Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Sramota je za sportsport da su napravili intervju sa Verom Salaticem u roku od 10,15 dana nakon sto se proculo da bi mogao igrati za nas, a nisu u stanju 3 mjeseca uraditi intervju sa jednim Stevanovicem, da se zna sta je sa njim, kakvo je stanje i koji su to problemi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Pa vidio si im intervjue sa igracimabhsport je napisao/la:Sramota je za sportsport da su napravili intervju sa Verom Salaticem u roku od 10,15 dana nakon sto se proculo da bi mogao igrati za nas, a nisu u stanju 3 mjeseca uraditi intervju sa jednim Stevanovicem, da se zna sta je sa njim, kakvo je stanje i koji su to problemi.
"Evo sa nama u drustvu je..." nivo osmogodisnjaka...
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 18 dec 2013, 11:52, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Slazem se s tobom. Stevanovic mi je nekako najmanje zastupljen po medijima od svih nasih igraca. Mediji nekad dosta mogu pomoci, posebno u ovakvoj situaciji.bhsport je napisao/la:Sramota je za sportsport da su napravili intervju sa Verom Salaticem u roku od 10,15 dana nakon sto se proculo da bi mogao igrati za nas, a nisu u stanju 3 mjeseca uraditi intervju sa jednim Stevanovicem, da se zna sta je sa njim, kakvo je stanje i koji su to problemi.
Ne ide mi u glavu da igrac koji dolazi ovdje u Sarajevo i koji je dugo vremena u repki, nema kontakt sa medijima. Da novinari nemaju broj, facebook, ili sta vec, pa ne igra u Keniji majka mu stara.robijas_Ri je napisao/la:Slazem se s tobom. Stevanovic mi je nekako najmanje zastupljen po medijima od svih nasih igraca. Mediji nekad dosta mogu pomoci, posebno u ovakvoj situaciji.bhsport je napisao/la:Sramota je za sportsport da su napravili intervju sa Verom Salaticem u roku od 10,15 dana nakon sto se proculo da bi mogao igrati za nas, a nisu u stanju 3 mjeseca uraditi intervju sa jednim Stevanovicem, da se zna sta je sa njim, kakvo je stanje i koji su to problemi.
Sramota!
Libo ih. To sam davno rekao za Stevanovića. Toliko je u Sevilli bio, pa onda prešao, i vijesti vezane za njega su kao za kakvog tuđinca. NiĐe veze.
Očigledno da treba platiti članak da bi ga priupitali kako mu je, za zdravlje i tako. Fuj.
Džeko se possere, i izađe članak.
Očigledno da treba platiti članak da bi ga priupitali kako mu je, za zdravlje i tako. Fuj.
Džeko se possere, i izađe članak.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
džakailibu
- Kontakt:
Sta ti imas protiv Kenije? Mozda nekome brat, sestra, roditelji zive u Keniji.bhsport je napisao/la:Ne ide mi u glavu da igrac koji dolazi ovdje u Sarajevo i koji je dugo vremena u repki, nema kontakt sa medijima. Da novinari nemaju broj, facebook, ili sta vec, pa ne igra u Keniji majka mu stara.robijas_Ri je napisao/la:Slazem se s tobom. Stevanovic mi je nekako najmanje zastupljen po medijima od svih nasih igraca. Mediji nekad dosta mogu pomoci, posebno u ovakvoj situaciji.bhsport je napisao/la:Sramota je za sportsport da su napravili intervju sa Verom Salaticem u roku od 10,15 dana nakon sto se proculo da bi mogao igrati za nas, a nisu u stanju 3 mjeseca uraditi intervju sa jednim Stevanovicem, da se zna sta je sa njim, kakvo je stanje i koji su to problemi.
Sramota!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Mozda mu je zena u Keniji 
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pa nije bas tesko sam skontati sta se desava sa Stevom. On je u Elcheu na posudbi i ako misle da im ne moze odmah iz ovih stopa pomoci desice se ovo sto se desava. Nije im u interesu da mu daju minutazu, da mu odrzavaju formu, da ga pripreme za SP, da mu omoguce napredak... jer nije njihov igrac i boli ih tuki.
Gledao sa zadnju tekmu Grashopersa i Ciriha i ovaj Salatic je po znanju,iskustvu,takticki ...bolji od svih koji se na forumu guraju na pociji klasicnog DMF,jedino mi se cini da i nije nesto brz a jos to da ima sigurno bi bio u nekoj daleko boljoj ekipi
tek se vratio sa oporavka pa ce se pokazati kvaliteti mozda kasnije kad jos vise udje u formu,Besic je sigurno bolji u situacijama 1na 1
Hajrovic se 'ubio ' za kontre samo mi se cini da ni on nema daha za vise od 70-80 minuta
tek se vratio sa oporavka pa ce se pokazati kvaliteti mozda kasnije kad jos vise udje u formu,Besic je sigurno bolji u situacijama 1na 1
Hajrovic se 'ubio ' za kontre samo mi se cini da ni on nema daha za vise od 70-80 minuta
@Calcio
Nije poenta u tome, možemo li mi skontati šta je s Stevanovićem ili ne, poenta je u njegovoj nezastupljenosti u medijima. Praktički, svakom od njih redom puca qrac za tim što on ne igra, gdje je, šta radi i slično.
