Lajk za ovaj Benov body checkClutch je napisao/la:

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Lajk za ovaj Benov body checkClutch je napisao/la:

Prljavci iz Miamia ostali zateceni kad smo im uzvratili fizikalnoscu i dobili ih njihovim stilommiki_92 je napisao/la:Lajk za ovaj Benov body checkClutch je napisao/la:

Sva polufinala bi mogla biti vrhTonySosa je napisao/la:Dubs - Pelicans će biti pravo dobro **** serija.
Osim ovog sa SixersimaClutch je napisao/la: Sva polufinala bi mogla biti vrh

Bucks-6ers bit ce to dobrorio_Ferdy88 je napisao/la:Osim ovog sa SixersimaClutch je napisao/la: Sva polufinala bi mogla biti vrh
Bucksi su smiješna ekipa, pomest će ih Sixersi, ti očito nisi gledao ovaj očaj od košarke koji oni igraju, jedini gori od njih su isodivljaci iz Oklahomealemsa je napisao/la:Bucks-6ers bit ce to dobrorio_Ferdy88 je napisao/la:Osim ovog sa SixersimaClutch je napisao/la: Sva polufinala bi mogla biti vrh

Aha, nea sanse, vidjet cesrio_Ferdy88 je napisao/la:Bucksi su smiješna ekipa, pomest će ih Sixersi, ti očito nisi gledao ovaj očaj od košarke koji oni igraju, jedini gori od njih su isodivljaci iz Oklahomealemsa je napisao/la:Bucks-6ers bit ce to dobrorio_Ferdy88 je napisao/la: Osim ovog sa Sixersima
Ono što oni igraju je očaj živi, za metka u glavu odma sa onim talentom, pate se sa nama koji smo u rangu nekih timova eurolige i dlige , svako ko kaže da je to gledaljivo zaslužuje ban doživotni sa svih foruma u svemiru.alemsa je napisao/la:
Aha, nea sanse, vidjet ces
Nea veze, svaka serija je razlicita, oni imaju itekako talenta, mogu kliknut. Uostalom vidjet cesrio_Ferdy88 je napisao/la:Ono što oni igraju je očaj živi, za metka u glavu odma sa onim talentom, pate se sa nama koji smo u rangu nekih timova eurolige i dlige , svako ko kaže da je to gledaljivo zaslužuje ban doživotni sa svih foruma u svemiru.alemsa je napisao/la:
Aha, nea sanse, vidjet ces
I mene zanima?Mig_Mig je napisao/la:Koliko Utah ima prostora na sc?
Mogli bi kreirati ~max prostor ukoliko ne potpisu Favorsa koji je FA na ljeto.SF6 je napisao/la:I mene zanima?Mig_Mig je napisao/la:Koliko Utah ima prostora na sc?
Znaci dovoljno odigrat jednu utakmicu na mvp razini i uc u all nbaEpidaurus je napisao/la:Bez obzira na povrede, Steph je sigurno zasluzio biti ispred Damea u prvom timu. Koliko znam ne postoji minimum utakmica za All NBA timove, nije MVP.Lillard je napisao/la:regular season.Epidaurus je napisao/la:All NBA 1st team
Jasno je da bi Curry bio, da nema povreda.
@clutch
Nije bilo klasično, ali Aminu šutra 50% sa trojke i bio je sam. Ali sama akcija poslije timeouta je bila nikakva, jbeni Stotts.
http://buffstreamz.com/watch/nba-28.php trebalo bi raditiBernardBarnjak je napisao/la:Link za Boston mobitel?
jopaa7 je napisao/la:http://buffstreamz.com/watch/nba-28.php trebalo bi raditiBernardBarnjak je napisao/la:Link za Boston mobitel?
LeBron i protiv Spursa ima isti ucinak u finalima. Mislim da je poprilicno sigurno da se to ove godine nece promijeniti.TonySosa je napisao/la:Definitivno, samo da ga povrede zaobiđu. Druga sličnost sa Lebronom je ta što bi i on vrlo lahko mogao završiti sa luzerskim rekordom u nadolazećim finalima protiv Dubsa.Kawhi je napisao/la:Dobro poredjenje. Od LeBrona nije usao jaci igrac u ligu.TonySosa je napisao/la: I LeBron je tako htio isforsirati kad je baco dresove po terenu.
Ko ce u Salt Lake City? Bolje im ostaviti Favorsa i nadati se da Mitchell bude najbolji scorer lige.Clutch je napisao/la:Mogli bi kreirati ~max prostor ukoliko ne potpisu Favorsa koji je FA na ljeto.SF6 je napisao/la:I mene zanima?Mig_Mig je napisao/la:Koliko Utah ima prostora na sc?
Definitivno, samo što je istok opet slabiji po kvaliteti. To se izgleda nikad neće promijeniti.Clutch je napisao/la:Sva polufinala bi mogla biti vrhTonySosa je napisao/la:Dubs - Pelicans će biti pravo dobro **** serija.
Izbacuje Oladipo LeBronovu prćiju.Kawhi je napisao/la: LeBron i protiv Spursa ima isti ucinak u finalima. Mislim da je poprilicno sigurno da se to ove godine nece promijeniti.

Ma ne fale ni on ni Hayward, a ni Smart, svako ko kaže da fale nema pojma o košarcijosipmusa je napisao/la:i šta kazes kapitenu, ne fali močni Irving ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.