Ovo su potencijalni protivnici ako ne bi bilo iznenadenja a kako je krenulo negdje ce uletiti neko jaci.Uglavnom svi protivnici s kojim se moze igrari i boriti. Samo da Celtic ne ispadne ili Dinamo

Joj imam osjecaj da ce dobro zazalit sto su prosli u PO ELLjoZee je napisao/la:Ako postoji mogucnost Sutjeska bi bila top topova za Sarajevo. Ne daleko, a prolaznost u narednu rundu velika.
Kukesi,Zeta,Sutjeska ovog ljetaLjoZee je napisao/la:Ako postoji mogucnost Sutjeska bi bila top topova za Sarajevo. Ne daleko, a prolaznost u narednu rundu velika.
Pa za razliku od Željezničara koji je ovog ljeta uspio..GOAT je napisao/la:Kukesi,Zeta,Sutjeska ovog ljetaLjoZee je napisao/la:Ako postoji mogucnost Sutjeska bi bila top topova za Sarajevo. Ne daleko, a prolaznost u narednu rundu velika.
Bravo,super gifMortemHz je napisao/la:Pa za razliku od Željezničara koji je ovog ljeta uspio..GOAT je napisao/la:Kukesi,Zeta,Sutjeska ovog ljetaLjoZee je napisao/la:Ako postoji mogucnost Sutjeska bi bila top topova za Sarajevo. Ne daleko, a prolaznost u narednu rundu velika.
Sad znas kako je svim ekipama PLBIH kad igraju u Tuzli protiv Slobode.Beduin je napisao/la:Svaka cast Sarajevu, nisu se obrukali protiv velikana kakav je Celtic, ali kakva mesarska igra igraca Sarajeva, meni ono zalosno bilo. Razumijem zelju, borbenost, ali onako nerezonski startovi i udarci bas amaterski i bespomocno izgleda.
Ono u fazonu sukno si mi, zaj3bo me. De ti rodjak predahni, nek euforija splasne pa ponovo procitaj i odgovori.mma_hz je napisao/la:Sad znas kako je svim ekipama PLBIH kad igraju u Tuzli protiv Slobode.Beduin je napisao/la:Svaka cast Sarajevu, nisu se obrukali protiv velikana kakav je Celtic, ali kakva mesarska igra igraca Sarajeva, meni ono zalosno bilo. Razumijem zelju, borbenost, ali onako nerezonski startovi i udarci bas amaterski i bespomocno izgleda.