tacno to nam je sasvim dovoljno.Sariel1987 je napisao/la:da skratimo nepotrebnu polemiku. grad je osnivac i moze finansirat.
drugi par opanaka sto nama treba tu manja tribina a da se ranije kompletira.i spoji sa sjeverom.i obnovi zapad.
tri tribine bar dvije natkrivene i bombona. do jedno 12k mjesta.taman
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
& $ ?
Ti bas vjerujes da sipovi su kostali 1.5 mil.Sariel1987 je napisao/la:da skratimo nepotrebnu polemiku. grad je osnivac i moze finansirat.
drugi par opanaka sto nama treba tu manja tribina a da se ranije kompletira.i spoji sa sjeverom.i obnovi zapad.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Kontakt:
Nisam gledao elaborat nit projekat ig.a i sta je gradjevinska struka rekla da bih ti dao tacan odgovor.solinas je napisao/la:Ti bas vjerujes da sipovi su kostali 1.5 mil.Sariel1987 je napisao/la:da skratimo nepotrebnu polemiku. grad je osnivac i moze finansirat.
Ono sto se zna cijena po jedinicnoj mjeri,e sada koliko je po elaboratu trebalo za opterecenje tla to zaista trebamo pitat nekog iz struke , s ovim stvarima se ne zajebava. Oni momci sa gradjevine sto postavljaju slike na svom forumu su mislim kredibilniji u ovoj prici.druga stvar je cijena citavog projekta i kada ce uopce poceti druga faza izgradnje onaj vidljivi dio tribine i da li imaju obezbijedjena sredstva za taj dio?
Iskreno mislim da nama ne treba tu tribina od 7k mjesta. pricam u svoje ime. da bi bilo gotivnije do neke 3.5k kostalo bi sigurno znatno manje i samim tim bi se skratio i rok izgradnje i zavrsetak iste.
Ma 3000 istok sa nekim popratnim sadrzajima zbog evropske licence, srusiti zapad I isto 3000 napraviti dosta. Srusiti jug poravnati srediti prilaze I Cao.Sariel1987 je napisao/la:Nisam gledao elaborat nit projekat ig.a i sta je gradjevinska struka rekla da bih ti dao tacan odgovor.solinas je napisao/la:Ti bas vjerujes da sipovi su kostali 1.5 mil.Sariel1987 je napisao/la:da skratimo nepotrebnu polemiku. grad je osnivac i moze finansirat.
Ono sto se zna cijena po jedinicnoj mjeri,e sada koliko je po elaboratu trebalo za opterecenje tla to zaista trebamo pitat nekog iz struke , s ovim stvarima se ne zajebava. Oni momci sa gradjevine sto postavljaju slike na svom forumu su mislim kredibilniji u ovoj prici.druga stvar je cijena citavog projekta i kada ce uopce poceti druga faza izgradnje onaj vidljivi dio tribine i da li imaju obezbijedjena sredstva za taj dio?
Iskreno mislim da nama ne treba tu tribina od 7k mjesta. pricam u svoje ime. da bi bilo gotivnije do neke 3.5k kostalo bi sigurno znatno manje i samim tim bi se skratio i rok izgradnje i zavrsetak iste.
Dosta za nas.
-
- Kontakt:
paa 3,5 istok.. da bi presli 10k..
jug ne bih ni spominjao u ovoj prici jer realno i sa ovim kuburimo unedogled.
i da napravimo bombonicu.sa krovom na istoku i zapadu.
pricamo sta bi volili da neko ne napada odmah

jug ne bih ni spominjao u ovoj prici jer realno i sa ovim kuburimo unedogled.
i da napravimo bombonicu.sa krovom na istoku i zapadu.
pricamo sta bi volili da neko ne napada odmah

