Tebi neće sigurno,čak i kad izvadiš napokon člansku,a nećeš,ubleho
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Ako ti misliš da bi ovi napravili neki iskorak da nije bilo korone, svaka ti čast. Pa ljudi uplatnice ne znaju ispuniti, o čemu pričamo. Predsjednik na birou bio dok ga nazor ne vratiše na poso...i takvi vode Želju. Gušo lopte krao. Memić dvije rečenice ne može sastaviti. Svi znamo, ali teško je priznati gdje smo, i kojim putem idemo...UBIPITAR je napisao/la: ↑24 okt 2020, 20:16Možeš li ti kući na ovom vaktu pandemije donijeti više nego dosad?VeteranSA je napisao/la: ↑24 okt 2020, 19:54Pa eto neka nam vrijeđaju inteligenciju onda. Predsjednik koji 100 maraka ne može donijeti u klub, trener koji je došao da nas unaprijedi u odnosu na one prije i kapiten koji prehoda utakmicu, i izvede 342 bezopasna prekida.LjoZee je napisao/la: ↑24 okt 2020, 19:50
Kako mislis kome?
Klub nije u njihovom vlasnistvu pa da nemaju ni prema bilo kome neku obavezu za transparentnoscu, otvorenom odnosu i slicno. Ako ti gubis kuci od dvije najlosije ekipe u ligi ili bar one koje su se u tom momentu nalazile na dnu tabele to je nemoguce da prodje samo sa "idemo dalje". Danas vidimo to i sa ovim bodom koji ne bi trebao biti los u normalnim okolnostima, ali jeste jer nama ne znaci nista apsolutno.
Postali smo veliki ljubitelji lika i djela pojedinaca, na raznim stranama. Zato i igramo ovako kako igramo.
Naravno da ne možeš.
Zasad je tako,i ja bih sretan bio da su došli oni igrači što su bili planirani,i bili bi jači,100%.
Desilo se što se desilo u svijetu,mi baš pogođeni tim stanjem,skupiti se,izvući maksimum,pa se sabrati na zimu,a garantujem ti da ćemo ući jači i kao klub i kao ekipa.
Ako misliš da trenutno može bolje,fino kupiš bijele maramice,odeš na stadion,mašeš pred upravom,mašeš na treningu,kapitenu,Amaru,šta da ti kažem.
Sa tobom Dzubure ne komuniciram,cim si se registrovao na forum da se branis sve je jasno...dohakat cemo vam to vam obecavam !
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
tatastrumf
- Kontakt:
Katastrofa, moj Amare karma je cudo dosao si na klupu da nam bude bolje i da osvojimo nesto a mi nikad goru.
Nema igra nema igraca nema akcija sigurno nije do nas navijaca vec do TEBE.
Ti si imao 4 prelazna roka sto ni jedan trener poslije rata nije imao i umjesto da imamo top ekipu mi nemamo jedno jedino j.ebeno krilo.
Doveo si sve metuzalema sto se moglo dovesti od Kosorica, Zeca, Alispahica i Stilica.
Prvi nikad nije bio kvalitet za nas klub, drugi povrijedjen vec godinu dana, treci spor i trom a kapiten citavu polusezonu samo seta i centrira nikome.
Do tebe je Amare sve je do tebe, sreca tvoja pa nema navijaca na tribinama jer bi davno cuo njihovo misljenje, dok ovako mi svoje frustracije lijecimo na tastaturama i klanjem izmedju sebe
Nema igra nema igraca nema akcija sigurno nije do nas navijaca vec do TEBE.
Ti si imao 4 prelazna roka sto ni jedan trener poslije rata nije imao i umjesto da imamo top ekipu mi nemamo jedno jedino j.ebeno krilo.
Doveo si sve metuzalema sto se moglo dovesti od Kosorica, Zeca, Alispahica i Stilica.
Prvi nikad nije bio kvalitet za nas klub, drugi povrijedjen vec godinu dana, treci spor i trom a kapiten citavu polusezonu samo seta i centrira nikome.
Do tebe je Amare sve je do tebe, sreca tvoja pa nema navijaca na tribinama jer bi davno cuo njihovo misljenje, dok ovako mi svoje frustracije lijecimo na tastaturama i klanjem izmedju sebe
Zamisli ti kakva je to ubleha,registruje se na forum a predsjednik kluba kakav je Zeljeznicar...svaki dan psuje mrtve na forumu ko mu lazno ne aplaudira....moj dzubure hocu reci ubipitare ....
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ma bruka bolan.
Jel' to nama treba biti vadiona što bi bar polovina ekipe Veleža mogla upast u naših prvih 11? Pa to je bruka ba!
Što kod njih Cvijanović, Brandao, Mulić, Radovac, Zeljković nemaju "loš dan" za razliku od našeg Štile kao "mađioničara" lige, preplaćenog Zeca, Lendrića, Juričića... sve mlohave kite koje nisu u stanju sa igračem više napraviti šansu, već se brane životom.
Amara volim ko Boga, ali šta on konta nakon još jedne titule komšija? Možemo se kolektivno svi baciti sa starog mosta dok smo još tu..
Jel' to nama treba biti vadiona što bi bar polovina ekipe Veleža mogla upast u naših prvih 11? Pa to je bruka ba!
Što kod njih Cvijanović, Brandao, Mulić, Radovac, Zeljković nemaju "loš dan" za razliku od našeg Štile kao "mađioničara" lige, preplaćenog Zeca, Lendrića, Juričića... sve mlohave kite koje nisu u stanju sa igračem više napraviti šansu, već se brane životom.
Amara volim ko Boga, ali šta on konta nakon još jedne titule komšija? Možemo se kolektivno svi baciti sa starog mosta dok smo još tu..
Ja mislim da je kuci do sada njima bod uzeo TC, sve ostalo su dobili. Malo prenosi ljude jer su bili u nizem rangu. Nije ovdje sporan bod kao bod sa toga stadiona. Dobra su oni ekipa. Tu u rangu svih iz vrha. Mozda samo ih zaebava kraca klupa u smislu nekih rjesenja i to je to.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Prvo ne znam što brojiš Karića i Pekića,kao i medicinsko osoblje,a drugo,opet su jeftiniji nego Kostići,Petrovići,Adžemi,Krčmarevići,njihovi pomoćnici i "sportski direktori"HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑24 okt 2020, 20:11Naš strucni štab:
1.Amar Osim
2.Almir Memic
3.Adnan Gušo
4.Adin Mulaosmanovic
5.Bakir Serbo
6.Nedim Covic
7.Anel Hidic
plus
8.Elvis Karic
9.Dino Pekic
plus
lekari i fizioterapeuti
Ukupno u strucnom štabu 14 ljudi.
Moj vidjenje našeg tima je:Gdje je puno baba kilava su djeca.
MIGRANTI iz METROPOLE!
-
BeHighirly
- Kontakt:
Pogođen tekst u srž.LjoZee je napisao/la: ↑24 okt 2020, 20:14Ako neko trazi odgovornost da preuzme neko to nije pljuvanje bilo koga. Ne trazi niko da Amar preuzme odgovornost zato sto mi igramo lijepo vec upravo suprotno. On bira igrace, zajedno sa svojim timom sklapa taktike i ostale stvari. Lose igramo, igraci pojedini se uzasno ponasaju na terenu. Asim Zec je nakon onakvog ponasanja na kraju prvog poluvremena trebao ostati u svlacionici, a nije. Semir je danas dobio zuti koji mu je drugi i sanse da propusti neku u ovom nizu je velika jer uzeo nesto prigovarati sudiji. Sinisa isto po obicaju zuti pa sve po spisku yebe sudiji. Ponasanje 0.
Amar kao da nema autoritet kakav je imao u prethodnim mandatima.
Previše igrača vodi kolo u ekipi, ako razumijete.
“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Prestanite pljuvati Amara i stavljati ga u isti rang sa ublehama iz uprave,molim vas ne radite to jer se iz tog razloga ovi iz uprave i bahate i kriju iza njega i registruju na forume.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Protiv Zrinjskog Štila klupa, Bekrić unutra.
Lendrić van, Zec u vrh napada.
Veseli i Zec po krilima.
Probaj nešto novo, čupaj, vuci, možda i izvučemo šta..
Lendrić van, Zec u vrh napada.
Veseli i Zec po krilima.
Probaj nešto novo, čupaj, vuci, možda i izvučemo šta..
