English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Kakva lopta Sigurdssona 

Slazem se, al' LP i City jednostavno ne idu skupa.
I prosle godine su bili glavni favoriti pa bez ispaljenog metka. Ja bih iskreno volio da dodju do finala jer znam da bi gledali spektakl. Samo sto do trofeja ne mogu, fali im taj kljucni momenat, iskustvo u LP, opet sam siguran da ce se naci neko ko ce ih izbacit.
- feniksptica
- Kontakt:
- Pensioner26
- Kontakt:
HahahaGoretzka je napisao/la: ↑10 feb 2021, 23:25Slazem se, al' LP i City jednostavno ne idu skupa.
I prosle godine su bili glavni favoriti pa bez ispaljenog metka. Ja bih iskreno volio da dodju do finala jer znam da bi gledali spektakl. Samo sto do trofeja ne mogu, fali im taj kljucni momenat, iskustvo u LP, opet sam siguran da ce se naci neko ko ce ih izbacit.
"We need to suffer. And we need to fight."
Sweet home AlabamaPensioner26 je napisao/la: ↑10 feb 2021, 23:34
Nije ni vrijeme ni mjesto ovome, ali ne znam gdje da postavim...Da li je moguće ovo u poštivanju nekog ugovora ?
Btw.sjajna utakmica.Bilo bi fer da 5:5 završi.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
ima audi kup ybg
Bem te sreco.Kad ne gledam utakmicu ovakav rezultat bude.Da sam gledao bilo bi na kraju 0-0 i u penal seriji jedva 2-1
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma svega mi i meni da je sestra dijete bi bilo blago retardirano.Brokula je napisao/la: ↑10 feb 2021, 23:55Sweet home AlabamaPensioner26 je napisao/la: ↑10 feb 2021, 23:34
Nije ni vrijeme ni mjesto ovome, ali ne znam gdje da postavim...Da li je moguće ovo u poštivanju nekog ugovora ?
Btw.sjajna utakmica.Bilo bi fer da 5:5 završi.
Kakav krš od ekipe je Totenhem, strašno.
Tu su negdje sa Arsenalom. Čak i onaj penal koji napraviše sinoć je podsjećao na Davida Luiza.
Kvota na City u subotu 1.30
Tu su negdje sa Arsenalom. Čak i onaj penal koji napraviše sinoć je podsjećao na Davida Luiza.
Kvota na City u subotu 1.30

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Guten Morgen,
Vrijeme je da iskihaju svu nafaku koju su imali.

4-IN-A-ROW
Ko bi rekao, portugalski šibicar izgubio "hokejaškim rezultatom".
I onda kad mu Son ili Kane fasuju ozljedu zbog koje će propustiti par mjeseci, svako će biti kriv osim njega. Uspio je produbiti Baleov urološki problem sa fudbalom, treba i to znati.
I onda kad mu Son ili Kane fasuju ozljedu zbog koje će propustiti par mjeseci, svako će biti kriv osim njega. Uspio je produbiti Baleov urološki problem sa fudbalom, treba i to znati.

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nadam se više od 10cm
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Sta napravise od ovakve masinerije. Moguce da gosn O’Driscoll primjenjuje metode alternativne medicine.Thomas Partey started his professional career in 2013/14 and has played over 280 games for on the club and international level ever since.
Incredibly, the 27-year-old has missed just 6 games (29 days) duy to injuries throghout his career.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
FA Cup quarter-final
Barnsley/Chelsea v Sheffield United
Leicester v Manchester United
Bournemouth v Southampton
Everton v Manchester City
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Patrice_Evra_3 je napisao/la: ↑11 feb 2021, 21:04FA Cup quarter-final
Chelsea v Sheffield United
Leicester v Manchester United
Bournemouth v Southampton
Everton v Manchester City

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.