FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Respektiva

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Respektiva » 22 jul 2010, 21:34

herbion je napisao/la:Jadno je kada se pripremna utakmica pokriva sudijama.Mislim da ovo Sarajevu ne treba ali razumijem Varesanovica da je bilo lose dobio bi nogu. :D
Ti nešto htio reći ?

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 22 jul 2010, 21:37

Prijateljski dvoboj između "Olimpika" i "Sarajeva", koji se igrao u Međugorju, prekinut je u 85. minuti. Do incidenta je došlo kada je trener "vukova“, Edin Prljača, tražio jedanaesterac u samom finišu utakmice.

Kada je shvato da ga neće dobiti, krenuo je u obračun sa sudijom. Uputio je sočne psovke prema djeliocu pravde, koji je, sasvim logično, odlučio da prekine meč.

Neshvatljivo je da se jedan sportski radnik tako ponaša, prije svega, jer bi on trebao biti uzor svojim nogometašima.

Lola...

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 22 jul 2010, 21:39

herbion je napisao/la:Jadno je kada se pripremna utakmica pokriva sudijama.Mislim da ovo Sarajevu ne treba ali razumijem Varesanovica da je bilo lose dobio bi nogu. :D
Sto Prljaca psuje sudiju,moze na prijateljskoj
al kada ode u siroki i primi 2 gola u 2 minute nesmije da pisne

Ovo mene nervira,glumi nekog mangupa,a gdje je imao pravo suti kao pi.cka
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 22 jul 2010, 22:46

prijateljska utakmica dva prijateljska kluba

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 22 jul 2010, 23:13

gledajuci nastupe klubova u evropi , treba zakonom dodijeliti sarajevu da igra u evropi :D bar na nesto licimo :)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 22 jul 2010, 23:16

johnnyHZ je napisao/la:gledajuci nastupe klubova u evropi , treba zakonom dodijeliti sarajevu da igra u evropi :D bar na nesto licimo :)
Kao sto je obezbjedjeno sirokom i zrinjskom

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 22 jul 2010, 23:41

Svidza mi ova recenica od Vlastimir Mijović :D Takav publicitet možemo dobiti samo šampionskim igrama i uzornom organizacijom čitavog Kluba, s kojim ćemo se ponositi i mi koji njim upravljamo i, još više, navijači koji se u njega zaklinju. :D :D :D

rumbalija
Kontakt:

Post Postao/la rumbalija » 22 jul 2010, 23:43

Može li neko napisati kako je Hilmo odigrao i da li je igrao cijeli susret.
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 jul 2010, 23:44

johnnyHZ je napisao/la:gledajuci nastupe klubova u evropi , treba zakonom dodijeliti sarajevu da igra u evropi :D bar na nesto licimo :)
Ma vi ste u rangu Barcelone, samo vam se nesto ne da. :roll:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 22 jul 2010, 23:53

Elegant je napisao/la:
pa za vas jesmo :D ..... nebi se culi da nije onaj trener u 37. min rekao svojim DOSTA :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 23 jul 2010, 00:06

johnnyHZ je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
pa za vas jesmo :D ..... nebi se culi da nije onaj trener u 37. min rekao svojim DOSTA :D
vi sto ste igrali igrali sada vam je jedino ostalo da slusate pjesme sa juzne tribine i skupljate kamenje u parkusi pa hrabrost ce nekad doci za nesto vise :mrgreen:

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 23 jul 2010, 00:13

izvini nisam te cuo PETAARDE PUCAJU :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 23 jul 2010, 00:15

johnnyHZ je napisao/la:izvini nisam te cuo PETAARDE PUCAJU :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
mislis na 5 titula prvaka ili :mrgreen: ,jbg nismo svi srecnici da navijamo za takve klubove ali opet vecina jeste 8-)

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 23 jul 2010, 00:17

Cuspajz je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:izvini nisam te cuo PETAARDE PUCAJU :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
mislis na 5 titula prvaka ili :mrgreen: ,jbg nismo svi srecnici da navijamo za takve klubove ali opet vecina jeste 8-)
kojih ba 5 titula hahahhhaahaha oj zemljo idite ba pricajte tamo na svojoj temi o evropi cekali 7 godina a trajalo 7 dana :D

blue1987

Post Postao/la blue1987 » 23 jul 2010, 00:18

dobili ste šesticu u pola sa lukom i mislim da su bilo kakve riječi suvišne...

