Ti nešto htio reći ?herbion je napisao/la:Jadno je kada se pripremna utakmica pokriva sudijama.Mislim da ovo Sarajevu ne treba ali razumijem Varesanovica da je bilo lose dobio bi nogu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Re: FK Sarajevo
Prijateljski dvoboj između "Olimpika" i "Sarajeva", koji se igrao u Međugorju, prekinut je u 85. minuti. Do incidenta je došlo kada je trener "vukova“, Edin Prljača, tražio jedanaesterac u samom finišu utakmice.
Kada je shvato da ga neće dobiti, krenuo je u obračun sa sudijom. Uputio je sočne psovke prema djeliocu pravde, koji je, sasvim logično, odlučio da prekine meč.
Neshvatljivo je da se jedan sportski radnik tako ponaša, prije svega, jer bi on trebao biti uzor svojim nogometašima.
Lola...
Kada je shvato da ga neće dobiti, krenuo je u obračun sa sudijom. Uputio je sočne psovke prema djeliocu pravde, koji je, sasvim logično, odlučio da prekine meč.
Neshvatljivo je da se jedan sportski radnik tako ponaša, prije svega, jer bi on trebao biti uzor svojim nogometašima.
Lola...
Sto Prljaca psuje sudiju,moze na prijateljskojherbion je napisao/la:Jadno je kada se pripremna utakmica pokriva sudijama.Mislim da ovo Sarajevu ne treba ali razumijem Varesanovica da je bilo lose dobio bi nogu.
al kada ode u siroki i primi 2 gola u 2 minute nesmije da pisne
Ovo mene nervira,glumi nekog mangupa,a gdje je imao pravo suti kao pi.cka
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

prijateljska utakmica dva prijateljska kluba
gledajuci nastupe klubova u evropi , treba zakonom dodijeliti sarajevu da igra u evropi
bar na nesto licimo 

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
-
- Kontakt:
Kao sto je obezbjedjeno sirokom i zrinjskomjohnnyHZ je napisao/la:gledajuci nastupe klubova u evropi , treba zakonom dodijeliti sarajevu da igra u evropibar na nesto licimo
Svidza mi ova recenica od Vlastimir Mijović
Takav publicitet možemo dobiti samo šampionskim igrama i uzornom organizacijom čitavog Kluba, s kojim ćemo se ponositi i mi koji njim upravljamo i, još više, navijači koji se u njega zaklinju.

Može li neko napisati kako je Hilmo odigrao i da li je igrao cijeli susret.
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
Ma vi ste u rangu Barcelone, samo vam se nesto ne da.johnnyHZ je napisao/la:gledajuci nastupe klubova u evropi , treba zakonom dodijeliti sarajevu da igra u evropibar na nesto licimo

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
pa za vas jesmoElegant je napisao/la:Ma vi ste u rangu Barcelone, samo vam se nesto ne da.johnnyHZ je napisao/la:gledajuci nastupe klubova u evropi , treba zakonom dodijeliti sarajevu da igra u evropibar na nesto licimo

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
vi sto ste igrali igrali sada vam je jedino ostalo da slusate pjesme sa juzne tribine i skupljate kamenje u parkusi pa hrabrost ce nekad doci za nesto visejohnnyHZ je napisao/la:pa za vas jesmoElegant je napisao/la:Ma vi ste u rangu Barcelone, samo vam se nesto ne da.johnnyHZ je napisao/la:gledajuci nastupe klubova u evropi , treba zakonom dodijeliti sarajevu da igra u evropibar na nesto licimo
..... nebi se culi da nije onaj trener u 37. min rekao svojim DOSTA

izvini nisam te cuo PETAARDE PUCAJU

mislis na 5 titula prvaka ilijohnnyHZ je napisao/la:izvini nisam te cuo PETAARDE PUCAJU![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

kojih ba 5 titula hahahhhaahaha oj zemljo idite ba pricajte tamo na svojoj temi o evropi cekali 7 godina a trajalo 7 danaCuspajz je napisao/la:mislis na 5 titula prvaka ilijohnnyHZ je napisao/la:izvini nisam te cuo PETAARDE PUCAJU![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,jbg nismo svi srecnici da navijamo za takve klubove ali opet vecina jeste

