FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- bayern4ever
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
0:1
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Možda si ipak treb'o provocirati.Klare je napisao/la:Ovaj put sam rizikovao i nisam išao tamo da provociramMonolog je napisao/la:Prije svega da kažem ovo:"Kad god @Klare ode na Manchesterovu temu i provocira, tada Bayern pobijedi svog protivnika(Wolfsburg, Roma pa sada i Hoffenheim).", pa šta bude. Međutim ako se ispostavi danas ovo tačnim, mogao bih ja opet do narednog kola malo vatre da potpalim na temi Manchestera.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- amel10071988
- Kontakt:
OJ odbrane majko mila

Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
Klose poluspic

Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Opet Bayern i Schalke gube, i to oba2 tima sa rezultatom 0:1 od 15. minute.
100% sportski i krajnje opušten potpis
- amel10071988
- Kontakt:
i oba ce na kraju pobijeditiRiNo je napisao/la:Opet Bayern i Schalke gube, i to oba2 tima sa rezultatom 0:1 od 15. minute.
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
oba osim bayerna.amel10071988 je napisao/la:i oba ce na kraju pobijeditiRiNo je napisao/la:Opet Bayern i Schalke gube, i to oba2 tima sa rezultatom 0:1 od 15. minute.![]()
![]()
- amel10071988
- Kontakt:
mozda osim salkea koji gubi vec 0-2Wolverine je napisao/la:oba osim bayerna.amel10071988 je napisao/la:i oba ce na kraju pobijeditiRiNo je napisao/la:Opet Bayern i Schalke gube, i to oba2 tima sa rezultatom 0:1 od 15. minute.![]()
![]()
- Principatus
- Kontakt:
Mainz je nevjerovatan.
To sto se desava kod Schalke je isto za ne ponevjerovati, ova sezona Bundeslige bi mogla biti veoma, veoma interesantna. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- amel10071988
- Kontakt:
gggggggggoooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllll
dobro onda kompromis, oba osim bayerna i shalkeaamel10071988 je napisao/la: mozda osim salkea koji gubi vec 0-2
nego, salu na stranu. kako sam se slatko nasmijo kad sam vidio da mainz vodi. ne zato sto mrzim bayern i drago mi sto gube, vec mi je jednostavno bilo smjesno sta radi taj mainz
gdje je onaj što je branio Pranjića i Buyten-a xD
a Olicu treba striktno dati da samo vrsi pritisak a neka se on mani tih makazica i ostali gluposti
vala po igri nismo zasluzili da izjednačimo ...
a Olicu treba striktno dati da samo vrsi pritisak a neka se on mani tih makazica i ostali gluposti
vala po igri nismo zasluzili da izjednačimo ...
Koji ste vi luckeri sa ovim kasnim golovima... nadam se da necete zabiti jos jedan oko 85-90+, u ovoj i u narednim utakmicama XD
- bayern4ever
- Kontakt:
ZnanjeBrnjoo je napisao/la:Koji ste vi luckeri sa ovim kasnim golovima... nadam se da necete zabiti jos jedan oko 85-90+, u ovoj i u narednim utakmicama XD
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- bayern4ever
- Kontakt:
Ne treba nam tvoje misljenje a pogotovo tvoji smajlici **** u skokovima.Esii TM87 je napisao/la:vi ste qrac ekipa
- bayern4ever
- Kontakt:
losa igra katastrofa.. 
igra jad i čemer...a henesu u rumenigeu ne trebaju pojacanja picka im materina ona skrta 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
1:2 .. Szalai
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.