FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
Ja mislim da bi trebali u napadu igrati Klose i Gomez. Gomez nemora nista raditi, samo neka njega u napadu i sigurno ce dvojica biti na njemu sto ce dati dosta prostora Kloseu. Vidjeli smo protiv Rome kad su njih dvojica usli kako su napravili preokret.
- moustapha
- Kontakt:
Gdje ce Pranjic biti bolji od Contenta. Sigurno se ne sjecas starta prosle sezone. Pranjic je bio blago receno, katastrofa. Ni danas on nije nista bolji na toj poziciji, vec je tu stvar bila igra Hoffenheima. Igrali su defanzivno i rijetko dolazili u situaciju da probijaju po toj njegovoj strani. Inace, protiv nekih drugih ekipa, Pranjic bi bio poput duha. Istina je da se bolje snalazi u ofanzivnim situacijama, ali to je zato sto on i jeste oafnzivni tip igraca.
Mislim, da sa Contentom trebamo nastaviti graditi igraca za buducnost.
#divovi
Slazem se sa tobom i mislim da bi Contento mogao biti strasan bekmoustapha je napisao/la:Gdje ce Pranjic biti bolji od Contenta. Sigurno se ne sjecas starta prosle sezone. Pranjic je bio blago receno, katastrofa. Ni danas on nije nista bolji na toj poziciji, vec je tu stvar bila igra Hoffenheima. Igrali su defanzivno i rijetko dolazili u situaciju da probijaju po toj njegovoj strani. Inace, protiv nekih drugih ekipa, Pranjic bi bio poput duha. Istina je da se bolje snalazi u ofanzivnim situacijama, ali to je zato sto on i jeste oafnzivni tip igraca.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Vedin gol protiv Bayerna u 36. sekundi nije ni među prvih 10 najbržih golova postignutih u Bundesligi. No, prvo mjesto dijele Elber i Kirsten - 11 sekundi
(Elber 31.1.1998. protiv HSV-a, Kirsten 2002. godine)
Sent from my Philips Smart TV.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Contento je velika nada i prema strucnjacima posjeduje ogroman potencijal, ali u utakmicama koje je odigrao to previse i nije pokazivao. Dobio je dovoljno vremena za dokazivanje i adaptaciju, ali nazalost to nije iskoristio, isto kao i Pranjic u pocetku prosle sezone, ali ako nesto ne ide to se mora mijenjati, tako da se Pranjic ocekuje u narednim utakmicama, a da li ce on opravdati ocekivanja ostaje da se vidi?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ma sta pričaš od Contenta si zapamtio 2 loše utakmice i to su bile protiv B. Monchengladbach i sada ova utakmica ostale je momak odradio solidno ... ne i odlično ali solidno tako nemoj ba prosipati se poređenjem sa Pranjićem koji će za godinu il dvije biti historija u Bayernu a ovaj momak ima talenta da postane klasa ...Klare je napisao/la:Ja sam i prije govorio da Pranjić mora u prvih 11. Stvarno je za klasu bolji od Contenta.
I Lell i Ottl su, dobro se sjećam u početku dosta obećavali, pohvale na sve strane stizale, redom od selektora pa do Bayernovog osoblja, a nikada nisu igrali na nekom većem nivou.
Valjda se mislilo, mladi su, dosta će napredovati. Od Contenta pamtim samo jednu dobro poluvrijeme, i to ono protiv Fiorentine kada je zamijenio povrijeđenog Buytena, a imao je i previše prilika za dokazivanje. Ostalo čak i lošije od Lella, koliko god to neki neće da priznaju. Zašto je vama nekima toliko Lell bio lošiji od sadašnjeg ContentaJel možda zbog one utakmice sa Barcelonom kada je cijelo vrijeme bio sam na toj strani sa Messijem. Pa stavite ovog Contenta u takvu situaciju pa ćete vidjeti. Ja kažem Lell je stvarno bio loš, ali i ovaj naš sadašnji nije ništa bolji od njega. Ukratko rečeno, vrijeme se gubi u njegov napredak, a do toga će vrlo teško doći.
Btw ako si gledao Lell-a i svidio ti se, da ti napomenem da je Hitzfeld trener sličan Magath-u tj od panja bi napravio solidnog igrača i kod njega je bilo kondicija prvo pa onda sve ostalo
Ma daj šta pričate, nijednu utakmicu Bayernovu nisam propustio od drugog dijela prošle sezone i evo ovo sada. U tim utakmicama kada je Contento igrao apsolutno ništa nisam vidio po toj lijevoj strani. Momak centra ne zna preći, a sistem igre da se igra po krilima
Pranjić jeste da je u početku bio dosta loš, ali tamo od novembra 2009 čovjek je stvarno skoro svaku utakmicu dobro odigrao bilo od prve ili sa klupe. Evo sada koju je god utakmicu ušao stvarno je odigrao na vrhunskom nivou.U odnosu na Contenta sve je na strani Pranjića. Uporedite broj asistencija Pranje i Contenta. 
