Ima ih dovoljno sto nas mrze i napadaju nemojmo jos sami sebi to da radimo.
Uzivajmo u ovome sto imamo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
sve je tacnooo,,osim godine,,godina je 2017, slabo pratis desavanja. pozzSteph je napisao/la:30.06.2015
Ovo je datum do kojeg Bilbija zvanično ima ugovor.
odlicno ako je tako, i da se ja pitam i Okica bih dao za kakvu lovu ako je moguce i onda doveo Mesanovica, jbg jeste i on Husarin ali je i mladji 4 godine od Okica i mislim da daleko vise moze ponuditi i napredovati, a ko ne zna ima 23 godine(nije jos napunio,al ubrzo ceOploditelj je napisao/la:Sa bilbijom se ppozurilo za produzenje ugovora na jos godinu dana jer covjek ima neku ponudu iz Grcke , pa da bi se uzelo obestecenje. To je jedina istina i ima neko ko bolje i vise zna od hilme
Dobili ste ih zasluženo, i ja bi vas banovao.R2D2 je napisao/la:"P.S. Ti si ovdje relativno "novi" tako da svoje insajderske pricaj nekom drugom".
"A ti koliko si relevantan govori činjenica da si se po 100 put morao registrovati nakon bana".
Doviđenja i prijatno".
Kalsicno kad neko glumi "baju".
Je li ikad bio arogantan i ujedao bilo koga od anamo onih na ovakav nacin?
Koliko je navijaca Sarajeva radi njega dobilo bananu na forumu?
Ja imam pristup zvaničnim informacijama.farukzidane je napisao/la:sve je tacnooo,,osim godine,,godina je 2017, slabo pratis desavanja. pozzSteph je napisao/la:30.06.2015
...farukzidane je napisao/la:sve je tacnooo,,osim godine,,godina je 2017, slabo pratis desavanja. pozzSteph je napisao/la:30.06.2015
On voli sarajvo,,,pravi je hordas Nemanja Bilbija,,,jedan je od nasPantelija je napisao/la:đeš ba s farukomlik s bilbijom cecu sluša
Zip je napisao/la:Yebo ba Bilbiju, tar on vrijedi da se ovde svadja pokrene?
Tacno kad ide sve kako treba, uvijek se pojavi neki novi problem. Tacno ne moze biti mirno nikakoValjda takvi su bosanci i hercegovci, nestrpljivi
mi smo kao sto neko rece prije par postova,,jako ne zahvalni,,nama niko ne valja,,, reagujemo na price rekla kazala,,gledamo igrace na samo sebi svojstven nacin i to unaprijed... prije i nego li pocne da igra mi smo ga vec osudilii na propast ili ga dizemo u nebesa,,,malo ima ljudi koji realno ocjenjuju svakog igraca na poosob ili kao ekipu,,valjda se to nekad promijeni,,jedino sreca je u tome,,sto ima ljudi u klubu pa oni ne ocjenjuju igrace kao mi,,,oni to gledaju na nacin kakko i treba,, uglavnomZip je napisao/la:Nekad pomislim da je rukfas ustvari Bilbija
Da, to i ja pokušavam da objasnim, ali oni koji su od ranije imali iste ispade to ne prihvataju.Steph je napisao/la: Bilbija dakle nije šarnuo nikakav ugovor, bar još uvijek, a usmeni dogovori me ne zanimaju, pozz.