Evo je sve jasno i oko Džeke, zašto ne igra, pa svako malo njemu neka yebena vijest. Shvatam, i razumijem da je to nerealna komparacija, ali pogledajmo članke koji su apsolutno nepotrebni, kao i preuzimanje intervjua od stranih novinških agencija, članci i intervjui koji istom zauzimaju mjesto onima koji bi trebali biti zastupljeni.
Zašto da se ne piše o Stevanoviću ? Znači, primjetio sam da je jedan od rijetkih reprezentativaca uz Avdukića, o kome se rijetko " prozbori koja ". Ajmo sada uporediti ulogu Avduke u reprezentaciji, njegove kapacitete, i sve ono što ga čini profesionalcem ma koliko apsurdno zvučalo, u odnosu na Stevanovića.
Naprosto je nevjerovatan ovaj ignorantski odnos prema našem mladom igraču kojemu je vjerovatno potrebna podrška sada više nego ikad.
Nije poenta u tome, možemo li mi skontati šta je s Stevanovićem ili ne, poenta je u njegovoj nezastupljenosti u medijima. Praktički, svakom od njih redom puca qrac za tim što on ne igra, gdje je, šta radi i slično.
Evo je sve jasno i oko Džeke, zašto ne igra, pa svako malo njemu neka yebena vijest. Shvatam, i razumijem da je to nerealna komparacija, ali pogledajmo članke koji su apsolutno nepotrebni, kao i preuzimanje intervjua od stranih novinških agencija, članci i intervjui koji istom zauzimaju mjesto onima koji bi trebali biti zastupljeni.
Zašto da se ne piše o Stevanoviću ? Znači, primjetio sam da je jedan od rijetkih reprezentativaca uz Avdukića, o kome se rijetko " prozbori koja ". Ajmo sada uporediti ulogu Avduke u reprezentaciji, njegove kapacitete, i sve ono što ga čini profesionalcem ma koliko apsurdno zvučalo, u odnosu na Stevanovića.
Naprosto je nevjerovatan ovaj ignorantski odnos prema našem mladom igraču kojemu je vjerovatno potrebna podrška sada više nego ikad.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Tako je, sjajno napisano.zizu1991 je napisao/la:Naprosto je nevjerovatan ovaj ignorantski odnos prema našem mladom igraču kojemu je vjerovatno potrebna podrška sada više nego ikad.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
[youtube][/youtube]
buduci desni bek repke.
buduci desni bek repke.
1946
Kakvih potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH 
http://www.fotbolldirekt.se/2013/12/18/ ... er-league/" onclick="window.open(this.href);return false;
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Sunce ti ljubim gdje je Prcić nigdje se ne spominjea kada je riječ o Sušiću, još nema naše dokumente. Ako ih dobije, realno je očekivati da, kao prvotimac Hajduka, dobije šansu da se pokaže - kaže Pape.
- samoposteno
- Kontakt:
nevalja mu prezimezgembo89 je napisao/la:Sunce ti ljubim gdje je Prcić nigdje se ne spominjea kada je riječ o Sušiću, još nema naše dokumente. Ako ih dobije, realno je očekivati da, kao prvotimac Hajduka, dobije šansu da se pokaže - kaže Pape.realno je ocekivati
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
on prvo treba sam sebi da pomogne.SalePD je napisao/la:Tako je, sjajno napisano.zizu1991 je napisao/la:Naprosto je nevjerovatan ovaj ignorantski odnos prema našem mladom igraču kojemu je vjerovatno potrebna podrška sada više nego ikad.
To isto ono ko u Đekni. Ajde Ljeposava podigni kredenac, a ja cu da te bodrim, opopopop
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
rekao je već za Prcića da prati njegove igre i da ako bude standardan u Sochauxu, vjerovatno će ići u Brazilzgembo89 je napisao/la:Sunce ti ljubim gdje je Prcić nigdje se ne spominjea kada je riječ o Sušiću, još nema naše dokumente. Ako ih dobije, realno je očekivati da, kao prvotimac Hajduka, dobije šansu da se pokaže - kaže Pape.realno je ocekivati
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Mladi 17-godišnj golman minhenskog Bayerna i njemačke reprezentacije do 17 godina Raif Husić, te 19-godišnji napadač Ajaxa Boban Lazić pristali su igrati za našu reprezentaciju. Uskoro ih možemo vidjeti u dresu naših mlađih reprezentativnih selekcija.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Omerbavarac
- Kontakt:
Da, ovo i ja malocas procitah i ostadoh zadivljen.
Toliko se prica o njihovom talentu da je to nepojmljivo a sada to sve imaju priliku da prenesu u nasu repku i svakako da dokazu da sve sto se prica ima smisla.
Cekamo Tankovica, navodno se nesto necka.
Toliko se prica o njihovom talentu da je to nepojmljivo a sada to sve imaju priliku da prenesu u nasu repku i svakako da dokazu da sve sto se prica ima smisla.
Cekamo Tankovica, navodno se nesto necka.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, General505, Namibija i 39 gostiju.