jel vakat da ovaj Mainz popu*i negdje 
Nemozete tako pricati ni jedni ni drugi !Klare je napisao/la:Ma daj šta pričate, nijednu utakmicu Bayernovu nisam propustio od drugog dijela prošle sezone i evo ovo sada. U tim utakmicama kada je Contento igrao apsolutno ništa nisam vidio po toj lijevoj strani. Momak centra ne zna preći, a sistem igre da se igra po krilimaPranjić jeste da je u početku bio dosta loš, ali tamo od novembra 2009 čovjek je stvarno skoro svaku utakmicu dobro odigrao bilo od prve ili sa klupe. Evo sada koju je god utakmicu ušao stvarno je odigrao na vrhunskom nivou.U odnosu na Contenta sve je na strani Pranjića. Uporedite broj asistencija Pranje i Contenta.
Contento , uopste nije slab covjek je igrao solidno , sto sam ocekivao jer je premlad i za 2 godine ce na toj poziciji biti jedan od najboljih !
Što , se tice Pranjica dat mu sansu kada nam je potreban gol jer kada udze igramo ofanzivnije tako da ima mjesta za oba igraca i nemojte pricati gluposti .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bilo kako bilo, na Contenta za sutra mozete zaboraviti. Zaradio je povredu i nece biti u rosteru za utakmicu protiv Mainza. Takodjer je upitan i Altintop.
Suska se ponovo oko golmana. Sad je navodno na meti Reina, a cijena koju Bayern smatra da je relevantna krece se oko 17 miliona funti, i predvidja se da ce upravo taj iznos biti ponudjen L'poolu u zimskom prelaznom roku.
Suska se ponovo oko golmana. Sad je navodno na meti Reina, a cijena koju Bayern smatra da je relevantna krece se oko 17 miliona funti, i predvidja se da ce upravo taj iznos biti ponudjen L'poolu u zimskom prelaznom roku.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- moustapha
- Kontakt:
To ti je zato sto Pranjic nije igrao vise na poziciji lijevog beka. Volio bih da ostavi utisak na mene kada dobije priliku, ali bojim da ce ostaviti propuh. Kad se sjetim samo kako mu je Hoogland probacivo loptu kroz noge, ostavljao praznu lijevu stranu...Klare je napisao/la:Ma daj šta pričate, nijednu utakmicu Bayernovu nisam propustio od drugog dijela prošle sezone i evo ovo sada. U tim utakmicama kada je Contento igrao apsolutno ništa nisam vidio po toj lijevoj strani. Momak centra ne zna preći, a sistem igre da se igra po krilimaPranjić jeste da je u početku bio dosta loš, ali tamo od novembra 2009 čovjek je stvarno skoro svaku utakmicu dobro odigrao bilo od prve ili sa klupe. Evo sada koju je god utakmicu ušao stvarno je odigrao na vrhunskom nivou.U odnosu na Contenta sve je na strani Pranjića. Uporedite broj asistencija Pranje i Contenta.
Slazem se da Contentu treba jos da dostigne nivo koji ima Pranjic kada krene naprijed. Medjutim, meni je sada mnogo vaznije da nepravi greske nazad.
#divovi
Pranja i Mario pokažite svima šta znateOmerbavarac je napisao/la:Bilo kako bilo, na Contenta za sutra mozete zaboraviti. Zaradio je povredu i nece biti u rosteru za utakmicu protiv Mainza. Takodjer je upitan i Altintop.![]()
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Znas kad ce Bayern dati tu lovu za njega: kad Ekrem Jevric bude znao pjevat'.Omerbavarac je napisao/la: Suska se ponovo oko golmana. Sad je navodno na meti Reina, a cijena koju Bayern smatra da je relevantna krece se oko 17 miliona funti, i predvidja se da ce upravo taj iznos biti ponudjen L'poolu u zimskom prelaznom roku.
Realno, malo golmana vrijedi tih para, a jos manje je onih za koje bi Bayern dao taj iznos. Reina sigurno nije jedan od njih. Naravno, daleko od toga da je on los, ali bas 17 miliona funti
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zasto ne bi dali taj novac?JetSet_Hantraga je napisao/la:Znas kad ce Bayern dati tu lovu za njega: kad Ekrem Jevric bude znao pjevat'.Omerbavarac je napisao/la: Suska se ponovo oko golmana. Sad je navodno na meti Reina, a cijena koju Bayern smatra da je relevantna krece se oko 17 miliona funti, i predvidja se da ce upravo taj iznos biti ponudjen L'poolu u zimskom prelaznom roku.![]()
Realno, malo golmana vrijedi tih para, a jos manje je onih za koje bi Bayern dao taj iznos. Reina sigurno nije jedan od njih. Naravno, daleko od toga da je on los, ali bas 17 miliona funti, ne bih rekao.
