FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
SudoHusika
- Kontakt:
-
SudoHusika
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ja bih te zamolio da ne pišeš ovakve gluposti buraz.
Željezničar za život cijeli!
Stvarno volimo da poletimo bez ikakve potrebe. Toliko je posla pred nama, ništa još zvanično se nije desilo, pa i kad se desi, neke stvari jednostavno ne mogu preko noći.
-
SudoHusika
- Kontakt:
Lično bih potpisao 3 godine vođenja adekvatnih procesa i onda uključivanje u borbu za trofeje nego onaj krkanluk naš "dajjjj sad sve i odmah..."Dejan1921 je napisao/la: ↑29 apr 2022, 18:48Stvarno volimo da poletimo bez ikakve potrebe. Toliko je posla pred nama, ništa još zvanično se nije desilo, pa i kad se desi, neke stvari jednostavno ne mogu preko noći.
Znamo iz ličnog iskustva kako to obično završi.
Željezničar za život cijeli!
Izlazak u Evropu iduće godine bi bio odličan uspjeh. I da se krene u reorganizaciju omladinskog pogona i kluba generalno. Ljudi izgleda i dalje poslije svega što se moglo i na zvaničnoj stranici pročitati ne razumiju u kakvom smo mi stanju trenutno.SudoHusika je napisao/la: ↑29 apr 2022, 18:49Lično bih potpisao 3 godine vođenja adekvatnih procesa i onda uključivanje u borbu za trofeje nego onaj krkanluk naš "dajjjj sad sve i odmah..."
I ja bas ovako razmisljam.Dejan1921 je napisao/la: ↑29 apr 2022, 18:53Izlazak u Evropu iduće godine bi bio odličan uspjeh. I da se krene u reorganizaciju omladinskog pogona i kluba generalno. Ljudi izgleda i dalje poslije svega što se moglo i na zvaničnoj stranici pročitati ne razumiju u kakvom smo mi stanju trenutno.SudoHusika je napisao/la: ↑29 apr 2022, 18:49Lično bih potpisao 3 godine vođenja adekvatnih procesa i onda uključivanje u borbu za trofeje nego onaj krkanluk naš "dajjjj sad sve i odmah..."
Idemo braco jako od sad. Spremanje za osvajanje ove kukuruz lige je obaveza svakog koji bude u klub.
Samo titula i to pod obavezno,to se misli na borbu svakako pa šta Bog da. To jeste napraviti tim za borbu i napad na titulu.
Samo titula i to pod obavezno,to se misli na borbu svakako pa šta Bog da. To jeste napraviti tim za borbu i napad na titulu.
Hajde ba ne loži raju bezze. Korak po korak, prvo postaviti stvari kako treba, krenuti sa finansijskim oporavkom, organizacionom napretku, rastjerati neznalice iz OP, posložiti ga ponovo kako treba, kvalitetno raditi sa djecom. Postaviti UO i NO, sportskog direktora, trenera, posložiti ekipu. Posla ko u priči.
A nova sezona počinje za mjesec i po dana....a nama nosioci igre zna se ko...kakva titula ba. Europa bi bila iznad očekivanja.
A nova sezona počinje za mjesec i po dana....a nama nosioci igre zna se ko...kakva titula ba. Europa bi bila iznad očekivanja.
- manijacikonjic87
- Kontakt:
sto sta fali.. cega se sve ovdje nagledamo ovo moje samo svrstas u sajns fikšn izjavu i normala
Mi smo Željini, Željo je naš !
- manijacikonjic87
- Kontakt:
zar ste stvarno pomislili da je ovaj moj post bio ozbiljan
prvi ja sam svjestan da ne ide sve preko noci i da treba vremena za sve naravno.. korak po korak.. a ovo moje prethodno nek citaju dusmani pa nek proradi koji čir 
Mi smo Željini, Željo je naš !
Bez obzira sto smo dobili licencu za narednu sezonu bice dobro ako je pocnemo - to je trenutno primarni cilj samo sto niko iz uprave nece izaci sa time javno.
Ali badava pisati kad ce na ljeto tokom pauze dezurne forumske lude takozvani insajderi da furaju i najavljuju sve i svasta
, loze sebe i druge pogresno. Sve to dok se pirpreme objavljaju nedaleko od Sarajeva na nekim pasnjacima jer tako buđet diktira.
