Za svaku pohvaluFSB je napisao/la:

Za svaku pohvaluFSB je napisao/la:
Natkrit' ovu tribinu i samo ponovit' obje tribine na drugu stranu, uradit novi teren i reflektore - fenomenalan stadion za naše uvjete.redbull93 je napisao/la:Za svaku pohvaluFSB je napisao/la:
S dobrim terenom i natkrivene četiri tribine bi bio, koliko stadiona u regiji to ima?gigglessmoke je napisao/la:Budimo realni, kakav crni fenomenalan stadion za cijelu regiju?!?
Oni misle kad bi se stadion skroz zavrsiogigglessmoke je napisao/la:Budimo realni, kakav crni fenomenalan stadion za cijelu regiju?!?
Tusanj je propali slucaj i najgori infrastrukturni projekt u historiji losih projekata. Najzalosnije je to sto je ogroman novac ulupan u taj stadion preko 5 miliona a i dalje se raspada.avenija je napisao/la:http://sc.spo.rt.ba/foto-tusanj-u-katas ... nAED0Mq71c
(FOTO) Tušanj u katastrofalnom stanju: Srušio se zid stadiona koji je već godinama prijetnja svima
Kada vidis ovakve stvari tek vidis koliko je mnogo Velez uradio koji je krenuo sa jedne obicne ledine izvan grada.
Tusnju su potrebna hitna sredstva da se ne bi desila katastrofa
avenija je napisao/la:http://sc.spo.rt.ba/foto-tusanj-u-katas ... nAED0Mq71c
(FOTO) Tušanj u katastrofalnom stanju: Srušio se zid stadiona koji je već godinama prijetnja svima
Kada vidis ovakve stvari tek vidis koliko je mnogo Velez uradio koji je krenuo sa jedne obicne ledine izvan grada.
Tusnju su potrebna hitna sredstva da se ne bi desila katastrofa
Od kosenja tj valjanja trave. Nisu pazili na duzinsom dijelu da izgleda finokontrasviju je napisao/la:Može li neko objasniti kakve su se ovo "linije" nekakve žute boje pojavile duž cijelog terena na Grbavici? Bio sam na utakmici i sa istoka fakat izgleda kao da je to zbog načina na koji se trava kosila, al sad' kad pogledah ovaj video iz zraka čini mi se da nema veze sa tim. Protiv Armenije ovoga nije bilo. Ako neko može navesti par razloga zbog čega se ovo pojavilo, bio bi zahvalan.
Ako nekome nije jasno: .
Znači ipak je do toga, iako su eto sve do sada vodili brigu o tome. Dobro je onda, hvalahlive je napisao/la:Od kosenja tj valjanja trave. Nisu pazili na duzinsom dijelu da izgleda finokontrasviju je napisao/la:Može li neko objasniti kakve su se ovo "linije" nekakve žute boje pojavile duž cijelog terena na Grbavici? Bio sam na utakmici i sa istoka fakat izgleda kao da je to zbog načina na koji se trava kosila, al sad' kad pogledah ovaj video iz zraka čini mi se da nema veze sa tim. Protiv Armenije ovoga nije bilo. Ako neko može navesti par razloga zbog čega se ovo pojavilo, bio bi zahvalan.
Ako nekome nije jasno: .
Primjer
Jesil upratio da je ista prica bila u Srbiji kad ih je ovaj posjetio? Nije se pomaknulo od slova na papiru.hlive je napisao/la:Jeste upratili u Hr ovo oko stadiona i ulaganja iz Kine![]()
Pored toga vec nabavili VAR opremu za HNL 1.3 mil $ i vec rade seminare i testove. Klubovi će morati samo sobe osigurat.
Pa di smo mi od ovog
Nisam to u Srbiji. Al treba znat da je Hr drugo. Luka u Rijeci je primarni cilj Kineza vjer. Zato bi moglo i biti od ovog nesto. A i uz ovo sto sad imaju su puno ispred nasSignore je napisao/la:Jesil upratio da je ista prica bila u Srbiji kad ih je ovaj posjetio? Nije se pomaknulo od slova na papiru.hlive je napisao/la:Jeste upratili u Hr ovo oko stadiona i ulaganja iz Kine![]()
Pored toga vec nabavili VAR opremu za HNL 1.3 mil $ i vec rade seminare i testove. Klubovi će morati samo sobe osigurat.
