Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Chelsea_CBH
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Chelsea_CBH » 31 maj 2011, 18:12

Sutra Gervinho potpisuje za Arsenal.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 31 maj 2011, 18:15

Odakle ti izvor?

Btw. Prekojučer sam gled'o Huddersfield-Peterborough, u ovom prvom igra Afobe, pa ako budem voljan, možda i napišem koju o njem(kroz tu tekmu), jako zanimljiv i talentiran lik. Jak ,prije svega, k'o stijena.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 31 maj 2011, 18:20

Arnelinho je napisao/la:Btw. Prekojučer sam gled'o Huddersfield-Peterborough, u ovom prvom igra Afobe
Misliš li da bi on bio pojačanje? Hm, koliko god dobrim igračem se on činio, znaš i sam kolika je razlika u kvaliteti između ova 2 ranga. Taman da je kombinacija Messija, Batistute i Bergkampa, opet se moraš zapitati da l' je dovoljno dobar s obzirom na to u kojem rangu igra.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 31 maj 2011, 18:22

Arnelinho je napisao/la:Odakle ti izvor?

Btw. Prekojučer sam gled'o Huddersfield-Peterborough, u ovom prvom igra Afobe, pa ako budem voljan, možda i napišem koju o njem(kroz tu tekmu), jako zanimljiv i talentiran lik. Jak ,prije svega, k'o stijena.
Imam doušnike u Londonu.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 31 maj 2011, 18:24

Chelsea_CBH je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:Odakle ti izvor?

Imam doušnike u Londonu.
Boro,jesil to ti ?

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 31 maj 2011, 18:28

Monolog je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:Btw. Prekojučer sam gled'o Huddersfield-Peterborough, u ovom prvom igra Afobe
Misliš li da bi on bio pojačanje? Hm, koliko god dobrim igračem se on činio, znaš i sam kolika je razlika u kvaliteti između ova 2 ranga. Taman da je kombinacija Messija, Batistute i Bergkampa, opet se moraš zapitati da l' je dovoljno dobar s obzirom na to u kojem rangu igra.
Momku je nepunih 17, izdanak Arsenalove akademije i još (da ne povjeruješ, englez :mrgreen: ) :lol:
A ja jedino što želim za Arsenal je više Engleza, kvalitetnih stranaca imamo, samo Engleza fali, jbg :|
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 31 maj 2011, 20:39

ovo je izgleda tema na kojoj se najmanje pise o arsenalu, a ovi sto dolaze ovdje samo da se ispusu mogu mi svi komotno da ne kazem sta, a sto se tice transfera moje zelje su Barrios/Hazard, Gotze i stoper jedan solidan Sakho ili Spaha nas, spahu bi volio vidjet ali sumnjam da bi se on uklopio u tim, najbolje godine su iza njega a i pregrub je, sta je samo suspenzija zaradio ove sezone uff da ne pricam
jest lijepo vidjet ovoliko nasih igraca pozvanih za reprezentaciju, ali opet vecinom smo i tako gubili igrace po citavu sezonu
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... onal-watch

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 jun 2011, 00:46

Sto se tice odbrane mislim da bi tu Adams mogao dobro pomoci, jer ocigledno da ako odbrana primi najmanje iz igre, a najvise iz prekida da je onda problem u postavljanju, a prekidi nisu samo na odbrani, vec i na veznom redu, pa cak i spicu, znaci treba bolje pozicioniranje igraca, i neki trener da im to ugradi, a inace odbrana i nije losa..
Ja bih u Arsenalu volio samo vidjeti Hazard-a i Falcao-a eventualno Benzemu, jer smatram da je odbrana dovoljno dobra, ukoliko se jos rijesi i to pozicioniranje, ima ona jedna scena kad Fabianski vuce Cesca na mjesto na koje ce stati, da bi ovaj izbio loptu glavom jer je tacno tu isla, e to treba Arsenalu kod prekida, sad moze se rijesiti sa Sambom(ako je 8 miliona funti, onda je MUST BUY!!) ili nekim dobrim trenerom za odbranu.. Ova sezona i nije losa, ode Denilson, cini se i Nicklas, jos se nadam da ce Squillaci(iako nije bio los drugi dio sezone, al bolje nek ide) i Almunija otici, i to ako se desi to je fantasticno :D :D :D ...
@Magica mi mozemo biti ovakvi ili onakvi, ali bar za sebe ne smatramo da smo veci fudbalski strucnjaci od Hiddinka, i da taj isti Wenger je izmislio fudbal za vecinu italijanskih trenera, koji samo znaju staviti 10 igraca u odbranu i jednog da uvali bezveze gol 8-) 8-) :mrgreen: :mrgreen: taj isti Wenger za cijenu jednog igraca, kojeg italijani kupe, napravi citav Arsenal i opet bolje rezultate ostvaruje od istih..
Celik!3,2,2.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 jun 2011, 11:22

Arsenal's Arsene Wenger: Contract negotiations with Samir Nasri have stalled

Arsenal manager Arsene Wenger has claimed that the club could lose Samir Nasri this summer as the France international wants more money that is being offered by the club.

