FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

zamorano1plus8
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la zamorano1plus8 » 28 okt 2017, 18:25

tuzlak1987 je napisao/la:Ma de ba zar je Vlado kriv sto uprava Efendicu ponudi 800 KM, ne moze da se dogovori sa Stjepanovicem dva mjeseca, sto puste Subica i ne kontaktiraju ga jer su im visoka primanja, sto ih izlevati Zec sa sporazumom, sto im Kojic skrene do Tuzle, sto nije dobio niti jedne prve opcije, sto mu kao rezerve dovedu Salihovica i Jahica.

Bilo je 10 igraca sto bi ih on ostavio ili doveo ali ih nije dobio. Isto kao sto ih ni Petrovic nece dobiti.
sve to stoji sto si napisao, ne skidam ni sekundu krivnje s uprave, ali iskreno i losa selekcija pojacanja je odradjeno
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 okt 2017, 18:30

Gdje su grobari Slobode,zavukli se u rupe,jel opet cekaju premije ili javni istup clana UO ??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 okt 2017, 18:31

Od kada je Mujkanovic u klubu:
-13 pobjeda
-10 remija
-18 poraza

Od prvog januara ove godine: 8 pobjeda, 5 remija.
Znaci u 10 mjeseci 8 pobjeda ukljucujuci i utakmice protiv Azota i Gracanice.

Ligasku utakmicu ove godine dobijemo svakih mjesec i pol.
Sa onom Azmirovom ekipom na jesen jedan ili dva poraza, od tada 16-17 poraza nakon prvog odradjenog prelaznog roka.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 28 okt 2017, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 28 okt 2017, 18:34

Mujkanovć treba da da ostavku i da se povuče iz Slobode u potpunosti.Njega igrači bojkotuju.Zar nam treba sad još jedan poraz na Tušnju pa da on i onaj koji ga je postavio shvate da ovako ne ide.Ovo bi morao da prihvati faraon i da se okani trdoglavosti.Hitno ,Vandredna skupština i ponovo odbor za hitnost.Znam da svi bježe od vruće stolice. I to nije fer.Mi ulaziomo u teško stanje iz kojeg nećemo lako izaći.Ono što se dešava na terenu posjedica je stanja u rukovodstvu kluba.Mislim na oba kluba ,i FK Sloboda i OP" FK Sloboda1919".Generalni Direktor mora se postaviti, pa makar V.D.
Ja volim FK Tuzla City

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 okt 2017, 18:40

Mujkanovic Senad mora dati ostavku! Rijesenje se mora traziti sto prije. Ne smije se cekati vise ni dana. Evo i ja danas cujem da igraci bojkotuju upravu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 28 okt 2017, 18:43

Probisvjet je napisao/la:Mujkanovic Senad mora dati ostavku! Rijesenje se mora traziti sto prije. Ne smije se cekati vise ni dana. Evo i ja danas cujem da igraci bojkotuju upravu.
Igraci ako bojkotuju upravu pošutati sve.
A Senad treba da ide. Ali svi do jednog clanovi skupštine treba da idu. Znaci svi.Nisu ugradili obavezu sazivanja skupštine. Dajte svi ostavke i ciao. Pokazite makar sekundu moralne odgovornosti.
& $ ?

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 okt 2017, 18:53

Kakav bojkot ako im se sve uredno placa??

Ova uprava treba da ode,nista dobro nidu donijeli,vec su je unazadili za narednih 10 godina..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 okt 2017, 19:01

Ma kakva bolan skupstina....pa sta je vama ljudi....ko je jednom bio na toj smijuriji zna o cemu je riječ....pa u toj skupštini pola ljudi i ne zna da su tu....druga polovica su marionete instalirane za dizanje ruke da bi kao sve bilo zakonski... cast izuzecima...pa jedino recimo Suljo zna nabrojati 7,8 igraca Slobode....ja vam se kunem a evo nek' potvrdi ovdje neko ako je bio na nekoj skupstini da ljudi VEZE sa Slobodom nemaju....pa ne znaju ljudi sa kim Sloboda za vikend igra led te j e b o a odlučuju o sudbini KLUBA.....ja kad sam prvi put otisao u nevjerici sam bio....s j e b o se totalno....dal je moguće da ovi ljudi brinu o Slobodi...kasnije se naviknes , doduse....ovo sve govorim da se ne hvatate i uzdate puno u famoznu skupstinu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 okt 2017, 19:03

staragarda je napisao/la:Ma kakva bolan skupstina....pa sta je vama ljudi....ko je jednom bio na toj smijuriji zna o cemu je riječ....pa u toj skupštini pola ljudi i ne zna da su tu....druga polovica su marionete instalirane za dizanje ruke da bi kao sve bilo zakonski... cast izuzecima...pa jedino recimo Suljo zna nabrojati 7,8 igraca Slobode....ja vam se kunem a evo nek' potvrdi ovdje neko ako je bio na nekoj skupstini da ljudi VEZE sa Slobodom nemaju....pa ne znaju ljudi sa kim Sloboda za vikend igra led te j e b o a odlučuju o sudbini KLUBA.....ja kad sam prvi put otisao u nevjerici sam bio....s j e b o se totalno....dal je moguće da ovi ljudi brinu o Slobodi...kasnije se naviknes , doduse....ovo sve govorim da se ne hvatate i uzdate puno u famoznu skupstinu
Ma nema sanse da skupstina bilo sto ucini. Mogu nabrojati par ljudi koji su navijaci slobodasi, a ostalo instalirano zna se od koga.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 28 okt 2017, 19:06

Igraci nek j.ebu sebi mater ako bojkotuju a imaju plate na koje su usput oni pristali..inace pojacanja sve do jednog profulana,vratio se Krpic pa nista,Ignjatovic stvarno prelos igrac,ove ostale koje su doveli samo da popune broj a igraju nebi puno komentarisao,da bi to uspjelo moras ovamo imati puno bolje igrace a ne mladog golmana koji se tek uci PL i isto tako desnog beka..Pojedinci se izgleda ususkali ugovorima i boli ih briga..eto ne valja aplauz protiv Celika za onu partiju a ne dotice ih ni ovo prozivanje sa tribina..ne znam,tesko je biti pametan,ako ima neko ko je voljan preuzeti poziciju predsjednika Slobode i odraditi to tiho do kraja sezone nek odradi,ako ce doci opet neki kabadahija tipa ovoga nek ne dolazi,jednog vec imamo..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 28 okt 2017, 19:14

Ma plodim ja njima uzu i siru pirodicu/familiju grupno svim pojedincima i frakcijama koji se preko FK Sloboda igraju raznih politicko-ekonomsko-kriminalnih igrica !!!
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 okt 2017, 19:23

Klub nece moci dovesti nista bolje ni na zimu. Klupska kasa je prazna. Bolji igraci nece doci za ove pare sto ovi sada igraju. Slobodi je potrebna inekcija od 300.000 do 400.000KM da bi izgurali ovo do kraja i ostali. Ko ce to namaknuti? Ovaj UO nema sanse jer nemaju taj kapacitet.
Ako se neko ne pojavi sprema nam se 2012 i sto je najgore ostacemo sa manjkom igraca. Vec neki idu na zimu, sa razlogom jer im karijera ovdje i sa ovim UO samo nazaduje. Bojim se totalnog rasula. Samo da ovi odustanu sto prije od lazi i podmetanja jer nas to ne vodi nigdje, da shvate da nisu za Slobode i da odstupe.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 okt 2017, 19:27

Ta skupstina je zastario i pregazen model....oni JEDVA kvorum skupe....natezu,zovu ljude mobitelima da dodju na pola skupstine....ljudi veze nemaju ni da ima skupština ni sta se usvaja....pa tim likovima kad bi rekao da je 50 maraka mjesto u skupstini svi do jednoga bi se odjavili momentalno....pa Husic im se jednom ismijao posteno...kae,eto vi skupstinari de mi recite koliko vas sezonsku kartu ima.... odgovor vjerovatno predpostavljate....a od nekih ne mozes do rijeci doci....puna usta Slobode...ima tu 4-5 Slobodasa tipa ljoSu, Asim al nemaju oni moc nikakvu...tu dodje Kurevic il' Lakic ispred Grada i drzi im predavanje...svi sute, naravno....i tako,ruke se dizu....tu skupstinu UKINUTI,M O M E N T A L N O
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 okt 2017, 19:37

Sta kaze Mujkanovic? Dosao iz inata da syebe klub. :lol: :lol: :lol: :lol:

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 28 okt 2017, 19:37

staragarda je napisao/la:Ta skupstina je zastario i pregazen model....oni JEDVA kvorum skupe....natezu,zovu ljude mobitelima da dodju na pola skupstine....ljudi veze nemaju ni da ima skupština ni sta se usvaja....pa tim likovima kad bi rekao da je 50 maraka mjesto u skupstini svi do jednoga bi se odjavili momentalno....pa Husic im se jednom ismijao posteno...kae,eto vi skupstinari se mi recite koliko vas sezonsku kartu ima.... odgovor vjerovatno predpostavljate....ima tu 4-5 Slobodasa mtipa ljoSu, Asim al nemaju oni moc nikakvu...tu dodje Kurevic il' Lakic ispred Grada i drzi im predavanje...svi sute, naravno....i tako,ruke se dizu....tu skupstinu UKINUTI,M O M E N T A L N O
Pa to i govorim. Svi se vode tu, dodzu, prde a vrijednost rijeci nikakva. Ali eto u ovakvim trenutcima se pojavi prilika da ustane vas 30 ili koliko ih vec ima u skupstini i kaze mi evo necemo smatramo da je sve lose i vozdra.
Sto se mene licno tice Fudo iz Zenice je kralj. A ni likovima kojima komentarisu na pdf Celika ne fali ni sekunda sa argumentima i idejama.
Kod nas sve go poltron, liziguz koji svako rjesenje vidi u budzetu. Ama jarane od budzeta nema nista.
& $ ?