dobili ste šesticu u pola sa lukom i mislim da su bilo kakve riječi suvišne...
jel to od petardi ili je posljedica mentalnog zaostatka grupe kojoj pripadas :Sblue1987 je napisao/la:dobili ste šesticu u pola sa lukom i mislim da su bilo kakve riječi suvišne...
BOZE MOJ STAJE OVO,PA KAVI SMO MI LJUDI I GDJE TO ZIVIMO.STA JE OVOM PRLJACI JELI NORMALAN,U PRIJATELJSKOJ UTAKMICI MU NIJE SVIRAO PENAL I ON NAPRAVIO BELAJ,STA CE TEK RADITI U PRVENSTVU.STA SU TEK TREBALI RADITI TRENERI NA SP U J.AFRICI.NIKADA MI NISU JASNI LJUDI KOJI SU DO JECE IGRALI I BILI TRNERI SARAJEVAI ZELJE KADA ODU NEGDJE DRUGO DA MOGU NOGE BI NAM POLOMILI,SPORTSKI I LJUDSKI JE BORITISE ZA POBJEDU I DOKAZIVATI SE ALI NA FER NACIN,PA PBOLAN PRLJACA SARAJEVO JE INSTITUCIJA ZA OLIMPIK JADAN NE BIO SARAJEVO I ZELJO IMAJU VISE NAVIJACA U JEDNOM HAUSTORU NEGO VI U CIJELOJ DRZAVI.
BOZE SACUVAJ ME VLASTITE PAMETI.
PITARI SVE NAJBOLJE U SLJEDECOJ SEZONI I AKO BOG DA ZAJEDNO U EVROPU,NADAM SE ZELJO KAO SAMPION.
POZDRAV SVIM PRAVIM NAVIJACIMA.
PITARI SVE NAJBOLJE U SLJEDECOJ SEZONI I AKO BOG DA ZAJEDNO U EVROPU,NADAM SE ZELJO KAO SAMPION.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Ovo se postujedino lj je napisao/la:BOZE MOJ STAJE OVO,PA KAVI SMO MI LJUDI I GDJE TO ZIVIMO.STA JE OVOM PRLJACI JELI NORMALAN,U PRIJATELJSKOJ UTAKMICI MU NIJE SVIRAO PENAL I ON NAPRAVIO BELAJ,STA CE TEK RADITI U PRVENSTVU.STA SU TEK TREBALI RADITI TRENERI NA SP U J.AFRICI.NIKADA MI NISU JASNI LJUDI KOJI SU DO JECE IGRALI I BILI TRNERI SARAJEVAI ZELJE KADA ODU NEGDJE DRUGO DA MOGU NOGE BI NAM POLOMILI,SPORTSKI I LJUDSKI JE BORITISE ZA POBJEDU I DOKAZIVATI SE ALI NA FER NACIN,PA PBOLAN PRLJACA SARAJEVO JE INSTITUCIJA ZA OLIMPIK JADAN NE BIO SARAJEVO I ZELJO IMAJU VISE NAVIJACA U JEDNOM HAUSTORU NEGO VI U CIJELOJ DRZAVI.

SARAJEVO=Evropski Jerusalem 

Johni hz a sta cemo sa Capljinom ,gdje ce ona ako vipo zakonu trebate u evropu.
Daj bolan ne lupetaj bez veze ,sve na pripremama izgubite i jednu dobijete ko zna kako i
odmah Evropa.
Ps : drago mi je radi Borc rugali su se nama a vidi njih nemogu pobijediti jednog drugoligasa, sta bi da su
igrali sa hapoelom.
Daj bolan ne lupetaj bez veze ,sve na pripremama izgubite i jednu dobijete ko zna kako i
odmah Evropa.
Ps : drago mi je radi Borc rugali su se nama a vidi njih nemogu pobijediti jednog drugoligasa, sta bi da su
igrali sa hapoelom.
A Iskra Bugojno pa Famos prošle godine tišu nijedne!oldman je napisao/la:Johni hz a sta cemo sa Capljinom ,gdje ce ona ako vipo zakonu trebate u evropu.
odmah Evropa.
igrali sa hapoelom.

Sarajevo ljubavi moja!