od zvijezda do groba za sedam dana...J*** ti nas mentalitet
miralem pjanic,mozes ga voliti ili ne,ali djecko je fit i spreman,u top 10 svijeta na svojoj poziciji..
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Ma Bosnje moj ti. Da nas nema, trebalo bi nas izmisliti. Ovaj svijet bez nas bas nebi bio zanimljiv.wienultras je napisao/la:odigra dobro za romu,ili repku,dobar,kralj,princ,covjek misterioznih asistencija...odigra malo ispod NASIH ocekivanja,ili bude na klupi propao,nezna,nikada nije znao...![]()
od zvijezda do groba za sedam dana...**** ti nas mentalitet![]()
miralem pjanic,mozes ga voliti ili ne,ali djecko je fit i spreman,u top 10 svijeta na svojoj poziciji..
Netačno.PapeSusic je napisao/la:Fakat je propo, s 18 bio medju najvecim talentima na svijetu sada u 25. godini grije klupu u klubu iz mrtve Italije. I dalje je medju nasim najboljim reprezentativcima, ali Dzeki, Misimovicu, Salihamidzicu nazalost nije ni do koljena.
Steta.
I to postedjen bio za neku vazniju tekmu, jer je ekipi izuzetno bitanSheyi je napisao/la:Netačno.PapeSusic je napisao/la:Fakat je propo, s 18 bio medju najvecim talentima na svijetu sada u 25. godini grije klupu u klubu iz mrtve Italije. I dalje je medju nasim najboljim reprezentativcima, ali Dzeki, Misimovicu, Salihamidzicu nazalost nije ni do koljena.
Steta.
12 utakmica u ligi, u svim je igrao, samo 1 nije bio starter.
Pa kako vam se da objasnjavati nesto osobi ciji je nik Pape Susic? Mislim stvarno....Denno je napisao/la:I to postedjen bio za neku vazniju tekmu, jer je ekipi izuzetno bitanSheyi je napisao/la:Netačno.PapeSusic je napisao/la:Fakat je propo, s 18 bio medju najvecim talentima na svijetu sada u 25. godini grije klupu u klubu iz mrtve Italije. I dalje je medju nasim najboljim reprezentativcima, ali Dzeki, Misimovicu, Salihamidzicu nazalost nije ni do koljena.
Steta.
12 utakmica u ligi, u svim je igrao, samo 1 nije bio starter.
Se slažem!!!!!Goalgetter je napisao/la:Za njegovu klubsku karijeru se ne brinem, tu je odlican. Ali kad pogledamo kako igra u reprezentaciji, tu je vec druga strana price, nazalost..
Sto nije uvez'o protiv Bayerna?zgembo89 je napisao/la:Gledam Man city pa njima bi lego smao tako veceras nema niko da uveze par passova na sredini ,a Pjanic je majstor za to.. sto rekose ovi iznad mene problem je u rep. jer cini mi se i dai gra istu poiciju kao u klubu nikad necemo vidjeti max od njega
Nije mi to cilj. Pjanic me nervira, eto sta je u pitanju. Zasto nije igr'o protiv Bayerna u drugoj tekm i veceras a jako su bitne tekme? Ovaj pise da je MC-u nedostajao upravo Pjanic a vidjeli smo kako su on i ostali iz veznog reda Rome prosli protiv iste ekipe iako je situacija bila neuporedivo drugacija. Po meni premalo daje, previse ga prepucavate i to izaziva revolt u meni. Vidjecemo takodje koliko ce sad igrti kad su se kompletirali u vezi sa Kevinom, ako bude cesto na klupi jasno je da nije ono cim ga se predstavlja. Ako bude obrnuto i bude igrao dobro ici cu na stup srama-mirzatele je napisao/la:Samo da te pohvalim tebra, posto ce ti je vjerovatno znaciti, sve vise podsjecas na Virtuala, da nema avatara i imena ne bih znao ko pise, sad da li je to dobro nek procjeni neko drugi, al da ce ti znaciti pretpostavljam da hoce
pa na virtualovu opasku odgovorih ovoEvil Genius II je napisao/la:ako roma pobjedi sa pjanicem u prvih 11 ocekujem dva posta na ovoj temi veceras, a ako pjanic kojim slucajem ne pocne susret ocekujem dvije, tri stranice do kraja utakmice . . . kao i obicno
i tako i biEvil Genius II je napisao/la:tj dobre stvari se presute, a na lose skacemo k'o vedo na odbijanac?Virtu4l je napisao/la:Ako počne utakmicu to je normalno, ako ne počne to je nenormalno, a nenormalne stvari se više komentarišu od normalnih.
pjanic je odlican ali dosta fizicki tanak igrac tako da se garcia odlucio na nesto jaci vezni red sa DDR-om, keitom i ninjom (kao i protiv bayerna away) jer se ocekivao pokusaj dominacije cska, dok bi taj kreativni dio formacije preuzeo totti koji bi svojim loptama trazio gervinha i ljajica u kontra napadima. nelosa takitka koja bi, siguran sam, uspjela da su iskoristeni ziceri i da nije bilo nepotrebnih izmjena pred kraj (ninja - strootman, ljajic - pjanic). mislim, na -7 za 5 minuta igrac koji ulazi moze samo zasrat', nikako napraviti nesto spektakularnomirzatele je napisao/la:Ne znam zasto veceras nije igrao
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, darker10, DjaniTarik, ExEsPerac, HariTz, klasik, LeCoq, MiranGlasnic i 59 gostiju.