FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fibonacci
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fibonacci » 25 maj 2013, 08:03

Zajko Zeba bi bio najveće pojaćanje kada bi se vratio...
"Truth begins in lies."

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 25 maj 2013, 08:12

U ovaj način igre koji je postavio Amar u drugom dijelu sezone ne uklapa se ni Bekrić ni Zeba, pa mi možemo laprdat koliko hoćemo. Brzi prenos lopte, većinom preko krila ( kod nas su bekovi krila, a krila bekovi - kako kad). Prema tome u ovu igru uklopio bi se svakako Kajkut. On je rasni strijelac. Ako dođe Stojčev, naigraće se ko i Stančeski.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

Devotion
Kontakt:

Post Postao/la Devotion » 25 maj 2013, 08:29

Baš me interesuje da li vi koristite „provjerene“ informacije Anela Kerića (piše za ****) o dolasku igrača u Želju (Cocalić, Šehić, Kajkut, Stojčev) ili ste vi njemu „izvor“ informacija. Momak vjerovatno u toku dana revnosno pročita sve ono što vi ovdje napišete pa u 23 sata, 45 min. i 32 sec. istog dana sve to sublimirano objavi na SportCentru. Evo mašala materijala da o ovim dolascima pišemo narednih 10 dana.

Ludilo snagom oceana plavi moju dušu i nagriza um.

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 25 maj 2013, 09:14

Ovaj stojčev jeste znalac i teničar, ali je spor i lijen ne uklapa se u naš tim nikako.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

CARSON

Post Postao/la CARSON » 25 maj 2013, 09:37

zeljooooo je napisao/la:Ovaj stojčev jeste znalac i teničar, ali je spor i lijen ne uklapa se u naš tim nikako.
Razabu slazem se apsolutno neko kaze nema se para kao nece biti pojacanja pa to je nemoguce pojacanja ili prinova ce biti sigurno ako uzmemo da ce otici colic,adilovic,svraka a siguran sam da i Bekric ide jos ako dodamo da da su kvesic i zolotic brkovic povrijedjeni da ce nas i Antolovic napustiti mozda cak i Hodzic stim da su na polusezoni otisli Zeba i Beslija pa samo budala moze reci da nece biti novih igraca znaci bit ce zanimljivo ako nista

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 25 maj 2013, 10:15

Sutra gradski derbi omladinaca

http://fkzeljeznicar.ba/sutra-gradski-d ... naca/5462/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 25 maj 2013, 10:41

Devotion je napisao/la:Baš me interesuje da li vi koristite „provjerene“ informacije Anela Kerića (piše za ****) o dolasku igrača u Želju (Cocalić, Šehić, Kajkut, Stojčev) ili ste vi njemu „izvor“ informacija. Momak vjerovatno u toku dana revnosno pročita sve ono što vi ovdje napišete pa u 23 sata, 45 min. i 32 sec. istog dana sve to sublimirano objavi na SportCentru. Evo mašala materijala da o ovim dolascima pišemo narednih 10 dana.

Ludilo snagom oceana plavi moju dušu i nagriza um.
Ili, kako uspjeh na terenu zasljepljuje...
Kad se vec ovoliko pise, mislio sam da ce biti vise analiza rada onih koji cine jedan klub. Ove godine dominacije su se morale bolje iskoristiti, ali neki spavaju zimskim snom, a niko ih ne budi. Kad krenu losi rezultati, svi ce se sjetiti loseg rada pojedinaca iz Uprave, al tad ce biti kasno...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 25 maj 2013, 12:05

Na ovoj temi nista novo...
Forumas A: 100% provjerana informacija dolazi nam taj i taj igrac.
Forumas B: Ne furaj bezveze ljude, nije uopste istina da dolazi taj igrac.
Forumas C: Ako prodamo ovog ili ovog igraca, i ukoliko se proda Dzeko imali bi sanse da dovedemo tog igraca koji bi bio veliko pojacanje za Evropu.
Forumas D:Ta vasa imena nisu istinita. Ja znam da nam dolaze trojca igraca i to je 100% zavrsena stvar, ali Vam necu reci o kojim se imenima radi.
Mislim da bi se administracija malo trebala posvetiti ovom problemu i napraviti jednu vrstu filtriranja prilikom ovakvih natpisa.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

zumba
Kontakt:

Post Postao/la zumba » 25 maj 2013, 12:36

Sutra treba podrzati kadete i juniore,momcima bi sigurno to bila satisfakcija.Ko moze, ima vremena treba da dodje da im damo podrsku :D

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 25 maj 2013, 14:26

Preporučujem svima da pogledate novu epizodu Željo TV tj 76.
Dajte ljudi pa slijedeću sezonu proglasimo sezonu bez baklji.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 25 maj 2013, 14:42

[youtube][/youtube] evo o stadionu malo...
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 25 maj 2013, 14:46

Njega će otjerati ovi sa ovim bakljama, i oni koji ne dolaze da plaćaju kartu za utakmicu.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 25 maj 2013, 14:54

old school je napisao/la:[youtube][/youtube] evo o stadionu malo...
Najgore sto Koldzu ne mozes nista, barem ne ovi iz uprave.
NO PYRO NO PARTY

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 25 maj 2013, 14:58

izgleda otpao dogovor čole sa švicarcima, počeli se natezat s amarom oko cijene, a zna se kakav je šef ;) a pregovara se s turcima u vezi šehe ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 25 maj 2013, 15:01

Nisam neki veliki fan Mime, al' dobro je ovdje opr'o onog klempu iz opštine. Znam da je njima obraz i đon jedno te isto, al' bar neka se počne ovako javno kritikovati. Ako ništa, da bar zna da nemamo pamćenje k'o kokoške.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 25 maj 2013, 15:04

Željo TV 76. epizoda

[youtube][/youtube]
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 25 maj 2013, 15:54

fedeltafrotta je napisao/la:izgleda otpao dogovor čole sa švicarcima, počeli se natezat s amarom oko cijene, a zna se kakav je šef ;) a pregovara se s turcima u vezi šehe ;)
ma ništa se ne zna tek je počelo to sa transferima polako, možda nisu prošli prvi put možda pojačaju ponudu.

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 25 maj 2013, 16:03

zeljooooo je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:izgleda otpao dogovor čole sa švicarcima, počeli se natezat s amarom oko cijene, a zna se kakav je šef ;) a pregovara se s turcima u vezi šehe ;)
ma ništa se ne zna tek je počelo to sa transferima polako, možda nisu prošli prvi put možda pojačaju ponudu.
Znal se koji ga klub trazi`?
Ma vi stvarno niste normalni !!!

Guvo
Kontakt:

Post Postao/la Guvo » 25 maj 2013, 16:26

e cuj ovog iznad mozda povecaju ponudu haha pa nije Ibrahimovic nego prosjecan igrac koji u evropi ima svugdje :)
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 25 maj 2013, 16:26

PlaviSaJUGA je napisao/la:
zeljooooo je napisao/la:
Znal se koji ga klub trazi`?
Ma ne trazi ga niko ba, glupiraju se ljudi sa svojim "100 % provjerenim" informacijama. Svaki prelazni rok ista prica
NO PYRO NO PARTY

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: COYGBiH i 15 gostiju.