Reports suggest Nasri has been offered a new five-year contract earning £90,000 a week, a deal that would get him £4.6 million a year, but Goal.com revealed last month the former Marseille man wants pay-parity with the club’s top earner; Cesc Fabregas.

The Spaniard is currently on £110,000 a week, a significant amount more than what is being offered to Nasri and Wenger has already admitted that if they can’t come to an agreement, he will have to sell the 23 year-old this summer in fear of losing such a valuable asset for free next July.

Speaking on French radio, Wenger said: “We have a financial disagreement which hasn't yet been settled. We are still in discussions but we haven't agreed a deal.”

Despite the current disagreement between the two parties, Wenger has reacted to Patrice Evra’s recent calls for Nasri to join him at Manchester United, as the Arsenal boss officially ruled out such a deal.

“One thing's for sure, we're not selling him to United,” he said.

Following a fairly poor season defensively with backline blunder causing headaches so often, it has been reported that the club are looking to strengthen and add experience, something Wenger confirmed, with Chris Samba of Blackburn a player they have been heavily linked with.

“I'd agree that we're after an experienced defender, maybe one who is used to the English game.”
1974---1975---1976---2001---2013---2020

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 01 jun 2011, 11:32

AllGunsBlazing je napisao/la: @Magica mi mozemo biti ovakvi ili onakvi, ali bar za sebe ne smatramo da smo veci fudbalski strucnjaci od Hiddinka, i da taj isti Wenger je izmislio fudbal za vecinu italijanskih trenera, koji samo znaju staviti 10 igraca u odbranu i jednog da uvali bezveze gol 8-) 8-) :mrgreen: :mrgreen: taj isti Wenger za cijenu jednog igraca, kojeg italijani kupe, napravi citav Arsenal i opet bolje rezultate ostvaruje od istih..
De mi reci koji su to rezultati njegovi ???

i kad si vidio da Italijani igraju sa 10 odbrambenih igrača ???? ako mi igramo sa 10 odbrambenih sta onda radi Real ??? :roll: Autobus na go Mou stavi
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 01 jun 2011, 12:14

AllGunsBlazing je napisao/la: @Magica mi mozemo biti ovakvi ili onakvi, ali bar za sebe ne smatramo da smo veci fudbalski strucnjaci od Hiddinka, i da taj isti Wenger je izmislio fudbal za vecinu italijanskih trenera, koji samo znaju staviti 10 igraca u odbranu i jednog da uvali bezveze gol 8-) 8-) :mrgreen: :mrgreen: taj isti Wenger za cijenu jednog igraca, kojeg italijani kupe, napravi citav Arsenal i opet bolje rezultate ostvaruje od istih..
Znaci, ako se neko ne slaze sa Hiddinkovim misljenjem, taj je "veci strucnjak od Hiddinka po defaultu" :?:
Velibor Vasovic je bio kapiten Ajaxa u kome je igrao Johannes Cruijff. Preminuo je pre 10 godina. Dakle, video je sve velike holandske igrace - sto uzivo, sto na TVu, do pojave Robbena i Sneijdera (pa i samog D.Bergkampa). Po njegovom misljenju, J.Cruijff je najbolji evropski igrac ikada. Da li ti vise znas o fudbalu od coveka koji je osvojio KES, igrao u finalu jos 2 puta, postigao 2 gola u tim finalima (jedini u istoriji sa ovih prostora), bio kapiten Michelsovog Ajaxa (najjace ekipe koja je do tada vidjena) i bio deo reprezentacije koja je igrala zavrsnice svetskih i evropskih prvenstava :?:
Naravno da ne znas, ali vazno je da je Wenger izmislio fudbal, a sto su ga godinama lupali Ferguson, Mourinho, Benitez, Cuper, Ancelotti, Guardiola i ekipa, to nikom nista. 8-)
Ali sta da se ocekuje od ljudi koji ne priznaju Evropu kao merilo kvalitete i za koje je Ballon d'Or jos jedna nagrada a la Titov orden za zasluge u komunizmu :?:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 01 jun 2011, 14:33

'My son is worth £12m!' claims unsettled Bendtner's father and agent... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 01 jun 2011, 14:34

Ponos Torina je napisao/la:'My son is worth £12m!' claims unsettled Bendtner's father and agent... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hajmo sad bit iskreni, pogledaj cijene ostalih flopova koliko se plaćaju i pogledaj 12 miliona. Ne čini se baš velikom zar ne ?

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 01 jun 2011, 14:37

Bosco je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:'My son is worth £12m!' claims unsettled Bendtner's father and agent... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hajmo sad bit iskreni, pogledaj cijene ostalih flopova koliko se plaćaju i pogledaj 12 miliona. Ne čini se baš velikom zar ne ?

Cijena je nerealna,on uopste neigra to bi isto bilo kada bi Liverpool cijenio N gog-a 12 mill a on nevrijedi ni 3 mill ;)
o nabijenih cijenama u danasnjem fudbalu necu ni govoriti ima na tone igraca kojim je cijena nerealna cak 3-4 puta vec od normalne
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 01 jun 2011, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 01 jun 2011, 14:37

Samo 12m :? Za mene moj stari kaze da sam neprocjenljiv :lol: :lol:

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 01 jun 2011, 14:41

Čuj ne igra, pa prošle godine je bio jako dobar, ove godine je dao nekoliko zaista predivnih i odlučujućih golova. Mnogo je napredovao u odnosu na prije 2-3 godiine i više nije onaj smoto kakvim su ga svi smatrali. I tek su mu 22 godine. Cijena od 9 - 12 miliona je jako realna za njega

el_ninho_torres
Kontakt:

Post Postao/la el_ninho_torres » 01 jun 2011, 14:56

A da ga slucajno trazi Man.Utd vredio bi i 20 mil,treba biti realan pa reci da vrijedi ti 12 mil. ;)
Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“

C'MON CHELSEA!

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 01 jun 2011, 16:20

Wenger izjavio da su pregovori oko produzenja ugovora sa Samirom Nasrijem zaustavljeni!
Jos je dodao da igrac sigurno nece biti prodat ManU!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 01 jun 2011, 17:53

trebevic je napisao/la:Wenger izjavio da su pregovori oko produzenja ugovora sa Samirom Nasrijem zaustavljeni!
Jos je dodao da igrac sigurno nece biti prodat ManU!

Hehe,za 20 mill bi on njega doveo zapakovanog na Old trafford s masnicom oko glave.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 jun 2011, 20:03

@magica :lol: :lol: :lol: Hiddink prvo uspjesan igrac pa onda trener, jos uz sve to Holandjanin, i naravno da nije isto poimanje najboljeg igraca nekog Holandjanina i Francuza ili koga vec hoces, ako je njima on najbolji trebao bi biti i nama, a vidi scene tu nije bio samo Hiddink, pise ti fino nekoliko holandskih legendi se okupilo, i na osnovu njegove tehnike(sto oni inace cijene najvise) odredili naravno ne oficijalno da je on najbolji, e sad ja ovo nisam postavio kako bih vas uvjerio da je on najbolji ili ne, nego previse vi pljujete igrace Arsenala, a u Arsenalu igrali takvi igraci za koje neki ljudi(inace veliki strucnjaci) kazu da su najbolji igraci jedne fudbalske nacije poput Holandije.. Guardiola, Cuper, Benitez???? :lol: :lol: :lol: Taj isti Benitez za primjer je znao nadmudriti i SAFa i pobijediti ga na Old Traffordu, pa opet izgubi posao, znaci nije samo bitno ''takticko nadmudrivanje'' direktnih protivnika, vec svih klubova a ako cemo realno od svih tih sto si ih nabrojao jedino je SAF i Mourinho bolji, ostali??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Wenger sa ekipom koja je kupljena za vrijednost jednog igraca Barce ili Reala, ili Manchestera osigurava evropu, 14-15 sezona u nizu, trebao izbaciti tu istu Barcu da sudija nije uskocio, Manchestera vec pobijedio, ali neki drugi kiksevi su tu uzrokovali da Arsenal ne osvoji, i to sve u najjacoj ligi na svijetu.. Ne da je dobar trener vec odlican, da vidimo te vase velikane da sastave ekipu za nekih 40 miliona i da sa njima budu dobri kao Wenger, to bi jedino mogao SAF i uraditi(ali vala i on zna potrositi velike pare) ostalo sve :lol: :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []