Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)
Može li mi neko objasniti kako Nijemac (Feliks Brih) može suditi reprezentaciji (Švicarskoj) u kojoj ima dosta igrača porijeklom iz Njemačke (Lichtsteiner, Sommer…)?
BHF
- exorciiist
- Kontakt:
Jel bila reklama za repku BiH na rts-u 2014?
Zasto se smatra ok da na BHT sad bude za "orlove"?
Zadnja izmjena: exorciiist, dana/u 22 jun 2018, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
Ljudi iz FIFA-e moraju biti nezadovoljni onime što su danas vidjeli. Kao da su stavili da nama sudi Crnogorac. Ne mogu da vjerujem da Nijemac sudi Švicarskoj. Sve vrijeme su pričali na njemačkom, a ja sam ih konstantno molio da pričaju na engleskom jer nismo u Njemačkoj.
kme kme
kme kme
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Treba ovu sliku navijaca sa likom Mladica poslati FAREnetu pa da to rijese.
Zamisli da Njemci protiv Meksika dodu sa slikama Hitlera? Dobili bi ban na 100 godina. Samo ovdje vjerovatno nista nece biti.
Zamisli da Njemci protiv Meksika dodu sa slikama Hitlera? Dobili bi ban na 100 godina. Samo ovdje vjerovatno nista nece biti.
Zavjera protiv Srbije! Sami protiv svih!Miske01 je napisao/la:Može li mi neko objasniti kako Nijemac (Feliks Brih) može suditi reprezentaciji (Švicarskoj) u kojoj ima dosta igrača porijeklom iz Njemačke (Lichtsteiner, Sommer…)?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma nisu, to je bila čista šuplja koliko ja znam.ASD je napisao/la:Imali priliku igrati za Kosovo, odbili svi do jednog.Mexico je napisao/la:I ovo mi je glupo. Lafo pokazuju albanski patriotizam a igraju za Švicu. Trebaju im **** majku u Albaniji
Nešto su kao govorili da su mogli birati ili da igraju Euro u Francuskoj za Švicu (mislim da je u pitanju bio Euro a ne SP u Brazilu) ili da obuku dres Kosova i da ne igraju Euro za Švicarsku. Al' ja to nigdje službeno nisam vidio
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Garbineexorciiist je napisao/la:Jel bila reklama za repku BiH na rts-u 2014?
-
jolicnikola
- Kontakt:
dođe mi od muke da stavim Duu na avatar
a da ne zaboravimo Rike i Irid, zapalile su na prošlom Euru
a da ne zaboravimo Rike i Irid, zapalile su na prošlom Euru
ovdje neki kao da su nacionalisti bgm 
Zamalo da pobijede Švicu Francusku, Italiju, Albaniju, Kosovo, Njemačku i sudiju u isto vrijeme, al ne dade im se!joker90 je napisao/la:Zavjera protiv Srbije! Sami protiv svih!Miske01 je napisao/la:Može li mi neko objasniti kako Nijemac (Feliks Brih) može suditi reprezentaciji (Švicarskoj) u kojoj ima dosta igrača porijeklom iz Njemačke (Lichtsteiner, Sommer…)?
Neće ih nešto u devedesetim, pa to ti je...!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Tristan
- Kontakt:
To je reklama Jelen piva. BHT u dugovima do vrata, valja im svaki dinar.exorciiist je napisao/la:Jel bila reklama za repku BiH na rts-u 2014?
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
E Rile neki dan sam gledao Kostarika-Srbija u Mostaru, je l' uvijek onako navijate za Srbiju ili je raja čekala dvicu na kladži?Rigoletto je napisao/la:.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
krmak svjetski putnice sto se stedis veceras, pa i protiv vas su ratovaliRigoletto je napisao/la: fala bogu s duplo manje godina u guzici sam prosao duplo vise drzava od tebe sto zbog struke sto turisticki. Nego ima li krovova, isplatište li dugove? Kad će krenut armija crvenih đavola?
Zarathustra
Procenat Bošnjaka koji smatraju Banja Luku drugom državom i nesvojom je manji nego procenat Srba koji Kosovo vide ko tuđe.jedanjeborac je napisao/la:Pitaš ove koji mrze Banjaluku, ja je volim, pa ti ne mogu dati odgovor na to... Za pojedine je Banjaluka druga država... Priština sestra ,a Turska majka.ElCartel11 je napisao/la:Niko ne mrzi BL, zasto bi mrzili nas bosanski grad?jedanjeborac je napisao/la: Koliko vas Banjaluka peče.. Što je više mrzite, mi je više volimo...
A i to drugo dvoje je nabuloza koju neko drugi nameće.
Sutra u pekarama očekujemo poklone uz kupovinu iznad 3 KM! Neki privjesak za ključeve u obliku drona ili 90+ na njemu da piše. Bilo bi simpatično.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
jolicnikola
- Kontakt:
pa kad je bal, nek je masken-bal
evo vam one zapaljive

evo vam one zapaljive

odmorite ljudi malo, sacuvajte sta kondicije za brazil, valja ispratit 6 komada ovde
Zarathustra
Ma ja sudija krivLAZARUS2000 je napisao/la:Još više mi se gade nakon briha. Želim im potop.Vijadukt je napisao/la:MerabaLAZARUS2000 je napisao/la:Ništa idemo da karamo Brazil.
Spremas li se za sutra da gledas sampione
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Kupio sam MMS-a na PES-u, dade mi ga Lazio za 20 miliona.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
А od sutra u reklamnom bloku opet se sluša Pukni zoro na Bht-u, i pije jelen uz utakmice!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.