Dat cemo vam Malletta povoljno.alemsa je napisao/la:Familija Carr daleko vam kuca bila, al' ciji mi se da ce ga draftat, daj Boze da grijesim. Mijesto da su trade up k'o Vikingsi I uzeli Teddija, mi opet familiju Carr dovodimo
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- randy_moss
- Kontakt:
Re: NFL
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
@jesta
upravu si, vjerovatno su mislili da Seattle nece uzet Qb I mi bi uzeli Teddija, medjutim Vikingsi usrase. Nado sam se perfektnom draftu Clowney I Johnny/Teddy
@randy
pa posto smo doveli pola Patriota, nebi bilo lose
Stvarno mi se ne gleda Carr opet, mozda grijesim, mozda je ovaj bolji, ali nakon Davida, ne vjerujem nikom sa prezimenom Carr
upravu si, vjerovatno su mislili da Seattle nece uzet Qb I mi bi uzeli Teddija, medjutim Vikingsi usrase. Nado sam se perfektnom draftu Clowney I Johnny/Teddy
@randy
Stvarno mi se ne gleda Carr opet, mozda grijesim, mozda je ovaj bolji, ali nakon Davida, ne vjerujem nikom sa prezimenom Carr

Odličan pick!
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- randy_moss
- Kontakt:
Ne baratam sad sa 100% tacnim brojkama, ali mislim da sam cuo podatak da je Carr u prvoj sezoni s Texansima sackovan preko 65 puta.alemsa je napisao/la:@jesta
@randy
250 sackova u 5 godina.
Nisam bio u godinama da sam mogao 2002. pratiti NFL, tako da ne znam kako je igrao nakon toga, ali vjerujem da je pocesto 'vidjao duhove' u pocketu narednih sezona.
- randy_moss
- Kontakt:
http://espn.go.com/espn/otl/story/_/id/ ... suspension" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto ti @amere odgovor, sto Billy nije htio da da pick druge runde.
Lovie izgleda došao tobe. Dva picka - dva ofanzivna igrača. Mamu li mu njegovu garavu 
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- SaltCityAttack
- Kontakt:
uzese Patriotsi dobrog QB momak ce od Tomice naucit ..barem se nadam da je dobar
Ovdje vidim da hvale ovog CB..kazu da igra odlicno protiv visokih recivera i da smo ga uzeli zbog Megatrona i drugih..vjerovanto ce on igrati i ove godine jer ne moze igrait citauv tekmu Tillman , a probat ce nesto iskombinovat i na SS...jeidna mu je mana sto kazu citavim tjelom ide na igraca kao moze doci do povrede ..uglanvom prvi pick zadovoljavajuci..ovaj drugi ne znam sta bi rekao ..covjek je bio jendu godinu starter, ali eto i Long je bio6 utakmica starter i u NFL lik pro bowl postao prvu godinu
..Emery izgleda gleda kako koji igrac ima buducnost napredak da li moze ili ne i nije ga boitna trenutna forma ...ebiga mogli smo i mi ovog QB uzeti ili kakvog RB, ali nebi RB uzimao puno je slobodnih igraca na toj poziciji nacemo jednog ako nista Busha vratiti ebiga 
Ovdje vidim da hvale ovog CB..kazu da igra odlicno protiv visokih recivera i da smo ga uzeli zbog Megatrona i drugih..vjerovanto ce on igrati i ove godine jer ne moze igrait citauv tekmu Tillman , a probat ce nesto iskombinovat i na SS...jeidna mu je mana sto kazu citavim tjelom ide na igraca kao moze doci do povrede ..uglanvom prvi pick zadovoljavajuci..ovaj drugi ne znam sta bi rekao ..covjek je bio jendu godinu starter, ali eto i Long je bio6 utakmica starter i u NFL lik pro bowl postao prvu godinu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Iako ti je prijeko potreban TE i OL ti draftujes QB-a...Jimmy Garoppolo drafted by Patriots 62nd overall...