Ali badava pisati kad ce na ljeto tokom pauze dezurne forumske lude takozvani insajderi da furaju i najavljuju sve i svasta
Mjau !
I sta je problem sto se pripreme obavljaju nedaleko od Sarajeva? Bile su u Antaliji pa kurko, ne prdi stalno. Nabijem i tebe i onog ko te salje da vazda neke gluposti i sranja pisesMachak je napisao/la: ↑29 apr 2022, 22:06Bez obzira sto smo dobili licencu za narednu sezonu bice dobro ako je pocnemo - to je trenutno primarni cilj samo sto niko iz uprave nece izaci sa time javno.
Ali badava pisati kad ce na ljeto tokom pauze dezurne forumske lude takozvani insajderi da furaju i najavljuju sve i svasta, loze sebe i druge pogresno. Sve to dok se pirpreme objavljaju nedaleko od Sarajeva na nekim pasnjacima jer tako buđet diktira.
Balerine sa lavora odradile pripreme u Sloveniji a mi u Livnu pa zamalo da uzememo duplu. Zato ta priča ne pije vode o pripremama.
A uostalom šta znače pripreme na dobrim terenima kad se nakon priprema vraćaš na ove oranice?
A uostalom šta znače pripreme na dobrim terenima kad se nakon priprema vraćaš na ove oranice?
Brko iz druge galaksije!
Bravo momci!Dejan1921 je napisao/la: ↑29 apr 2022, 18:53Izlazak u Evropu iduće godine bi bio odličan uspjeh. I da se krene u reorganizaciju omladinskog pogona i kluba generalno. Ljudi izgleda i dalje poslije svega što se moglo i na zvaničnoj stranici pročitati ne razumiju u kakvom smo mi stanju trenutno.SudoHusika je napisao/la: ↑29 apr 2022, 18:49Lično bih potpisao 3 godine vođenja adekvatnih procesa i onda uključivanje u borbu za trofeje nego onaj krkanluk naš "dajjjj sad sve i odmah..."
Kakve duple i trofeji, spustite loptu. Preživjeti ovaj dio do početka, konsolidirati klub. Proces nakon konsolidacije traje bar godinu i više. Bitno je da se krene.
Svi u Tuzlu!
Svi u Tuzlu!
Vratili trojicu mladih u juniore
medju njima kocevic pa kakav je to mozak .Zivim za dan da ovaj udje I da sve ovo nogama posuta,kakva dva levata Mulalic i Joldic pa to je strasno.Juniorima nista ne znaci ,prvom timu nista ne znaci I umjesto da guras mlade ,da im das koju utakmicu da se dokazu
Sutra cemo gledati novi pokusaj pobjede u gostima(nakon 500 dana ) sa prekaljenim asovima Zec,Stilic.Bekric,Blazevic,Kosoric,Vucenovic.....
Ako je istina ovo sto Kana rece baš sramota.Pa dokle se više guraju stariji i na osnovu čega imaju prednost u odnosu na juniore.Zar možemo biti na gubitku sa promocijom nekoga od njih.Ništa Mulalic nije napredovao samo daj hajc,hajc i hajc.Joldić možda i veće razočarenje od Edisa jer sam ga zamišljao malo drugačije na ovoj poziciji.
Hajde Eldine započni novu eru.
Hajde Eldine započni novu eru.
Nisam uopste zadovoljan fizickom spremom nasih igraca, ali ovo prati vec duzi period, cak od dolaska Sliskovica pa do danas. Ozbiljne pripreme kostaju, da ne pricam o daljnem radu na spremi igraca, do budzeta za sumplemente koje bi igraci trebali da uzimaju. Kod nas igraci isti dan otputuju do Mostara, Prijedora, Posusja, izadju iz autobusa, malo se razgibaju i eto ga spreman mentalno i fizicki za utakmicu. Kod nas igraci otputuju na neke dodjele nagrada i da nije u stanju da stigne na utakmicu. Razumijem ja situaciju, i to bi trebali prihvatiti da je tako, i biti zahvalan da mozemo da konkurisemo naredne sezone u BiHPL. Ali koliko ulozis u pripreme tako ti se i vrati.