FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Neko mora preuzeti odgovornost. Vidimo da nije do trenera !!!!
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Slobodas je napisao/la:Neko mora preuzeti odgovornost. Vidimo da nije do trenera !!!!

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ljudi su nam mogli uvalit 3-4 komada koliko smo losi jbt
Zakucani za dno,a nekima to nije nista..
Zakucani za dno,a nekima to nije nista..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kraj.
Uprava napolje
Gora uprava nece doci gore nemoze.
Sramota me pi.vam materina.
Senade odlazi

Senade odlazi

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
solinas je napisao/la:Uprava napolje![]()
Senade odlazi
Zar ne vjerujes Senadu??cccc
DRŽAVA TUZLA!!
-
- Kontakt:
prije 360 dana: borba za titulu
poslije 360 dana: borba za opstanak
sram vas bilo picckeeee
poslije 360 dana: borba za opstanak
sram vas bilo picckeeee

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
. . .nece ni Celik, znaci . . .bice gustotuzlak1987 je napisao/la:Radnik nece, oni marljivo skupljaju bodove. Sansa da ispadnu je 0%.solinas je napisao/la:Ko ce ispasti. ...
Sloboda, Gosk, Celik, Vitez. .......dva otpadaju. ...
Tugo moja. ....sta kaze 4 ekipu imamo po jacini. ....haha
Gosk-Celik-Sloboda, neko od tih ekipa.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Pogledam na tabelu.... gledam-ne vjerujem
Evo ja predlazem za ove ovdje pametnjakovice, a posebno za ovog harry_90 i starugardu,wobly,njonjovam,xeksor posto vam evo smeta ovo sve isto kao i meni ustanite sledecu utakmicu i povedite navijanje uprava na polje...Pametujete ovdje nesto a niko nista ne smije poduzeti jer nema muda, smijete se kriti iza ovih ovdje nickova i to je to...Doduse starugardu sad znamo ko je i lahko se moze doci do njega
Sto oni. ..ti povedi. .Ja za tobom. ..SARS je napisao/la:Evo ja predlazem za ove ovdje pametnjakovice, a posebno za ovog harry_90 i starugardu,wobly,njonjovam,xeksor posto vam evo smeta ovo sve isto kao i meni ustanite sledecu utakmicu i povedite navijanje uprava na polje...Pametujete ovdje nesto a niko nista ne smije poduzeti jer nema muda, smijete se kriti iza ovih ovdje nickova i to je to...Doduse starugardu sad znamo ko je i lahko se moze doci do njega
Preko 1517SARS je napisao/la:Evo ja predlazem za ove ovdje pametnjakovice, a posebno za ovog harry_90 i starugardu,wobly,njonjovam,xeksor posto vam evo smeta ovo sve isto kao i meni ustanite sledecu utakmicu i povedite navijanje uprava na polje...Pametujete ovdje nesto a niko nista ne smije poduzeti jer nema muda, smijete se kriti iza ovih ovdje nickova i to je to...Doduse starugardu sad znamo ko je i lahko se moze doci do njega

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
pa ja ne mogu jer nisam u drzavi vise, al eto posto se oni ovdje najvise busaju u prsa njih pozivam da povedu navijanje...solinas je napisao/la:Sto oni. ..ti povedi. .Ja za tobom. ..SARS je napisao/la:Evo ja predlazem za ove ovdje pametnjakovice, a posebno za ovog harry_90 i starugardu,wobly,njonjovam,xeksor posto vam evo smeta ovo sve isto kao i meni ustanite sledecu utakmicu i povedite navijanje uprava na polje...Pametujete ovdje nesto a niko nista ne smije poduzeti jer nema muda, smijete se kriti iza ovih ovdje nickova i to je to...Doduse starugardu sad znamo ko je i lahko se moze doci do njega
Sto on.... ti povedi Ja za tobomsolinas je napisao/la:Sto oni. ..ti povedi. .Ja za tobom. ..SARS je napisao/la:Evo ja predlazem za ove ovdje pametnjakovice, a posebno za ovog harry_90 i starugardu,wobly,njonjovam,xeksor posto vam evo smeta ovo sve isto kao i meni ustanite sledecu utakmicu i povedite navijanje uprava na polje...Pametujete ovdje nesto a niko nista ne smije poduzeti jer nema muda, smijete se kriti iza ovih ovdje nickova i to je to...Doduse starugardu sad znamo ko je i lahko se moze doci do njega
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
moze i tako a moze i imenom i prezimenom kako god, a moze i autom koje voziPenaltiky je napisao/la:Preko 1517SARS je napisao/la:Evo ja predlazem za ove ovdje pametnjakovice, a posebno za ovog harry_90 i starugardu,wobly,njonjovam,xeksor posto vam evo smeta ovo sve isto kao i meni ustanite sledecu utakmicu i povedite navijanje uprava na polje...Pametujete ovdje nesto a niko nista ne smije poduzeti jer nema muda, smijete se kriti iza ovih ovdje nickova i to je to...Doduse starugardu sad znamo ko je i lahko se moze doci do njega

Ti povedi,tebi je ovo ok,ti im pruzas podrsku.!!Ako si skontao da ovo ne valja ,da je ovo nula,povedi UPRAVA NAPOLJE!!SARS je napisao/la:Evo ja predlazem za ove ovdje pametnjakovice, a posebno za ovog harry_90 i starugardu,wobly,njonjovam,xeksor posto vam evo smeta ovo sve isto kao i meni ustanite sledecu utakmicu i povedite navijanje uprava na polje...Pametujete ovdje nesto a niko nista ne smije poduzeti jer nema muda, smijete se kriti iza ovih ovdje nickova i to je to...Doduse starugardu sad znamo ko je i lahko se moze doci do njega
DRŽAVA TUZLA!!
Zasto nas prozivas nismo mi podrzali ovo,vec ti i tebi slicniSARS je napisao/la:Evo ja predlazem za ove ovdje pametnjakovice, a posebno za ovog harry_90 i starugardu,wobly,njonjovam,xeksor posto vam evo smeta ovo sve isto kao i meni ustanite sledecu utakmicu i povedite navijanje uprava na polje...Pametujete ovdje nesto a niko nista ne smije poduzeti jer nema muda, smijete se kriti iza ovih ovdje nickova i to je to...Doduse starugardu sad znamo ko je i lahko se moze doci do njega

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Sta tebi faliPenaltiky je napisao/la:Sto on.... ti povedi Ja za tobomsolinas je napisao/la:Sto oni. ..ti povedi. .Ja za tobom. ..SARS je napisao/la:Evo ja predlazem za ove ovdje pametnjakovice, a posebno za ovog harry_90 i starugardu,wobly,njonjovam,xeksor posto vam evo smeta ovo sve isto kao i meni ustanite sledecu utakmicu i povedite navijanje uprava na polje...Pametujete ovdje nesto a niko nista ne smije poduzeti jer nema muda, smijete se kriti iza ovih ovdje nickova i to je to...Doduse starugardu sad znamo ko je i lahko se moze doci do njega

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Azemice, Azemice....siso jedna...STA nam počini
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.