Kako je krenulo Vladan će direktno zamjeniti Prcea na lijevom bekusamo_lijevo je napisao/la:Loncar na posudbi u Granollersu od naredne sezone.

Moderator/ica: Pasha
Kako je krenulo Vladan će direktno zamjeniti Prcea na lijevom bekusamo_lijevo je napisao/la:Loncar na posudbi u Granollersu od naredne sezone.
Ma kakav on. Cekaj ove iz Ljubuskog da ti oni objasne kakav je to promasaj od igraca.Raonffa je napisao/la:Kako je krenulo Vladan će direktno zamjeniti Prcea na lijevom bekusamo_lijevo je napisao/la:Loncar na posudbi u Granollersu od naredne sezone.
Imamo mi do Vladana bekova, nista lose o momku. Halilbegovic, Cickusic? To su nekako isprobani igraci i iskusniji, guranje Loncara u vatru bi bilo previse.. Ali da zasluzuje poziv, barem tipa siri spisak, jest sigurnoRaonffa je napisao/la:Kako je krenulo Vladan će direktno zamjeniti Prcea na lijevom bekusamo_lijevo je napisao/la:Loncar na posudbi u Granollersu od naredne sezone.
A Faruk je već više haman star a i nekako mi je njegov peak prošao prije dvije, tri godine kada je i igrao možda najbolji rukomet i kada je zaslužio da mu se da neka uloga u reprezentaciji a ne da puni roster i da dobija minute u nebitnim utakmicama. Svakako da može ponuditi nešto reprezentaciji al' gledajući neku budućnost više će nam se dugoročno isplatiti Lončar nego Halilbegović. Mada ja sam to više onako pretpostavljao za Vladana i reprezentaciju, treba njemu jedna sezona na jakom seniorskom nivou (nadam se u Granoljersu dogodine) pa onda možemo pričati i o mijenjanju Prcea.shaman7 je napisao/la:Imamo mi do Vladana bekova, nista lose o momku. Halilbegovic, Cickusic? To su nekako isprobani igraci i iskusniji, guranje Loncara u vatru bi bilo previse.. Ali da zasluzuje poziv, barem tipa siri spisak, jest sigurnoRaonffa je napisao/la:Kako je krenulo Vladan će direktno zamjeniti Prcea na lijevom bekusamo_lijevo je napisao/la:Loncar na posudbi u Granollersu od naredne sezone.
A mogu vam reci i da je kadetski rep Kreso kroz 2 treninga pokazao sta zna i dobro "zabrinuo" Markovica. Pratio ga je covjek kroz citav trening, kako radi i sta. Ali ipak mislim da je rano za njega i da ima jos "fore"
E taj, taj, bili bi prvaci Evropelegenda reala je napisao/la:Valero RiveraVirtu4l je napisao/la:Ne vidim da ovi koji su godinama tjerali Markovića daju svoje prijedloge za novog selektora.
Ogroman im je to hendikep, Nilsson je već potpisao za Kiel i to je jedna briga manje za nas. On je imao potpunu slobodu u igri i sad su već poprilično osakaćeni na bekovskim pozicijama, od top igrača ostali su samo na Jakobssonu na desnom beku. Jakobsson je bio najbolji desni bek prošlog prvenstva.shaman7 je napisao/la:Za mene je to oslabljenje sto se tice njih. Bas gledam jutros njegove klipove, ubi momakRokoko87 je napisao/la:@shaman Jeste, on im je prvi lijevi bek.
Mislim da je realno očekivati da ovo budu zadnje kvalifikacije eventualno svijetsko za Terzića i Prcea,njima se duboko zahvaliti za sve sto su uradili i dali ovoj reprezentaciji i obavezno im ponuditi neku od funkcija u savezu sto Enid ja mislim i planira,dvije ljudske gromade su to zaslužile!!!shaman7 je napisao/la:Ne znam ko ce biti selektor, ali u reprezentaciji ocekujem da vidim Halilbegovica, Toromanovica, Adama Savica, Cickusica, Hasu Cosica (lijevo krilo nam je katastrofalno), kao i da se provjeri Vrazalic koliko moze dati za ovu rep jer mi ova dvojica momaka ne ulijevaju povjerenje. Ocekujem vecu minutazu Pericu (ako je nije zasluzio nakon svjetskog, onda su on i selektor u nekoj svadji sigurno)..
Zdenko Grbavac? Noka Serdarusic ? Bilal Suman?
Golman Peđa Dejanović i bek Nemanja Bezbradica izborili su povratak u rukometnu Asobal ligu Španije. Njihova Bidasoa Irun je u na svom terenu pobeđila Zamoru sa 25:21 i tako se vratila u elitno društvo u Španiji.
Bivši golman đobojske Sloge Peđa Dejanović je proglašen za junaka plej-ofa, a u poslednjoj utakmici imao je 13 odbrana i sa pravom je proglašen za najboljeg na završnom turniru za popunu Lige. On je u polufmalu protiv Sjudad Reala u pobedi (19:15) imao čak 19 odbrana.
Nakon pobede u Irunu je organizovao veliko slavlje, a dobojski golman je dobio najveće ovacije navijača.
Prije bi rekao da smo mi slabiji. Sanse su nam evo povecane jer ce im faliti 4 igraca u prvoj utakmici ali svejedno su velesila i veliki favorit u odnosu na nas.LAPAZ je napisao/la:Ja u zadnje vrijeme slabo pratim rukomet jer nisam ljubitelj "strimova", a na televiziji ga slabo ima. Kakve su nam sanse sa svedima, kada uporedite Island koje smo izbacili i Svedsku, jel mnogo Svedska kvalitetnija od tadasnjeg Islanda?
HvalaMortemHz je napisao/la:Prije bi rekao da smo mi slabiji. Sanse su nam evo povecane jer ce im faliti 4 igraca u prvoj utakmici ali svejedno su velesila i veliki favorit u odnosu na nas.LAPAZ je napisao/la:Ja u zadnje vrijeme slabo pratim rukomet jer nisam ljubitelj "strimova", a na televiziji ga slabo ima. Kakve su nam sanse sa svedima, kada uporedite Island koje smo izbacili i Svedsku, jel mnogo Svedska kvalitetnija od tadasnjeg Islanda?
Jesi se slucajno sjetio pitati koliko je ulaznica otprilike otislo? Meni frajer rece 30 se prodalo kad sam ja isao da kupim.KEC je napisao/la:
Nisam vala al gledajuci u ostatak karti kolko je ostalo moze jos pola sarajeva uzet kartuMortemHz je napisao/la:Jesi se slucajno sjetio pitati koliko je ulaznica otprilike otislo? Meni frajer rece 30 se prodalo kad sam ja isao da kupim.KEC je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.