Meni se vaša parola svidjela
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
POD: NK Široki Brijeg ako ne griješim. Ja bxdalu ne tražim ona nađe mene.Alpasinac je napisao/la:Ma ti si balavac koji nema osam razreda osnovne škole. Hajde ne citiraj me više i produži. Da bi se raspravljao sa budalom moraš se spustiti na njegov nivo, a to je već njegov teren. Tako damaxmore je napisao/la:hehe ni blizu, imam ja život i pored širokog, puno bitniji. Nego ne mogu da ne primijetim. Impresivna posjeta mora se priznati. Ne mogu svima odgovoriti, vidiš kako je ovaj anypitar nervozan a ti mene prozivaš. any vidim da je puno do vrhaAlpasinac je napisao/la:Što si nervozan![]()
![]()
. Što je, je duga je parola , nisam mozda trebao biti grub toliko.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
Katolifiliju treba pustiti da umre u hibernaciji:
http://www.transfermarkt.co.uk/nk-sirok ... erein/1242
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Slažem se samo nam dozvoli ponovno da uđemo u hibernaciju i napusti nas.High je napisao/la:Katolifiliju treba pustiti da umre u hibernaciji:
Široki . Brate samo Široki!
Lištica
Lištica
Greske na Transfermarktu, gdje je Hrvatska zastava kod Juricica, Loncara, Brekala, Barisica?
Protiv Capljine u srijedu na Blatu
Protiv Capljine u srijedu na Blatu
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Umirem od smijeha
...
Zna li netko tocno kad ce Panzda nazad na travnjak?
...
Zna li netko tocno kad ce Panzda nazad na travnjak?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ma preskocili vas ko plitak potok

Jeste ovo drugu postavu poslali ili...
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Kada će Široki Brijeg imati normalne uvjete za igru u Premier Ligi Bosne i Hercegovine ?
Široki Brijeg igra u Premier Ligi sam protiv svih i nema ravnopravne uvjete kao sve ostale ekipe.Široki nevoli nitko Bošnjaci,Srbi i takozvani Mostarski Hrvati i naravno sudačka organizacija.
Imam osjećaj da je Barcelona danas igrala na Koševu gdje se protiv vas sudi sve dok za vas ništa nebi izborila bolji rezultat od poraza.
Na domaćem terenu za ljude u crnom Široki je gost a za to takozvani Jakupovići dobivaju nagradu da sudu Evropske utakmice.
Dolaze nove utakmice i nove krađe protiv Želje kući i pogotovu protiv Zrinjskog u Mostaru.
Navijači Širokog pripremite se za nove krađe dolaze uskoro.
Autor:Portal1x2
Široki Brijeg igra u Premier Ligi sam protiv svih i nema ravnopravne uvjete kao sve ostale ekipe.Široki nevoli nitko Bošnjaci,Srbi i takozvani Mostarski Hrvati i naravno sudačka organizacija.
Imam osjećaj da je Barcelona danas igrala na Koševu gdje se protiv vas sudi sve dok za vas ništa nebi izborila bolji rezultat od poraza.
Na domaćem terenu za ljude u crnom Široki je gost a za to takozvani Jakupovići dobivaju nagradu da sudu Evropske utakmice.
Dolaze nove utakmice i nove krađe protiv Želje kući i pogotovu protiv Zrinjskog u Mostaru.
Ovo postaje smijesno. Pobijedili minimalno a provociraju.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Jadni vi, covjek bi rekao svijet se urotio protiv vas i nikad nista niste osvojili.modric je napisao/la:Kada će Široki Brijeg imati normalne uvjete za igru u Premier Ligi Bosne i Hercegovine ?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- primasquadra
- Kontakt:
vi ste bolji i veći hrvati od "mostarskih" hrvata
zapeli ste ko i velež u nekim drugim vremenima ali velež mi je draži od vas 
Za mene je Velež jedini klub u Mostaru.primasquadra je napisao/la:vi ste bolji i veći hrvati od "mostarskih" hrvatazapeli ste ko i velež u nekim drugim vremenima ali velež mi je draži od vas
Nemoj se sikirati, ja sam vam fino rekao da je Tan kupio cijelu ligumodric je napisao/la:Kada će Široki Brijeg imati normalne uvjete za igru u Premier Ligi Bosne i Hercegovine ?
-
jurisicduska
- Kontakt:
Mojne o suđenju, čist penal nije svirao, gol regularan nam poništio i ti opet o suđenju... Problem čestitati??? Imaju video dokazi za oboje a i slike... Ako ti nešto ne bude jasno ja ću ti objasniti.
Vi ste bolesnici jadni.jurisicduska je napisao/la:Mojne o suđenju, čist penal nije svirao, gol regularan nam poništio i ti opet o suđenju... Problem čestitati??? Imaju video dokazi za oboje a i slike... Ako ti nešto ne bude jasno ja ću ti objasniti.
Imate li kakvog novog trenera u steku. Kakav je ono Justin Biber, old white edition. 
1946
-
jurisicduska
- Kontakt:
5 igrača ispred čovjeka offsajd i poništen gol.A o penalu je bespredmetno govoriti, rukama je uhvatio lik, ne jednom nego sa obje ruke.. Šta je laže slika?? Šššššššš!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Je li ovo okrsaj Boban - Kraljevic kao nekad izmedju ovih Hercegovaca.
Sta reci, iskreno razocaran sam vasom ekipom. Po imenima na papiru ste najveci favoriti za titulu uz nas, a na terenu ste dosta blijedo izgledali. Jednostavno smo vas pregazili i minimalni poraz je za vas danas maksimalno sto se moglo izvuci.
Penal je bio, gol je regularan, tako da je suvisno da vi pricate o sudjenju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sta reci, iskreno razocaran sam vasom ekipom. Po imenima na papiru ste najveci favoriti za titulu uz nas, a na terenu ste dosta blijedo izgledali. Jednostavno smo vas pregazili i minimalni poraz je za vas danas maksimalno sto se moglo izvuci.
Penal je bio, gol je regularan, tako da je suvisno da vi pricate o sudjenju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.