Mustafu Mujezinovica su izubijali zivog, mislim da je sav modar je jedini nije pao na fore da bilo za sta se buni, nervira vec fura svoje naprijed da sta uradi.
moj dela misle da ce im ga svi popus.iti zbog kafe i dresa i da mogu raditi sta hoce
Nije problem bod iz Mostara naravno. Problem je izdanje naših pičića u tih 90 minuta, a posebno nakon isključenja, kao i 3 izmjene prema naprijed koje ništa nisu donijele.LjoZee je napisao/la: ↑24 okt 2020, 20:26Ja mislim da je kuci do sada njima bod uzeo TC, sve ostalo su dobili. Malo prenosi ljude jer su bili u nizem rangu. Nije ovdje sporan bod kao bod sa toga stadiona. Dobra su oni ekipa. Tu u rangu svih iz vrha. Mozda samo ih zaebava kraca klupa u smislu nekih rjesenja i to je to.
Da mi nismo imali pušiona protiv Krupe i Mladosti, ovaj bod bi bio ko kuća, na žalost ko zadnji amater prospeš tih 6 bodova, imaš tešku seriju, i uz sve ostale izazove svi smo razočarani i ogorčeni...
Mene samo zanima sta je s onim futbolom? Kad cemo gledati taj futbol? Ne pljujem, samo pitam!
Treba ko kad je bio Slavko trener, jedan trener da bude sve i pomocni trener i kondicioni trener i doktor i sef strucnog staba itd.LjoZee je napisao/la: ↑24 okt 2020, 20:17Ko Real jbtHapicaRadePaprica je napisao/la: ↑24 okt 2020, 20:11Naš strucni štab:
1.Amar Osim
2.Almir Memic
3.Adnan Gušo
4.Adin Mulaosmanovic
5.Bakir Serbo
6.Nedim Covic
7.Anel Hidic
plus
8.Elvis Karic
9.Dino Pekic
plus
lekari i fizioterapeuti
Ukupno u strucnom štabu 14 ljudi.
Moj vidjenje našeg tima je:Gdje je puno baba kilava su djeca.
Bespotrebna financijska obaveza klubu je ovoliki broj.
Mozemo diskutovati o strucnosti doktora koji su direktni krivci za mnoge povrede nasih igraca iz blize proslosti, mozemo diskutovati i o tome da li su Memic, Serbo itd dovoljno kvalitetni da budu na pozicijama na kojima su sad ali svaki klub na svijetu mora imati pomocne trenere, trenere golmana, doktore, fizioterapeute itd..
To je kad postanes bahat moj robinjo ,mislis da je najveci uspijeh u zivotu drkati Amaru **** i da te niko nece prozivati,bukvalno najveci uspijeh doticnih je sto su dobri sa Amarom pa se kriju iza njega,neko vrijeme im to i prolazilo ali dolaze ljudi pameti.Zato me nervira sto ljudi Amara stavljaju u isti kos sa njima pa samim tim se i ove ublehe pocnu bahatiti.Robust je napisao/la: ↑24 okt 2020, 20:33moj dela misle da ce im ga svi popus.iti zbog kafe i dresa i da mogu raditi sta hoce![]()
![]()
ovo je smijurija kad zijanimo svake sanse bice evropa je cilj ako dodje i ona u pitanju bice korona je kriva nema se para kako niko drugi u ligi ne kuka **** na krupa ne kuka na to a ovi kme kme
![]()
A za kukanje nemam rijeci,ocekujem ovih dana clanak kako doticni kuka.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Daleko od toga da sam ja mislio da Amar vodi racuna o svemu, ali s obzirom na igru ovaj broj pomocnih trenera i svega ostalog je veliki jer kako kazu u financijskoj krizi smo.Brkooo je napisao/la: ↑24 okt 2020, 20:34Treba ko kad je bio Slavko trener, jedan trener da bude sve i pomocni trener i kondicioni trener i doktor i sef strucnog staba itd.![]()
![]()
Mozemo diskutovati o strucnosti doktora koji su direktni krivci za mnoge povrede nasih igraca iz blize proslosti, mozemo diskutovati i o tome da li su Memic, Serbo itd dovoljno kvalitetni da budu na pozicijama na kojima su sad ali svaki klub na svijetu mora imati pomocne trenere, trenere golmana, doktore, fizioterapeute itd..
Druže ne pljujemo, ali možemo kritikovati ako nešto ne valja. A ne valja yebem mu miša. Ako ekipa slabo igra, taktički ne odgovori protivniku, ne može uzeti posjed sa igračem više i 3 svježa igrača, yebiga onda. Da ne pišemo ništa?
Bilo ga je vala prošle sezone više nego ikad,a biće i u buduće,a ti samo možeš pitati,kme kme
MIGRANTI iz METROPOLE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.