Ovo ce biti velika glupost BB-a ukoliko ne trade-uje Mallett-a za pick treceg kruga.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Nakon WR u drugoj rundi su Giantsi uzeli OL-era. Uzeli su centra sa Colorada Weston Richburg. O kakvom se igraču radi, iskreno nemam pojma 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
jarane trade ce onog sigurno..uceli ste dobrog QB..ja bi bio zadovoljan da su Bearsi ovog uzelimi ako znas da kudim ove QB-ove sa collega ...naucit ce ovaj od Tomice dosta
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Bill je sigurno nesto vidio u ovom djecku,s druge strane jedva cekam vidjeti da li ce silni hype oko ovog drafta biti opravdan..amerosm je napisao/la:Iako ti je prijeko potreban TE i OL ti draftujes QB-a...Jimmy Garoppolo drafted by Patriots 62nd overall...![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo ce biti velika glupost BB-a ukoliko ne trade-uje Mallett-a za pick treceg kruga.
BB trade-ovo nas treci pick u Jaguarse za pick 4-tog kruga i 6-tog kruga drafta...
Sada imamo tri picka u cetvrtom krugu i tri picka u sestom krugu.Prvi potez BB-a koji mi se svidja na ovogodisnjem draftu.
Sada imamo tri picka u cetvrtom krugu i tri picka u sestom krugu.Prvi potez BB-a koji mi se svidja na ovogodisnjem draftu.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
meni se nekako ovaj treci pick vise svidja nego onaj drugi..ne znam zasto ali ovaj je spreman dvije gpodine je najbolji defanzivni igrac u Pac-12 ..ovaj u drugolj rundi je vjerovatno neko ko bi u buducnosti mogao biti neko i nesto ali eto samo je jednu sezonu bio starter za LSU ..uglavnom sad smo porili to na DT hajde sad ne znam vise sta nam treba ...SS nebi sad ni uzimao **** tam koji ce nam sad **** kad nece igrat pored ovih sto imamo..slijedece godine u prvoj rundi useti SS..ne znam ima li kakav QB da se uzme?..ni to nebi uzeo **** to i tu treba iskoristiti prvu ili drugu rundu naredne godine
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- tuzlak1987
- Kontakt:
iznenadjenje kao i prosle godine kada su uzeli Pugha...Valjda nam bude dobar, napravili su dobar OL. Eli ima materijala i za bacanja, pa valjda proradi taj napad vise..Thranduil je napisao/la:Nakon WR u drugoj rundi su Giantsi uzeli OL-era. Uzeli su centra sa Colorada Weston Richburg. O kakvom se igraču radi, iskreno nemam pojma
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kakva vizijaRodman je napisao/la: @randy - Mogli bi vi dobiti nasljednika za Tomicu ako padne do vašeg picka.
Iako ga je salty prizeljkivao u Bearsima, BB ocito nije zelio prepustiti stvari slucaju, iako sam ja ocekivao centra kakvog, ipak bi Mallet prema ovome mogao biti trejdan, ako ne sada, onda do kraja godine sigurno.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne mozemo ga trade-ovati na kraju godine jer mu istice ugovor i postaje FA...rio_Ferdy88 je napisao/la:Iako ga je salty prizeljkivao u Bearsima, BB ocito nije zelio prepustiti stvari slucaju, iako sam ja ocekivao centra kakvog, ipak bi Mallet prema ovome mogao biti trejdan, ako ne sada, onda do kraja godine sigurn
Ja bi ga dao za pick cetvrtog kruga i onda sa ta cetiri pick-a u pomenutom krugu uzeo TE-a, centra, LB-a i saftey-ja, a pick-ove sestog kruga ostavio za tradicionalno draft-ovanje igraca Rutgers-a.
Iako svi demantuju, ali ja mislim da Texansi i Patriotsi uveliko pregovaraju oko trade-a, jer isti dosad nisu uzeli QB-a, iako su za to imali vise prilika.
randy_moss je napisao/la:http://espn.go.com/espn/otl/story/_/id/ ... suspension
da. sad će ga dobiti za puno manje
ma kakve pameti, neće taj nikada naučiti draftati, uzeo RB u timu koji ima već dva izvrsna i jednog dobrog. kažu uzeo ga jer ga podsjeća na matt forteaRodman je napisao/la:Lovie izgleda došao tobe. Dva picka - dva ofanzivna igrača. Mamu li mu njegovu garavu
evo ga aleme

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.