Pa di smo mi od ovog
VAR druga prica
Kinezi su u Rijeci potpisali da ce Kantridu graditi, tj. to pismo namjere koje ne vrijedi nista. U tog njihovoj gradnji se nalazi samo jedan detalj koji stvara mali problemcic. Investitor. Kinezi bi gradili, al treba naci tko ce to platiti. Dogadjalo se da njihova vlada plati poneki projekt da bi usli na trziste, al to nitko ne garantuje. Rijeka je pismo namjere potpisala s privatnom tvrtkom, kao da sutra potpise s Almyem i kazu da ce doci bosanci graditi. Hoce, al tko placa?? Sad se nadaju da ce vlada platiti i da ce dobiti stadion. Prednost je sto Kantrida garantuje dodatne sadrzaje uz stadion pa se mozda nadje neki drugi kinez koji ce vidjeti korist, al sve je to na dugom stapu, rekao bih i predugom. Volio bih da dobiju stadion, al dok ne vidim bagere ne vjerujem u to.hlive je napisao/la:
Nisam to u Srbiji. Al treba znat da je Hr drugo. Luka u Rijeci je primarni cilj Kineza vjer. Zato bi moglo i biti od ovog nesto. A i uz ovo sto sad imaju su puno ispred nas
Signore je napisao/la:Kinezi su u Rijeci potpisali da ce Kantridu graditi, tj. to pismo namjere koje ne vrijedi nista. U tog njihovoj gradnji se nalazi samo jedan detalj koji stvara mali problemcic. Investitor. Kinezi bi gradili, al treba naci tko ce to platiti. Dogadjalo se da njihova vlada plati poneki projekt da bi usli na trziste, al to nitko ne garantuje. Rijeka je pismo namjere potpisala s privatnom tvrtkom, kao da sutra potpise s Almyem i kazu da ce doci bosanci graditi. Hoce, al tko placa?? Sad se nadaju da ce vlada platiti i da ce dobiti stadion. Prednost je sto Kantrida garantuje dodatne sadrzaje uz stadion pa se mozda nadje neki drugi kinez koji ce vidjeti korist, al sve je to na dugom stapu, rekao bih i predugom. Volio bih da dobiju stadion, al dok ne vidim bagere ne vjerujem u to.hlive je napisao/la:
Nisam to u Srbiji. Al treba znat da je Hr drugo. Luka u Rijeci je primarni cilj Kineza vjer. Zato bi moglo i biti od ovog nesto. A i uz ovo sto sad imaju su puno ispred nas
Mislim da ce sa dva nova terena, novom zgradom tj hotelom Bosna imati najbolji nogometni kamp na Balkanu.„Sjednica je završena u rekordnom roku sa svim našim izvještajima i planovima koji su jednoglasno usvojeni. To je potvrda jednog produktivnog rada i dobre pripreme sjednice. Sretan sam što smo još jednom pokazali zajedništvo. Ono čemu ćemo težiti u narednom periodu je proširenje kapaciteta u Trening centru u Zenici. Sa novom zgradom u okviru Trening centra i dva nova terena imaćemo komotniju situaciju jer ćemo omogućiti našim selekcijama bolje uslove za rad.“
Bravo.avenija je napisao/la:Mislim da ce sa dva nova terena, novom zgradom tj hotelom Bosna imati najbolji nogometni kamp na Balkanu.„Sjednica je završena u rekordnom roku sa svim našim izvještajima i planovima koji su jednoglasno usvojeni. To je potvrda jednog produktivnog rada i dobre pripreme sjednice. Sretan sam što smo još jednom pokazali zajedništvo. Ono čemu ćemo težiti u narednom periodu je proširenje kapaciteta u Trening centru u Zenici. Sa novom zgradom u okviru Trening centra i dva nova terena imaćemo komotniju situaciju jer ćemo omogućiti našim selekcijama bolje uslove za rad.“
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.