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 28 okt 2017, 19:38

E moj SARSe koji si ti lik, za ne povjerovati. Jadna je zemlja koja je tebe primila.

Bravo momci, jamo snimijt jedan video, liga je naša!!! Titula ale ale!! Il tako nešto!
Senčo premiraj! Valja večeras Kod Tome!

Probisvjet je napisao/la:Odem na utakmicu nadajuci se necemu. Fuj! Gadost, ogavno, iritirajuce, smrdljivo... Vikend upropasti. Vise NE na utakmice Slobode dok ova garnitura grobara ne ode. Poslije toliko godina mi istinski ogadise odlazak na utakmicu.
Ovaj UO ne treba ni pominjati. Svima je jasno i vidljivo sta su uradili od kluba. Znao sam od kako su dosli ali je tinjala mrva nade da ne mogu ispasti, medjutim to je sada realnost.
Oni koji vjeruju Senadu Mujkanovicu i borbi za titulu sampiona neka idu i slave ali bez mene. Ja cu sacekati neka bolja vremena sa nkima drugim u upravi, a bolja ce biti sa bilo kim drugim nego sa ovim prevarantima.
Lazovi su nam unistili klub koji je poceo da staje na svoje noge. Jasmine Imamovicu bujrum na tribinu i podrzi ovo svoje kukavcije jaje koje si podmetnuo tuzlacima.
Do nekih boljih vremena Tusnju i gostovanju adio! :salut:
Što lažeš, otići ćeš odmah na sljedeću...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 okt 2017, 19:50

wobly92 je napisao/la:E moj SARSe koji si ti lik, za ne povjerovati. Jadna je zemlja koja je tebe primila.

Bravo momci, jamo snimijt jedan video, liga je naša!!! Titula ale ale!! Il tako nešto!
Senčo premiraj! Valja večeras Kod Tome!

Probisvjet je napisao/la:Odem na utakmicu nadajuci se necemu. Fuj! Gadost, ogavno, iritirajuce, smrdljivo... Vikend upropasti. Vise NE na utakmice Slobode dok ova garnitura grobara ne ode. Poslije toliko godina mi istinski ogadise odlazak na utakmicu.
Ovaj UO ne treba ni pominjati. Svima je jasno i vidljivo sta su uradili od kluba. Znao sam od kako su dosli ali je tinjala mrva nade da ne mogu ispasti, medjutim to je sada realnost.
Oni koji vjeruju Senadu Mujkanovicu i borbi za titulu sampiona neka idu i slave ali bez mene. Ja cu sacekati neka bolja vremena sa nkima drugim u upravi, a bolja ce biti sa bilo kim drugim nego sa ovim prevarantima.
Lazovi su nam unistili klub koji je poceo da staje na svoje noge. Jasmine Imamovicu bujrum na tribinu i podrzi ovo svoje kukavcije jaje koje si podmetnuo tuzlacima.
Do nekih boljih vremena Tusnju i gostovanju adio! :salut:
Što lažeš, otići ćeš odmah na sljedeću...
Ne lazem. Nemam vise viska zivaca da trosim na cirkus koji su napravili predcednik i ovi ublehasi. :salut:
Sutra lagano na utakmicu i opusteno. :salut:

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 28 okt 2017, 19:54

Slobodas je napisao/la:Ma plodim ja njima uzu i siru pirodicu/familiju grupno svim pojedincima i frakcijama koji se preko FK Sloboda igraju raznih politicko-ekonomsko-kriminalnih igrica !!!
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Bravo kralju. Apsolutno se slazem
& $ ?

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 28 okt 2017, 19:54

Na zimu ova garnitura sigurno neće ostati. Ili će babuka pomoći pa da se dovedeu bolji igrači koji će osigurati opstanak i EVENTUALNO pokušati kroz kup nešto, do njegovog eventualnog dolaska, ili će se rasuti i ovo, i doći neki još anonimniji, i mnooogo polovniji igrači...što ne mora značiti da bi bili gori od ovih. Imam osjećaj da bi se, kao i kod Čelika prošlih sezona, borili da se dokažu preko Slboode i odu negdje i uzmu pare.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 28 okt 2017, 19:59

slika

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: meecko, prisonbreak, schalke i 12 gostiju.