Kao prvo, Bayern je i u proslosti davao veliki iznos za igrace, pa kad su jednog Gomeza mogli platiti 35 miliona eura, mogu i ovog 17 miliona funti. Tu je takodjer Robben i Ribery i za obojicu je dato oko 50 miliona.
Dalje, svi znamo da Bayern nista nije trosio u ove godine, jos su u plusu nekih 7 miliona, pa zbog tog razloga i vjerujem da mogu dati vecu kolicinu novca za nekog igraca.
- bayern4ever
- Kontakt:
Mainz ce najvjerovatnije da igra ofanzino protiv nas , barem prema najavama igrat ce 4-3-3 formaciju a protiv njih imamo sjajan skor od 8 utakmica 6 pobjeda remi i poraz prosle sezone u majncu od 4 utakmice na Allianz Areni imamo sve 4 pobjede 
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
mislim da je danas opet pred nama teška utakmica...bayernu nece biti lako niti danas niti u narednim kolima....jer izostanak robbena je do sad bio dovoljno veliki a ribery ce jos vise nedostajat....mnogi misle ribery do sad i nije igrao neku sezonu pa lako ga je nadomjestit, ali nije to bas lako, jedan njegov prodor, jedan potez, jedno miješanje protivnicke odbrane moze donijeti gol, tako je bilo protiv hoffenheima....medjutim s druge strane bayern je znao velike pobjede ostvariti i bez ove dvojice kao sto je pokazao duel protiv juvea tada...tako da je tesko to sada bas presuditi ali ipak mislim da je bayern puno jaci s ovom dvojicom igraca...bez robbena u ovim nekim utakmicama se cinilo kao da bayernu nedostaje i 50 %...medjutim svi igraci sada moraju pokazat vise zalaganja i vise trke...protiv mainza nece biti lako al ocekujem ipak pobjedu bayerna
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
A zašto bi to Bayern dao te pare za Reinu, kad imamo Butta koji brani u životnoj formi, a koji je i bolji od ovoga koji je nesiguran i nerijetko sklon greškama. U prošloj i ovoj sezoni nabrojite mi golove za koje je Butt kriv, ili golove koje bi to drugi golmani odbranili, a on nije. A tek mu je 36, znači na njega se može računati sigurno još 2-3 sezone. 
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Da, da davali su oni te iznose, ali sve za ofanzivne igrace. Tesko bas da ce za Reinu dati toliko, jer ipak ima dosta boljih rjesenja od njega. Lloris je dosta bolji i mladji golman od njega, zatim Frey koji je takodje bolji. Tu je i Neuer, a i onaj momak iz Atletica De Gea bi bio bolje rjesenje. Uglavnom, vidjet cemo...Omerbavarac je napisao/la: Kao prvo, Bayern je i u proslosti davao veliki iznos za igrace, pa kad su jednog Gomeza mogli platiti 35 miliona eura, mogu i ovog 17 miliona funti. Tu je takodjer Robben i Ribery i za obojicu je dato oko 50 miliona.
Dalje, svi znamo da Bayern nista nije trosio u ove godine, jos su u plusu nekih 7 miliona, pa zbog tog razloga i vjerujem da mogu dati vecu kolicinu novca za nekog igraca.
Danas ne ocekujem nista manje od pobjede, ipak je to samo mali Mainz.
Evo link za one koji ne mogu gledati na TV-u:
http://www.atdhe.net/24685/watch-bayern-munich-vs-mainz
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Ma nije problem dati tolike pare za golmana ali Reina?????Omerbavarac je napisao/la:Zasto ne bi dali taj novac?JetSet_Hantraga je napisao/la:Znas kad ce Bayern dati tu lovu za njega: kad Ekrem Jevric bude znao pjevat'.Omerbavarac je napisao/la: Suska se ponovo oko golmana. Sad je navodno na meti Reina, a cijena koju Bayern smatra da je relevantna krece se oko 17 miliona funti, i predvidja se da ce upravo taj iznos biti ponudjen L'poolu u zimskom prelaznom roku.![]()
Realno, malo golmana vrijedi tih para, a jos manje je onih za koje bi Bayern dao taj iznos. Reina sigurno nije jedan od njih. Naravno, daleko od toga da je on los, ali bas 17 miliona funti, ne bih rekao.
Kao prvo, Bayern je i u proslosti davao veliki iznos za igrace, pa kad su jednog Gomeza mogli platiti 35 miliona eura, mogu i ovog 17 miliona funti. Tu je takodjer Robben i Ribery i za obojicu je dato oko 50 miliona.
Pa vec imamo na golu boljeg golmana od njega i to puno boljeg, a za ove pare mozemo dovesti bilo kojeg golmana
Ovaj put sam rizikovao i nisam išao tamo da provociramMonolog je napisao/la:Prije svega da kažem ovo:"Kad god @Klare ode na Manchesterovu temu i provocira, tada Bayern pobijedi svog protivnika(Wolfsburg, Roma pa sada i Hoffenheim)."