Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

EdinTM87
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la EdinTM87 » 04 jul 2010, 17:55

Ted Mosby je napisao/la:Svi mrzitelji Rafe ne moraju više pratiti tenis, neki će klonut duhom a i već se zna pobjednik US Opena
nadal nece osvojit US Open NIKAD
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 04 jul 2010, 17:59

EdinTM87 je napisao/la:
Ted Mosby je napisao/la:Svi mrzitelji Rafe ne moraju više pratiti tenis, neki će klonut duhom a i već se zna pobjednik US Opena
A ko ce ga to sprijeciti :lol:

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 04 jul 2010, 18:00

EdinTM87 je napisao/la:
nadal nece osvojit US Open NIKAD[/siz
hahhahah, neće nikad neće hahhah....RAFA JE VELIKI ŠAMPION!!!! Evo vam još jedan podatak, ima više osvojenih GRAND SLAMOVA sa 24.god nego federer kad je imao 24.god. VAMOOOOOSSSSSSSSSSSSSSS RAFFAAAAAAAAAA

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 04 jul 2010, 18:59

EdinTM87 je napisao/la:
Kakva mržnja, ovo nisam dosada vidio.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Bečki Kongres
Kontakt:

Post Postao/la Bečki Kongres » 04 jul 2010, 19:22

Koji turnir za Nadala. Moram priznati da sam bio mišljenja da će izletiti sa turnira, jer se mučio sa levatima poput Haasea i Petzschnera, ali demantovao me na najbolji mogući način. Kapa dolje za ovo što je pokazao od Mathieua pa na ovamo. Ukoliko nastavi ovako, čisto sumnjam da će mu neko stati na kraj i na posljednjem Grand Slamu u AmeriKi.
Berdych je odradio svoje samim plasmanom u finale; pobijedio je Fedexa i Noleta, može i mora biti zadovoljan svojim igrama u posljednje vrijeme. No, danas nije mogao protiv velikog Rafe.

Btw, trebao bi se Rafa okušati i protiv double para Nestor/Zimonjić, možda bi tek tako izgubio set. Možda.

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 04 jul 2010, 19:49

i zavrsen je wimbldon posljenjkim mecom mix dubla
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 04 jul 2010, 20:02

Nadal je već na 8 Grand Slam naslova
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 04 jul 2010, 21:27

Hoce li neko gledati Davis Cup, Hrvatska-Srbija u Splitu u weekend?
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 04 jul 2010, 21:33

svaka cast kralju tenisa iako te mrzim kapa do poda ,bolji je od fedexa
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 04 jul 2010, 21:42

Bilal je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la:
A ko ce ga to sprijeciti :lol:
Ja cu ga sprijecit ako bude potrebno!

marsovac
Kontakt:

Post Postao/la marsovac » 04 jul 2010, 21:49

joj jest krivo ovim navijacima Federera to je nesvatljivo,shvati te jednom federer je osovoi sve ima para nema zelje vise njegova karijera je prizalasku,sad dolaze novi momci kao Nadal,Berdich itd.
VAMOS RAFA
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 04 jul 2010, 21:53

Samo da vam kazem! Federer je kralj, najbolji ikad i niko nikad nece biti bolji! To svi znate!

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 04 jul 2010, 22:26

Bečki Kongres je napisao/la:Koji turnir za Nadala. Moram priznati da sam bio mišljenja da će izletiti sa turnira, jer se mučio sa levatima poput Haasea i Petzschnera, ali demantovao me na najbolji mogući način. Kapa dolje za ovo što je pokazao od Mathieua pa na ovamo. Ukoliko nastavi ovako, čisto sumnjam da će mu neko stati na kraj i na posljednjem Grand Slamu u AmeriKi.
Berdych je odradio svoje samim plasmanom u finale; pobijedio je Fedexa i Noleta, može i mora biti zadovoljan svojim igrama u posljednje vrijeme. No, danas nije mogao protiv velikog Rafe.

Btw, trebao bi se Rafa okušati i protiv double para Nestor/Zimonjić, možda bi tek tako izgubio set. Možda.
Petzschner slab??? Pa ako ti nisi cuo za njega ili ga nisi nikad gledao nemora znaciti da je slab. Covjek je na Haleu uzeo Federeru set (turnir koji federer igra svake godine prije Wimbledona), ima strasan servis i osvojio je ovogodisnji Wimbledon u doblu sa Meltzerom.

Bečki Kongres
Kontakt:

Post Postao/la Bečki Kongres » 04 jul 2010, 22:29

Bilal je napisao/la:
Bečki Kongres je napisao/la:Koji turnir za Nadala. Moram priznati da sam bio mišljenja da će izletiti sa turnira, jer se mučio sa levatima poput Haasea i Petzschnera, ali demantovao me na najbolji mogući način. Kapa dolje za ovo što je pokazao od Mathieua pa na ovamo. Ukoliko nastavi ovako, čisto sumnjam da će mu neko stati na kraj i na posljednjem Grand Slamu u AmeriKi.