-
- Kontakt:
dodao bih jos ako mogu,meni ona parcela sto ste postavljali u poslovnoj zoni djeluje neizvodivo. preusko izgleda.
Ma ima parcela za stadioncic do 10 000 ali il je na nezgodnom mjestu pa ti treba puno novca za sekundarne radove ili je preskupo.
Vidi covjek sto je kupio Livnicu (cini mi se)dao 14 miliona. ..
Yebem ti drzavu daj covjeku smanji cijenu a te pare neka da za masine zaposli ljude izadji mu u susret jbg.
On ima I ne igra mu ulogu, ali bio bi sretan sto da ne.
A ovi mali sto bi ulozili I pokusali u startu odustanu zbog tih stvari.
Ova stvar je itekako povezana sa stadionom. Ko hoce razumice, truhli smo kao drustvo.
Tusanj sa 5 miliona km moze biti prelijep stadion. ...koji k ce nam toliko vecinom I sam zapad dok je bio bilo poluprazno. ....Ali eto.
Vidi covjek sto je kupio Livnicu (cini mi se)dao 14 miliona. ..
Yebem ti drzavu daj covjeku smanji cijenu a te pare neka da za masine zaposli ljude izadji mu u susret jbg.
On ima I ne igra mu ulogu, ali bio bi sretan sto da ne.
A ovi mali sto bi ulozili I pokusali u startu odustanu zbog tih stvari.
Ova stvar je itekako povezana sa stadionom. Ko hoce razumice, truhli smo kao drustvo.
Tusanj sa 5 miliona km moze biti prelijep stadion. ...koji k ce nam toliko vecinom I sam zapad dok je bio bilo poluprazno. ....Ali eto.
-
- Kontakt:
Sve ono u početku izgleda preusko a kasnije...Sariel1987 je napisao/la:dodao bih jos ako mogu,meni ona parcela sto ste postavljali u poslovnoj zoni djeluje neizvodivo. preusko izgleda.

1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
-
- Kontakt:
to su neke druge konotacijecrvenocrnitz je napisao/la:Sve ono u početku izgleda preusko a kasnije...Sariel1987 je napisao/la:dodao bih jos ako mogu,meni ona parcela sto ste postavljali u poslovnoj zoni djeluje neizvodivo. preusko izgleda.

sta ja znam , bio sam tu, meni ne izgleda ko lokacija za stadiona.
vise je bila ona dole lokacija gdje je bingo sad podigo zoo vrt.
plus uzmite u obzir dok naviknete ionako mal broj gledalaca da ide dole.il autom il busom, nema pjesobe.
svakako pricamo o rekla kazala, niko nista zvanicno nije rekao,tako da nema potrebe vise..sbb kbb i to je to..
sutra muka patnja ajde koji bod!
Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 27 okt 2017, 14:28, ukupno mijenjano 1 put.
Gdje Šabović dođe tu trava ne raste.tuzlak1987 je napisao/la:
Zgrada kao Sloboda. Svi sto su dotakli Slobodu i Tusanj dodjose do suda zbog zgrade
Trava je u ovom slučaju svaki projekat koji se poslije njega urušava i ne može da stane na noge, gdje mu hiljade ljudi yebu sve od do.
A tužiti će kaže i Jasmina

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Probisvjet
- Kontakt:
Nema sanse da se gradi istok manji nego sto je projektovan. Bili bi tuzeni odmah jer su potrosili na temelje odnosno sipove nogo vise nego sto treba za manju tribinu. U jednu ruku oni su u neobranom grozdzu. I da se razumijemo u opcini Tuzla nije nista manja korumpiranost u odnosu na sve drugo u drzavi. Isti izmet. Primaju se na poslao podobni i djeca svojih, stele sebi posao i sve isto kao i svugdje u BiH. Sljam.
I bolje da sve ne znate, jos ako imate los posao ili ste bez posla istog momenta bi se spakovali i zaboravili ovaj grad, drzavu...
Procitajte ako zelite. Ovakvih je primjera na stotine u Tuzli.
I bolje da sve ne znate, jos ako imate los posao ili ste bez posla istog momenta bi se spakovali i zaboravili ovaj grad, drzavu...
Procitajte ako zelite. Ovakvih je primjera na stotine u Tuzli.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Mozda je ovo blize istini-lako ćemo dobiti gol a ionako i sa Krpom ga tesko dajemo gol/ove!Sariel1987 je napisao/la:znaci tesko cemo ga primit,al ga necemo ni dat!
DRŽAVA TUZLA!!
Sretno momcima danas!

Sent from my D6603 using Tapatalk

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
Drug utakmica je prekosutra. POZDRAVRimes87 je napisao/la:Sretno momcima danas!![]()
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Nisi u tokuPenaltiky je napisao/la:Drug utakmica je prekosutra. POZDRAVRimes87 je napisao/la:Sretno momcima danas!![]()

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
- Probisvjet
- Kontakt:
Sretno danas i da donesu bar bod! 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Danas ćemo da bijeljinujemo
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ima li gdje prenos?
Forum. TV.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.