FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- savatihotece
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
U ovaj način igre koji je postavio Amar u drugom dijelu sezone ne uklapa se ni Bekrić ni Zeba, pa mi možemo laprdat koliko hoćemo. Brzi prenos lopte, većinom preko krila ( kod nas su bekovi krila, a krila bekovi - kako kad). Prema tome u ovu igru uklopio bi se svakako Kajkut. On je rasni strijelac. Ako dođe Stojčev, naigraće se ko i Stančeski.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
Baš me interesuje da li vi koristite „provjerene“ informacije Anela Kerića (piše za ****) o dolasku igrača u Želju (Cocalić, Šehić, Kajkut, Stojčev) ili ste vi njemu „izvor“ informacija. Momak vjerovatno u toku dana revnosno pročita sve ono što vi ovdje napišete pa u 23 sata, 45 min. i 32 sec. istog dana sve to sublimirano objavi na SportCentru. Evo mašala materijala da o ovim dolascima pišemo narednih 10 dana.
Ludilo snagom oceana plavi moju dušu i nagriza um.
Ovaj stojčev jeste znalac i teničar, ali je spor i lijen ne uklapa se u naš tim nikako.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
Razabu slazem se apsolutno neko kaze nema se para kao nece biti pojacanja pa to je nemoguce pojacanja ili prinova ce biti sigurno ako uzmemo da ce otici colic,adilovic,svraka a siguran sam da i Bekric ide jos ako dodamo da da su kvesic i zolotic brkovic povrijedjeni da ce nas i Antolovic napustiti mozda cak i Hodzic stim da su na polusezoni otisli Zeba i Beslija pa samo budala moze reci da nece biti novih igraca znaci bit ce zanimljivo ako nistazeljooooo je napisao/la:Ovaj stojčev jeste znalac i teničar, ali je spor i lijen ne uklapa se u naš tim nikako.
Sutra gradski derbi omladinaca
http://fkzeljeznicar.ba/sutra-gradski-d ... naca/5462/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/sutra-gradski-d ... naca/5462/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Ili, kako uspjeh na terenu zasljepljuje...Devotion je napisao/la:Baš me interesuje da li vi koristite „provjerene“ informacije Anela Kerića (piše za ****) o dolasku igrača u Želju (Cocalić, Šehić, Kajkut, Stojčev) ili ste vi njemu „izvor“ informacija. Momak vjerovatno u toku dana revnosno pročita sve ono što vi ovdje napišete pa u 23 sata, 45 min. i 32 sec. istog dana sve to sublimirano objavi na SportCentru. Evo mašala materijala da o ovim dolascima pišemo narednih 10 dana.
Kad se vec ovoliko pise, mislio sam da ce biti vise analiza rada onih koji cine jedan klub. Ove godine dominacije su se morale bolje iskoristiti, ali neki spavaju zimskim snom, a niko ih ne budi. Kad krenu losi rezultati, svi ce se sjetiti loseg rada pojedinaca iz Uprave, al tad ce biti kasno...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Na ovoj temi nista novo...
Mislim da bi se administracija malo trebala posvetiti ovom problemu i napraviti jednu vrstu filtriranja prilikom ovakvih natpisa.Forumas A: 100% provjerana informacija dolazi nam taj i taj igrac.
Forumas B: Ne furaj bezveze ljude, nije uopste istina da dolazi taj igrac.
Forumas C: Ako prodamo ovog ili ovog igraca, i ukoliko se proda Dzeko imali bi sanse da dovedemo tog igraca koji bi bio veliko pojacanje za Evropu.
Forumas D:Ta vasa imena nisu istinita. Ja znam da nam dolaze trojca igraca i to je 100% zavrsena stvar, ali Vam necu reci o kojim se imenima radi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Sutra treba podrzati kadete i juniore,momcima bi sigurno to bila satisfakcija.Ko moze, ima vremena treba da dodje da im damo podrsku 

Preporučujem svima da pogledate novu epizodu Željo TV tj 76.
Dajte ljudi pa slijedeću sezonu proglasimo sezonu bez baklji.
Dajte ljudi pa slijedeću sezonu proglasimo sezonu bez baklji.
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube] evo o stadionu malo...
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Njega će otjerati ovi sa ovim bakljama, i oni koji ne dolaze da plaćaju kartu za utakmicu.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
Najgore sto Koldzu ne mozes nista, barem ne ovi iz uprave.old school je napisao/la:[youtube][/youtube] evo o stadionu malo...
NO PYRO NO PARTY
-
- Kontakt:
izgleda otpao dogovor čole sa švicarcima, počeli se natezat s amarom oko cijene, a zna se kakav je šef
a pregovara se s turcima u vezi šehe 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Nisam neki veliki fan Mime, al' dobro je ovdje opr'o onog klempu iz opštine. Znam da je njima obraz i đon jedno te isto, al' bar neka se počne ovako javno kritikovati. Ako ništa, da bar zna da nemamo pamćenje k'o kokoške.
Željo TV 76. epizoda
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
ma ništa se ne zna tek je počelo to sa transferima polako, možda nisu prošli prvi put možda pojačaju ponudu.fedeltafrotta je napisao/la:izgleda otpao dogovor čole sa švicarcima, počeli se natezat s amarom oko cijene, a zna se kakav je šefa pregovara se s turcima u vezi šehe
-
- Kontakt:
Znal se koji ga klub trazi`?zeljooooo je napisao/la:ma ništa se ne zna tek je počelo to sa transferima polako, možda nisu prošli prvi put možda pojačaju ponudu.fedeltafrotta je napisao/la:izgleda otpao dogovor čole sa švicarcima, počeli se natezat s amarom oko cijene, a zna se kakav je šefa pregovara se s turcima u vezi šehe
Ma vi stvarno niste normalni !!!
e cuj ovog iznad mozda povecaju ponudu haha pa nije Ibrahimovic nego prosjecan igrac koji u evropi ima svugdje 

Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!
Ma ne trazi ga niko ba, glupiraju se ljudi sa svojim "100 % provjerenim" informacijama. Svaki prelazni rok ista pricaPlaviSaJUGA je napisao/la:Znal se koji ga klub trazi`?zeljooooo je napisao/la:ma ništa se ne zna tek je počelo to sa transferima polako, možda nisu prošli prvi put možda pojačaju ponudu.fedeltafrotta je napisao/la:izgleda otpao dogovor čole sa švicarcima, počeli se natezat s amarom oko cijene, a zna se kakav je šefa pregovara se s turcima u vezi šehe
NO PYRO NO PARTY