Petzschner slab??? Pa ako ti nisi cuo za njega ili ga nisi nikad gledao nemora znaciti da je slab. Covjek je na Haleu uzeo Federeru set (turnir koji federer igra svake godine prije Wimbledona), ima strasan servis i osvojio je ovogodisnji Wimbledon u doblu sa Meltzerom.
Bilale, Bilale, Bilale. Zašto misliš da nisam čuo za njega? De mi samo to reci. Pa i Canas je rasturao za Federera pa je opet bio slab, da se razumijemo. Ako je tebi Philipp Petzschner dobar, onda ne znam kako etiketiraš majstore poput Noleta, Fedexa, Del Potra, Nadala...Waw, osvojio je Wimbledon sa Meltzerom, to mora da znači da je majstor. Pa i Knowles je bio dobar igrač u dublu, pa je opet kanta za napucavanje u onom sitnom broju mečeva koje odigra u single-u.
Ali, neeee...VEliki Bilal je rekao da je Philipp dobar, pa to vjerovatno jeste tako. :lol:

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 05 jul 2010, 01:22

Neko rece da je Fedovo vrijeme proslo da dolaze novi Momci poput Nadala ,, NOleta , Berdyca , itdi td itd ,
Nadal je druze tu vec 5 godina ! On je taj koji je tenis digao na veci nivo i uveo nesto novo u njega ! On sada postavlja standard koji malo ko moze dokuciti.Nerealno covjek mocno igra sa base linea , volleyi su mu predobri , servira nevjerovatno inteligentno i precizno , psiholska snaga i stabilnost je jednostano nevidjena !
Duzno postovanje Federeru ali Nadal okvirno gledavsi je bolji teniser od njega ! Znam da ce mi sad dosta ljudi reci obrnuto , ali statisticki gledano i gledavski njihove duele , Nadal je u svemu bolji ! 14-7 u duelima nije mala stvar! Misloim nije to 5-3 ili 14 -12 to je duplo bolji omjer ! To je dominacija! Nadal je igrac koji jednostavno nema bolnu tacku na ATP turu kada je fit , Federer kada je fit i kada je 100% bol ce mu biti Nadal ! Na GS Nadalova dominacija je jos veca , tu je omjer 7-2 ! Jedina stvar po statistici gdje Fed vodi je trava tu je omjer za nejga 2-1 mada je realno Nadal u posljednje 3 godine mnogo jaci na toj podlozi od Feda!Federer je u historiji a Nadal je tu da je srusi !
On je najdominantniji teniser ikada i jedini igrac na svijetu koji nema bolnu tacku , tacnije nema igraca koji se moze pohvaliti da ima pozitivan scor ! Sad ce mi neki reci Fed ima 16 Gs a Nadal 8 , jeste to duplo , ali Nadal sa 24 ima 8 a Fed sa 24 imao 1!Fed je dobar dio jedno 8-9 osvojio kada nije bukvalno imao konkurenciju , kada mu je konkurent bio neki retard Hewitt , Roddick , Phiiliphousis , bla bla . Dobri igraci ali samo DOBRI. Danas ima toliko cudnih i mocnih igraca , dokaz je sve teze i teze osvajanje turnira . Fed se nekad znao prosetati Wimbledonom , a sada se muci u 1 kolu ! Danas igraci nemaju strah kada cuju ime Federerovo ili Nadalovo. Oni su svjesni da u tom mecu nemaju sta izgubiti nego samo dobiti , i zato daju 200% od sebe !
Nadalu skapa dole za ucinjeno u dosadasnjem tjeku karijere , jer je momak jednnostavno poput masine !

Mislim da je Nadal psiholoski spreman da osvoji US open i vrlo moguce da ce i tu biti na tronu !
P.S. Momku je svega 24 godine tek napunjene !

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 05 jul 2010, 01:46

Aaaa sta sve navalja... :lol: :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 jul 2010, 08:52

@Bečki Kongres

Ne bih igrače kao što su Petzschner i Haase deklarisao kao levate. Uz svo dužno poštovanje, ali to su igrači koji imaju vrhunski servis, Haase je nekad bio 56. igrač Svijeta, dok je Petzschner bio 35. na Svijetu. U stvari, svaki igrač koji je u top 100 za mene je odličan igrač, jer znamo koliko znoja treba proliti da se dođe među 100 najboljih. Čudno, ali slažem se sa Bilalom, Philipp jeste dobar igrač, ima sjajan servis, ubojit forhend i napokon je pokazao hrabrost, što ga je dovelo do polufinala Hallea. Naravno, top 20. su klasa za sebe, ali igrači kao Petzschner im uvijek mogu pomutiti račune.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Bečki Kongres
Kontakt:

Post Postao/la Bečki Kongres » 05 jul 2010, 08:57

Virtu4l

Da li je po tebi Karlović dobar igrač? Čovjek koji igra isključivo na servis te pokušava svaki set dobiti u tie-break-u jer drugačije ne može zahvaljujući (ne)mogućnosti returniranja. Tu i tamo koristi servis - voley, dakle nešto slično radi i Philipp. Naravno da mogu pomutiti račune svakom igraču; Bože moj, desiće se dan kada će imati sjajan servis, a da će protivnik biti demoralisan te bi ga tako mogli proći. U svim ostalim uslovima, oni se ne mogu nositi sa top igračima, a Nadal je takav.

