NK Široki Brijeg

Rooney88
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Rooney88 » 10 avg 2015, 13:50

Bgmi po njegovom ucincku rekao bih da ste se dobro zajebali sto ga niste uzeli, ako vam se vec nudio.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 10 avg 2015, 13:52

Rooney88 je napisao/la:Bgmi po njegovom ucincku rekao bih da ste se dobro zajebali sto ga niste uzeli, ako vam se vec nudio.
Mozda je bio preskup!? :roll:

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 10 avg 2015, 13:53

Ovaj bolid @Head na nasu temu dolazi samo provocirati, prijavite post i gotovo

U nedjelju ocekujem Valjica, ili u najboljem slucaju Jakupovica, i draga upravo od ovih priopcenja nema nikakve koristi, nesto.se konkretno treba napraviti, da **** zapamte i da im ne padne napamet vise raditi to sto rade

A takodjer bi ove nase balerine trebale pokazati malo vise muda na terenu, da im nije bitnija frizura i obrijane nogice

Protiv Zelje ima da ostave srce na teren i da preoru Pecaruu, inace ce im na stadion dolaziti 100-200 ljudi ubuduce
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

modric

Post Postao/la modric » 10 avg 2015, 13:55

Head je napisao/la:Tako prica Leon. Ismijava vas i kaze da bi radije prekinuo karijeru nego igrao na selu kako on kaze. Sad kako cete ga vi docekati na vama je.
Šta mene briga šta mislis Benko kao ti i takvi,jedno je sigurno a to je da vas čeka jako teško gostovanje na pecari.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 avg 2015, 13:56

Benko je ipak bivsi reprezentativac vase zemlje, nemojte ga pljuvati..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 10 avg 2015, 13:56

A jbte, kako se vasa uprava bruka.
Da je to bila neka velika kradja pa evo. Ali sudac je propustio dosudit penal za FKS sto samo po sebi govori da je samo los sudac yebote.

Bolje da se pozabave igracima i njihovom predstavom na terenu, pogotovo u drugom poluvremenu.

P.S: Kakav je Crnov? :lol:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 avg 2015, 13:57

Jos su im se igraci pomarisali noc prije u hotelu...

Nek srede stanje u timu i plate osteceni inventar hotela umjesto da pisu saopstenja.
1946

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 10 avg 2015, 14:00

brig je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Bgmi po njegovom ucincku rekao bih da ste se dobro zajebali sto ga niste uzeli, ako vam se vec nudio.
Mozda je bio preskup!? :roll:
Da, Siroki nije imao novca, mosh mislit` . :D

U trenutku kada vam se nudio imali ste na dlanu i tada Sarajeva u prici nije bilo, samim tim ni njihove ponude s kojom se ne samo vi nego i niko u ligi ne moze takmiciti. Dakle ste ga mogli uzeti, Siroki je daleko od "kokuza" i info koji ja imam kaze kako je kasa kluba bila sasvim pristojnu popunjena pred pocetak prosle sezone. Sarajevo je tek kasnije uslo u pricu i vise nije bilo nadmetanja, samo koliku ce Benko platu izvuci.

Da ne bude prebacivanja i podbadanja ovo pricamo cisto "onako" jer ni ja tebi ne mogu moju tezu dokazati ni ti meni tvoju, ocigledno. Samo pokusavam reci da igrac tipa Benke vrijedi veceg novca sigurno a Siroki ga je, kako ti kazes, mogao uzeti za manje novca nego Sarajevo. On je i zahtjeve povecao kada je cuo da ga Sarajevo trazi, nije budala, zna za Tana i TA i moze traziti vise mada je i tu imam drugu informaciju ali dok je ne provjerim o tome necu nista.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 10 avg 2015, 14:01

Head je napisao/la:Tako prica Leon. Ismijava vas i kaze da bi radije prekinuo karijeru nego igrao na selu kako on kaze. Sad kako cete ga vi docekati na vama je.
Ja i ja sam cuo da će Harmony tražit raskid s vama da predje u Široki ,kaze sviđa mu se kako Široki igra

Dočekat ću Benka ko i svakog drugog igrača Sarajeva ,javiii se i te fore :rol:

Široki je masakriran suđenjem, ali Sarajevo je oštećeno za čiste gol situacije i nije mi jasno kako ti debili se ne pridruže nama u kritiziranju suđenja ,očito njima nije bitno kako se sudi sve dok pobjeđuju.
Sarajevo ima super igrače i ne znam zašto se ne pobune zajedno s nama na suđenje ,a ne da amidža mora zadnjih 7-8 kola kupovat titulu ,brate jeftinija varijanta ,ali očito se u nas mora kupovati pošteno suđenje.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 10 avg 2015, 14:09

Dino Coric nije igrac za beka vec za KRILO, pruza puno bolje partije naprijed nego nazad, da sam Mladina stavio bih ga na krilo, a malog Karacica na beka

Nadam se da ce Ajayi rijesiti tu papirologiju da ce imati pravo nastupa i nedjelju

EDIT: Pustite Benku, onom smradu Berberovicu treba pruziti ugodnu dobrodoslicu kad dodje na Pecaru sto ce biti jako brzo, uz spominjanje ustaske majke na zadnjoj nasoj utakmici sa njima na Pecari, vidim da je i jucer bio poprilicno aktivan vrijedjajuci nase clanove na Kosevu, bitno je da oni nama prosipaju neku pricu o nacionalizmu...
Zadnja izmjena: Android, dana/u 10 avg 2015, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.

HRHB

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 10 avg 2015, 14:11

Head je napisao/la:Jos su im se igraci pomarisali noc prije u hotelu...

Nek srede stanje u timu i plate osteceni inventar hotela umjesto da pisu saopstenja.
Ti ne se8i ajd ti plati puziju i ostalima po pivu ,,,
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 avg 2015, 14:21

maxmore je napisao/la:
Head je napisao/la:Jos su im se igraci pomarisali noc prije u hotelu...

Ti ne se8i ajd ti plati puziju i ostalima po pivu ,,,
Da platite zaluzine i lampu. :bih:
Kad znate tudji inventar razvaljivati red je i da platite. :)
1946

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 10 avg 2015, 14:28

Jeste vi platili stetu koju ste 2009. napravili oko stadiona i okolnim kucama?

I **** vise sa ove teme

HRHB

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 avg 2015, 14:31

Ovo nije tvoja tema niti tvoj forum. Imam puno pravo ovdje da pisem. Ne krsim nikakva pravila. Ti si taj koji mene naziva bolidom i vrijedja me. Time krsis pravila foruma...

Samo vam Brekalo neprecizan, umjesto da pogodi suigraca on direkt u prozor. Da je bila tvrdja lampa steta bi bila veca. :D :D
1946

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 10 avg 2015, 14:37

Head je napisao/la:Ovo nije tvoja tema niti tvoj forum. Imam puno pravo ovdje da pisem. Ne krsim nikakva pravila. Ti si taj koji mene naziva bolidom i vrijedja me. Time krsis pravila foruma...

Samo vam Brekalo neprecizan, umjesto da pogodi suigraca on direkt u prozor. Da je bila tvrdja lampa steta bi bila veca. :D :D
Imas pravo bit ovdje, al nemas pravo provocirat. Sve ti to na finjaka. Ajde zaobidji temu.. poz
NK Široki Brijeg

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 10 avg 2015, 14:39

Head je napisao/la:Ovo nije tvoja tema niti tvoj forum. Imam puno pravo ovdje da pisem. Ne krsim nikakva pravila. Ti si taj koji mene naziva bolidom i vrijedja me. Time krsis pravila foruma...

slika

Sa go vnetxom go vnaxrski. Ajd ti tamo da mi ne ugazimo.

Lištica

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 avg 2015, 14:41

Pa ja na temi Sarajeva mogu govoriti sta hocu protiv drugih timova. Ne krsim pravila ako vrijedjam drugi tim. Uzmi pravila, procitaj. Nije tesko.
1946

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 10 avg 2015, 14:43

Head je napisao/la:Pa ja na temi Sarajeva mogu govoriti sta hocu protiv drugih timova. Ne krsim pravila ako vrijedjam drugi tim. Uzmi pravila, procitaj. Nije tesko.

Ma ja kažem ajd ti tamo da ne ugazimo, smrdi.

Lištica

suarez000000
Kontakt:

Post Postao/la suarez000000 » 10 avg 2015, 14:47

Kako vas nije stid zalit se na sudjenje ? Sarajevu cist go ponisten i penal nije sviran, vi se zalite smijesni ste bijednici fuujj.

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 10 avg 2015, 14:47

što ste svi odma stavili slike Crnova na avatar kad vam je najlošiji igrač zasad ? eno u sarajevu brat nevidljiv . :cool:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []