s Ćirom bi pokrio umjesto Supića, ali sigurno ne bi dobio prednost u odnosu na Hasagića kad je bio zdrav.
Nakon toga je godine proveo u Hull Cityu, na klupi, baš one kada je Begović bio na vrhuncu. Zapravo, nisam siguran da bi ga iko i zvao jer od 2011. do 2016. ubilježio je tek 10-ak nastupa. Nakon toga je branio 16/17 u Premier ligi i to je bilo to. Iza toga ide malo Liga 1 i gotovo.
Sve u svemu, da je izabrao BiH, ne bi skupio više od 5 nastupa u kvalifikacionom utakmicama. Ne bi bio ni pozivan Bog zna.
ne bi se ni seferovic naigrao u vrijeme dzeke i ibisevica, vjerujem da je to i presudilo na kraju.
Meni je malo zao ovog becira papka, al grebat ga.
Ne znam hoce li biti sta od husica, ali tesko ako se vec u YB nije uspio nametnuti.
ovo sa kospom je jos na dugom stapu, drago mi je ako se odlucio za nas, ali ko zna hoce li postati reprezentativni kalibar uopste.
Meni je malo zao ovog becira papka, al grebat ga.
Ne znam hoce li biti sta od husica, ali tesko ako se vec u YB nije uspio nametnuti.
ovo sa kospom je jos na dugom stapu, drago mi je ako se odlucio za nas, ali ko zna hoce li postati reprezentativni kalibar uopste.
-
- Kontakt:

"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.