Moguće je da sam pretjerao nazivajući ih levatima, no poredeći ih sa Berdychom, Murrayem i Soderlingom, onda ih tako moram nazvati, a svi znamo kako se Nadal riješio ovog navedenog trojca.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 05 jul 2010, 09:01

Andres je napisao/la:Neko rece da je Fedovo vrijeme proslo da dolaze novi Momci poput Nadala ,, NOleta , Berdyca , itdi td itd ,
Nadal je druze tu vec 5 godina ! On je taj koji je tenis digao na veci nivo i uveo nesto novo u njega ! On sada postavlja standard koji malo ko moze dokuciti.Nerealno covjek mocno igra sa base linea , volleyi su mu predobri , servira nevjerovatno inteligentno i precizno , psiholska snaga i stabilnost je jednostano nevidjena !
Duzno postovanje Federeru ali Nadal okvirno gledavsi je bolji teniser od njega ! Znam da ce mi sad dosta ljudi reci obrnuto , ali statisticki gledano i gledavski njihove duele , Nadal je u svemu bolji ! 14-7 u duelima nije mala stvar! Misloim nije to 5-3 ili 14 -12 to je duplo bolji omjer ! To je dominacija! Nadal je igrac koji jednostavno nema bolnu tacku na ATP turu kada je fit , Federer kada je fit i kada je 100% bol ce mu biti Nadal ! Na GS Nadalova dominacija je jos veca , tu je omjer 7-2 ! Jedina stvar po statistici gdje Fed vodi je trava tu je omjer za nejga 2-1 mada je realno Nadal u posljednje 3 godine mnogo jaci na toj podlozi od Feda!Federer je u historiji a Nadal je tu da je srusi !
On je najdominantniji teniser ikada i jedini igrac na svijetu koji nema bolnu tacku , tacnije nema igraca koji se moze pohvaliti da ima pozitivan scor ! Sad ce mi neki reci Fed ima 16 Gs a Nadal 8 , jeste to duplo , ali Nadal sa 24 ima 8 a Fed sa 24 imao 1!Fed je dobar dio jedno 8-9 osvojio kada nije bukvalno imao konkurenciju , kada mu je konkurent bio neki retard Hewitt , Roddick , Phiiliphousis , bla bla . Dobri igraci ali samo DOBRI. Danas ima toliko cudnih i mocnih igraca , dokaz je sve teze i teze osvajanje turnira . Fed se nekad znao prosetati Wimbledonom , a sada se muci u 1 kolu ! Danas igraci nemaju strah kada cuju ime Federerovo ili Nadalovo. Oni su svjesni da u tom mecu nemaju sta izgubiti nego samo dobiti , i zato daju 200% od sebe !
Nadalu skapa dole za ucinjeno u dosadasnjem tjeku karijere , jer je momak jednnostavno poput masine !
Mislim da je Nadal psiholoski spreman da osvoji US open i vrlo moguce da ce i tu biti na tronu !
P.S. Momku je svega 24 godine tek napunjene !
Kosto neko jednom rece, statistika je majka svih zajeba :D.
Jarane sve to stoji, da je taj Rafa masina i stroj od covjeka da predobro igra, ali razlog zasto ja volim Federera, a ne Nadala (iako nisam neki okorjeli tenisoljubac) je taj sto Federer postuje tu igru, da postuje je, jer definicija te igre jeste da je za gospodu, za eleitu ne za svakoga, a doticni Federer se ponasa uvijek kao pravi gospodin na terenu, neiskazuje pretjerano emocije, nema ispade na terenu koji mu nedolikuju, neizvlaci gace iz straznjice itd. To su ti moji razlozi (koji nemaju veze ni sa volejom, ni sa servom niti icim slicnim) i nisam kompetentan da uopste diskutujem o ovoj temi jer nepratim tenis previse, ali evo radi ovog ja volim Federera, a Nadala nemogu ni na slici da vidim (iako ponavljam postujem ga kao velikog tenisere, koji mozda nadmasi Federera, a mozda i ne).
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 jul 2010, 09:03

Bečki Kongres je napisao/la:Moguće je da sam pretjerao nazivajući ih levatima, no poredeći ih sa Berdychom, Murrayem i Soderlingom, onda ih tako moram nazvati, a svi znamo kako se Nadal riješio ovog navedenog trojca.
Ma da, to levati mi je upalo u oči. Zato sam i napisao ono za top 20 igrače, jer to su klase za sebe.

Karlović, pa da, i ptice na grani znaju sve o njegovom brutalnom servisu, ali taj čovjek uzima brejkove, pa čak i Federeru, osvaja turnire na zemlji, dobija igrače iz top 10, ne može sve to samo zbog servisa, popravio je on igru u polju i to debelo, vjeruj mi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.