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 23 jul 2010, 00:21

blue1987 je napisao/la:dobili ste šesticu u pola sa lukom i mislim da su bilo kakve riječi suvišne...
jel to od petardi ili je posljedica mentalnog zaostatka grupe kojoj pripadas :S

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 23 jul 2010, 00:21

BOZE MOJ STAJE OVO,PA KAVI SMO MI LJUDI I GDJE TO ZIVIMO.STA JE OVOM PRLJACI JELI NORMALAN,U PRIJATELJSKOJ UTAKMICI MU NIJE SVIRAO PENAL I ON NAPRAVIO BELAJ,STA CE TEK RADITI U PRVENSTVU.STA SU TEK TREBALI RADITI TRENERI NA SP U J.AFRICI.NIKADA MI NISU JASNI LJUDI KOJI SU DO JECE IGRALI I BILI TRNERI SARAJEVAI ZELJE KADA ODU NEGDJE DRUGO DA MOGU NOGE BI NAM POLOMILI,SPORTSKI I LJUDSKI JE BORITISE ZA POBJEDU I DOKAZIVATI SE ALI NA FER NACIN,PA PBOLAN PRLJACA SARAJEVO JE INSTITUCIJA ZA OLIMPIK JADAN NE BIO SARAJEVO I ZELJO IMAJU VISE NAVIJACA U JEDNOM HAUSTORU NEGO VI U CIJELOJ DRZAVI.
BOZE SACUVAJ ME VLASTITE PAMETI.
PITARI SVE NAJBOLJE U SLJEDECOJ SEZONI I AKO BOG DA ZAJEDNO U EVROPU,NADAM SE ZELJO KAO SAMPION.
POZDRAV SVIM PRAVIM NAVIJACIMA.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

BegA_SA
Kontakt:

Post Postao/la BegA_SA » 23 jul 2010, 00:22

dino lj je napisao/la:BOZE MOJ STAJE OVO,PA KAVI SMO MI LJUDI I GDJE TO ZIVIMO.STA JE OVOM PRLJACI JELI NORMALAN,U PRIJATELJSKOJ UTAKMICI MU NIJE SVIRAO PENAL I ON NAPRAVIO BELAJ,STA CE TEK RADITI U PRVENSTVU.STA SU TEK TREBALI RADITI TRENERI NA SP U J.AFRICI.NIKADA MI NISU JASNI LJUDI KOJI SU DO JECE IGRALI I BILI TRNERI SARAJEVAI ZELJE KADA ODU NEGDJE DRUGO DA MOGU NOGE BI NAM POLOMILI,SPORTSKI I LJUDSKI JE BORITISE ZA POBJEDU I DOKAZIVATI SE ALI NA FER NACIN,PA PBOLAN PRLJACA SARAJEVO JE INSTITUCIJA ZA OLIMPIK JADAN NE BIO SARAJEVO I ZELJO IMAJU VISE NAVIJACA U JEDNOM HAUSTORU NEGO VI U CIJELOJ DRZAVI.
BOZE SACUVAJ ME VLASTITE PAMETI.
PITARI SVE NAJBOLJE U SLJEDECOJ SEZONI I AKO BOG DA ZAJEDNO U EVROPU,NADAM SE ZELJO KAO SAMPION.
POZDRAV SVIM PRAVIM NAVIJACIMA
.
Ovo se postuje ;) ;)
SARAJEVO=Evropski Jerusalem :P

oldman
Kontakt:

Post Postao/la oldman » 23 jul 2010, 00:31

Johni hz a sta cemo sa Capljinom ,gdje ce ona ako vipo zakonu trebate u evropu.
Daj bolan ne lupetaj bez veze ,sve na pripremama izgubite i jednu dobijete ko zna kako i
odmah Evropa.
Ps : drago mi je radi Borc rugali su se nama a vidi njih nemogu pobijediti jednog drugoligasa, sta bi da su
igrali sa hapoelom.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 23 jul 2010, 00:33

oldman je napisao/la:Johni hz a sta cemo sa Capljinom ,gdje ce ona ako vipo zakonu trebate u evropu.
Daj bolan ne lupetaj bez veze ,sve na pripremama izgubite i jednu dobijete ko zna kako i
odmah Evropa.
Ps : drago mi je radi Borc rugali su se nama a vidi njih nemogu pobijediti jednog drugoligasa, sta bi da su
igrali sa hapoelom.
A Iskra Bugojno pa Famos prošle godine tišu nijedne! :o ;) :? :lol: :) :D
Sarajevo ljubavi moja!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, Google [Bot] i 25 gostiju.